2020_2021学年新教材高中英语Unit9Learningwritingworkshop.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 新教材 高中英语 Unit9Learningwritingworkshop
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十二Unit 9Writing Workshop & Reading Club. 单句语法填空1. On dark nights children should wear reflective (reflection)clothing. 2. All our results are published in scientific journals(journal). 3. We found further scientific evidence(evident) for this theory. 4. They also asked the people in the study
2、where they were exposed(expose) to tobacco smoke. 5. I could no longer ignore the fact that he was deeply unhappy. . 选词填空whats more, at ones best, fit in with, at the end of, at least 1. At least four books should be bought each year. 2. Whats more, bicycles are more environmentally friendly than ca
3、rs. 3. Production of the goods must fit in with the needs of society. 4. At the end of the story, the main character, a young man had to leave his wife and baby. 5. If they dont like you at your worst, then they dont deserve you at your best. . 阅读理解ATaking breaks while studying contributes to better
4、 learning in a number of ways, and creates a major impact on the process of learning. Find out why a study break is essential, and how it helps you score the best. Scientists conclude that the brain stops registering a constant stimulation over a gradual period of time, and declares it to be unimpor
5、tant. The brain decodes(译)a monotonous(单调的)activity and gets habituated to it, no longer stimulating the brain to act in any way. Once this happens, you find yourself unable to concentrate, thereby destroying the purpose of a study sessionlearning. A “break” does just that; it breaks the monotony fo
6、r the brain. A change in place, a walk around the block, a cup of coffee; these little things can be limited in your study sessions to relax the mind, break the monotony, improve concentration levels, and finally assist the learning process. The purpose of a study session is to study as much as poss
7、ible and remember most of what has been learned in it. To be able to achieve this, it is absolutely necessary to continuously stay focused. It is highly likely that long hours of studying can become monotonous and cause you to believe that you are “learning”, when you are only just “reading”. A shor
8、t rest eases out your stressed mind, brings you back on track, and allows you to start studying with new-found focus levels. With a relaxed mind, improved concentration and focus levels, and a better capacity to retain information, it is obvious that your study session with breaks will turn out to b
9、e more productive, and you will get more benefits than you previously did. Put more such better-yielding study sessions together, and what do you get? Perfect grades and a winner of the “race”. 【文章大意】本文是一篇说明文, 介绍了在学习过程中适当的休息有助于学生更好地学习。1. What can the underlined word “habituated”in the second paragra
10、ph be replaced by? A. Accustomed. B. Absorbed. C. Attached. D. Related. 【解析】选A。词义猜测题。根据画线词后的“no longer stimulating the brain to act in any way”可知, 不再以任何方式刺激大脑活动, 指大脑习惯了解码单调的活动, 由此可知画线词词义为“习惯的”, 故A项正确。2. What should students do to study as much as possible? A. Help each other. B. Remain concentrated.
11、 C. Improve ways of learning. D. Give up the learning process. 【解析】选B。细节理解题。根据第三段中的“The purpose of a study session is to study as much as possible and remember most of what has been learned in it. To be able to achieve this, it is absolutely necessary to continuously stay focused. ”可知, 学习的目的是尽可能多地学习
12、并记住所学的大部分内容, 要做到这一点, 就必须持续保持专注, 由此可知, 要想尽可能多地学习, 学生应该保持注意力集中, 故B项正确。3. If you have a good attitude to study, how your study will be? A. Efficient. B. Improved. C. Interesting. D. Easy. 【解析】选A。推理判断题。根据最后一段中的“With a relaxed mind, improved concentration and focus levels, and a better capacity to retain
13、 information, it is obvious that your study session with breaks will turn out to be more productive”可知, 有了一种放松的心态、注意力和专注度的提高, 以及更好的信息保存能力, 很明显, 你的学习会变得更有成效, 由此可知, 如果你有一种好的学习态度, 你的学习将会更高效, 故A项正确。4. What can be concluded from the passage? A. Students should concentrate on their study. B. Students shou
14、ld take breaks after learning for long hours. C. Teachers had better have a good rest before their lessons. D. Teachers had better be strict with their students in learning ways. 【解析】选B。推理判断题。根据第三段中的“A short rest eases out your stressed mind, brings you back on track, and allows you to start studyin
15、g with new-found focus levels. ”可知, 短暂的休息可以缓解你的压力, 让你回到正轨, 让你开始以新的注意力水平学习, 由此可知, 学生在长时间学习后应该休息, 故B项正确。B(2020武汉高一检测)After the summer break, Delhis children returned to school this month and found a new class added to their schedules: happiness. It wasnt a welcome-back joke. In a country where top uni
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383389.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
