分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 4

类型2020-2021高中英语 Module 6 Unexplained Mysteries of the Natural World Section Ⅰ Introduction .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:382624
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:4
  • 大小:185KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021高中英语 Module Unexplained Mysteries of the Natural World Section Introduction 2020 2021 高中英语
    资源描述:

    1、课时作业(十六)Module 6Section Introduction & Reading.单词拼写1The Roman Empire existed(存在) for several centuries.2The enemy attacked(进攻) on the left flank(左翼)3He was frightened(胆战心惊) at the thought of his huge debts.4When he moved to Canada, the children adapted(适应) to the change very well.5Fishermen and sail

    2、ors sometimes claim(声称) to have seen monsters in the sea.6He was calm(平静的) when I told him the bad news.7He is unlikely(不可能的) to come because he is very busy.8A mysterious(神秘的) illness is affecting all the animals.9I was unaware of his existence(存在) until today.10Have you heard of the monster(怪物) wi

    3、th three heads?.完成句子1刚才他们要求更高的报酬。They made_a_claim_for higher pay just now. (claim n)2这个城市占地约10 000平方英里。The city covers_an_area_of about ten thousand square miles. (cover)3他不可能在七点钟前到达。Its_unlikely_that hell arrive before seven oclock. (unlikely)4这位医生声称他已经发现了这种疾病的治疗方法。The doctor claimed to_have_disco

    4、vered或that_he_had_discovered a cure for the disease. (discover)5因为他的成就,他目前再次被新闻关注。He is_back_in_the_news for his achievements at the present time. (news)6尽管前两次都失败了,但他又试了一次。In spite of the first two failures, he tried a_third_time. (“不定冠词序数词名词”结构)7如果你尽可能地使你的目标具体化,你会更有可能坚持下去。Youre far more likely_to_s

    5、tick_to your goal if you make it as specific as possible. (likely; stick).阅读理解AA school master of Thurso in Caithness, William Munro, wrote in a report in THE TIMES on September 8, 1809 that twelve years earlier he had been walking along Sandside Bay shore when he saw what he first thought was a nak

    6、ed woman, sitting on a rock and combing her light brown hair. The face was fatty round, with reddish cheeks and blue eyes. If the rock where the woman sat had not been so dangerous for swimmers, Munro would have thought it was human. After a few minutes it dropped into the sea and swam away. Others

    7、had seen it too.The island of Benbecula in the outer Hebrides, about 1830, women cutting seaweed reported they had met a creature of female form playing happily off the shore. A few days later her dead body was found two miles from where she had first been seen. The description of the creature was r

    8、ecorded thus, “the upper part of the creature was about the size of a wellfed child of three or four years of age, with an extraordinarily developed breast. The hair was long, dark and glossy(有光泽), while the skin was white, soft and tender. The lower part of the body was like a salmon(鲑鱼)”【语篇解读】文章描述

    9、了两起美人鱼的目击事件,都是当事人口述,事情发生的时间较久远,没有照片、录像等证据,所以文章的口气属于猜测性质。1From the description given by the witnesses, we know that _.A. mermaids did existB. mermaids shaped like femalesC. mermaids looked terribleD. mermaids shaped like fish答案与解析:B细节理解题。根据“he first thought was a naked woman”和“had met a creature of f

    10、emale form.”可知美人鱼具有女人的体形。2This passage most probably comes from _.A. scientific books B. tales collectionC. travel guide D. fishing webpages答案与解析:B推理判断题。本文主要介绍美人鱼目击证人对它的描述,这只是传说,所以B项为最佳选项。3Which of the following is TRUE?A. The school master and the women saw a mermaid in the same year.B. The school

    11、master saw a mermaid swimming in the sea.C. The women saw a mermaid swimming in the sea.D. It was said that mermaids developed from salmons.答案与解析:C细节理解题。off the shore指“离海岸不远的水中”,且文中提及的是women,不是school master,故可排除A、B两项;由文中最后一句可排除D选项。4Which of the following is WRONG?A. Not all the people believe they w

    12、ere mermaids.B. People have taken photos of the creature.C. The creature in the second case looked like a woman with a fishs tail.D. Both of these two tales may not be true.答案与解析:B推理判断题。文中没有提到为它们拍照,C项在最后几句可以看到,A和D两项都属于不确定的推断,符合本文的表达内容。BDougans mum, Patricia, has lived at Dundonald House for two year

    13、s and has had dementia (痴呆) for nine years. She has lost most of her speech. But the French course was something she and her husband could do together and the whole family has noticed a change in her.“I think Dad decided hed take Mum just for her benefit (好处),” says Mari Dougan. “But he loved it jus

    14、t as much as she did. After they did the French course, they did Italian. Mum knows shes there and she sometimes answers with a word or two thats amazing. She has been much more active since she started the classes.”Courses in French, Italian, German and Spanish last for ten weeks for an hour a week

    15、. The classes are the idea of Robbie Norval, who started Lingo Flamingo in 2015 to give lessons to older adults. Lingo Flamingo has 35 teachers who work in care homes and community centres in Scotland. So far, it has worked with more than 800 people.Thomas Bak is a psychologist from the University o

    16、f Edinburgh. His research into dementia over 20 years has found that people who are bilingual (双语的) get dementia up to four years later than those who are monolingual (只说一种语言的)Even for people who arent bilingual, learning a language in later life has benefits, Bak says. He has found improvements (改善

    17、) in attention and memory among older adults. He believes it is never too late to learn a language. “In fact, it becomes more important with age,” he says. He adds that what is really good about language learning is the variety of tasks you have to do. “You have to learn to tell the difference betwe

    18、en different sounds. You have to learn new ideas that might be very different from your mother tongue. You have to learn grammar and how to use words in a conversation,” he says. Bak says doing a sudoku puzzle is not as useful it is like going to the gym and spending all your time on a single machin

    19、e.“Weve also found learning a language really increases wellbeing and selfconfidence,” Norval says: “If an adult with dementia can learn a couple of words, they think to themselves, I can learn new things. They dont fear dementia as much. They realise theyre not forgetting everything, which is a rea

    20、lly important message.”【语篇解读】本文是说明文。研究发现,学习外语可以预防老年痴呆。5What has changed about Dougans mum after she started learning new languages?AShe always talks to herself.BShe is willing to go outside.CShe can remember everything.DShe can communicate with others.答案与解析:D推理判断题。由第一段中的“She has lost most of her spe

    21、ech”和第二段中的“she sometimes answers with a word or two”的对比可知,Dougan的母亲因患有痴呆丧失了大部分语言能力,但自从学习了外语,她偶尔可以跟别人交流了。6Whats the attitude of Dougans dad to her mum learning a new language?AAmazed. BWorried.CUncaring. DSupportive.答案与解析:D推理判断题。由第二段中的“hed take Mum just for her benefit”和“he loved it just as much as s

    22、he did”可知,Dougan的父亲支持她的母亲学习外语。7What can we learn about Lingo Flamingos lessons?AThey are only held in care homes.BThey are mainly open to the elderly.CThey include five different languages.DThey are designed by the University of Edinburgh.答案与解析:B细节理解题。由第三段中的“Lingo Flamingo in 2015 to give lessons to

    23、 older adults”可知,Lingo Flamingo的语言课程主要针对老年人。8What does Thomas Bak think of language learning?AIt is good for the brain.BIt is not easy for older adults.CIt is like doing work with a machine.DIt is as hard as doing a sudoku puzzle.答案与解析:A推理判断题。由倒数第二段中的“improvements in attention and memory among older

    24、 adults”和“what is really good about language learning is the variety of tasks you have to do”可知,Thomas Bak认为语言学习可以改善老年人的注意力和记忆,故对大脑有好处。.阅读七选五2019福建福州期中The eyes are the windows of the soul. Having a pair of bright, clear eyes is very important, so we should protect our eyes throughout our lives. _1_K

    25、eep a distance from the TV set when you watch TV and give your eyes a rest every 30 minutes._2_ Dont read while lying down or walking. Relax after every hour of reading.Dont stare at the sun or try to read in the darkness. _3_ This can damage your eyes easily._4_ Not many people have this habit, but

    26、 it is necessary. If you feel that there is something wrong with your eyes, get them checked quickly. Eye problems can be found and treated early with regular checks.Rest your eyes whenever you can. You can close your eyes for a few seconds or look into the distance for one or two minutes. A small b

    27、reak will relax your eyes and help to stop you from getting eye problems.Be careful when you choose your glasses. _5_ Make sure your glasses are right for you. If they dont feel right, you should get your glasses changed.AGet your eyes checked often.BDevelop good reading habits.CMake sure you get en

    28、ough sleep every night.DEven if youre wearing sunglasses, never look directly at the sun.EThe following tips may help you to protect your eyes.FDrink green tea every day as a way to protect your eyes against eye problems.GGlasses that arent suitable for you could bring you trouble.【语篇解读】本文是一篇说明文,介绍了

    29、如何保护眼睛的几点建议。1答案与解析:E上文说眼睛是心灵的窗口,我们要好好保护眼睛,下文又介绍了几点建议,此处需要一个承上启下的过渡句,既要对应上文的话题,又要引出下文的建议,故E项(以下建议可以帮助你保护眼睛)符合语境。2答案与解析:B此处为本段中心句。根据空后的“Dont read while lying down or walking. Relax after every hour of reading”可知,本段讲述的是阅读习惯,故B项(养成良好的阅读习惯)符合语境。3答案与解析:D根据本空前的“Dont stare at the sun or try to read in the d

    30、arkness”及本空后的“This can damage your eyes easily”可知,此处讲的是关于直视太阳或在暗处看书的内容,故D项(即使戴着太阳镜,也不要直视太阳)符合语境。4答案与解析:A此处为本段中心句。根据本段内容,特别是“If you feel that there is something wrong with your eyes, get them checked quickly”可知,本段的内容是关于检查眼睛的,故A项(经常检查眼睛)符合语境。5答案与解析:G根据本空后的“Make sure your glasses are right for you. If they dont feel right, you should get your glasses changed”可知,确保你的眼镜适合你,如果感觉不舒服,就换一副眼镜,此处是说不适合你的眼镜会给你带来麻烦,故G项符合语境。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021高中英语 Module 6 Unexplained Mysteries of the Natural World Section Ⅰ Introduction .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382624.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Unit 3《How many》(Rhyme time)|译林版(三起) (共27张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3《How many》(Rhyme time)|译林版(三起) (共27张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 9 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 9 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含答案.doc
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 2|北京课改版 (共19张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 2|北京课改版 (共19张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 19 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 19 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 1|北京课改版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 1|北京课改版 (共18张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 18 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 18 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 17 UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 17 UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 1|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 1|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第二课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第二课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3课件 UNIT 2 HEALTHY EATING .ppt2020人教版高中英语课堂同步必修3课件 UNIT 2 HEALTHY EATING .ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第三课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第三课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版(共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版(共15张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版 (共7张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版 (共7张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Story time)|译林版(三起) (共45张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Story time)|译林版(三起) (共45张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 15 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 15 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Song time)|译林版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Song time)|译林版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 12 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 12 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Period 3)|译林版(三起) (共37张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Period 3)|译林版(三起) (共37张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 11 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 11 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Fun time and Cartoon time)|译林版(三起) (共14张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Fun time and Cartoon time)|译林版(三起) (共14张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起) (共12张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起) (共12张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起)(共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起)(共10张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修2学案 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修2学案 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1