2020_2021学年高中英语Module3TheViolenceofNatureGrammar素养评价含解析外研版必修3202103261146.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Module3TheViolenceofNatureGrammar 素养 评价 解析 外研版 必修 3202103261146
- 资源描述:
-
1、Module 3The Violence of NatureGrammar. 单句语法填空1. He said that the novel had been translated (translate) into several languages. 2. By the end of last year, 10, 000 trees had been planted (plant) in that village. 3. By the time he was 12, my brother had been sent (send) to America. 4. The vegetables d
2、idnt taste very good. They had been cooked (cook) too long. 5. When he returned to his hometown, he was surprised to find that great changes had taken place (take place) in his hometown. 6. It was the third time that Tom had been caught (catch) cheating in the maths exam. 7. Yesterday our teacher to
3、ld us that light travels(travel) much faster than sound. 8. He asked me whether I spoke English or French. 9. Toms mother told him not to waste (waste) his time on the computer games. 10. When I phoned Jane, she told me that she was reading (read) a novel. . 将下列各句由主动语态变为被动语态1. My mother invited him
4、to dinner yesterday evening. He was invited to dinner by my mother yesterday evening. 2. Just now I heard the news that an American company had taken over our firm. Just now I heard the news that our firm had been taken over by an American company. 3. We should pay more attention to the education of
5、 the young people. More attention should be paid to the education of the young people. /The education of the young people should be paid more attention to. 4. By the time Edison was ten, he had built a chemistry lab. By the time Edison was ten, a chemistry lab had been built by him. 5. The flood was
6、hed the house away. The house was washed away by the flood. 6. We regard Tom as the best student in his class. Tom is regarded as the best student in his class. 7. We had arrived at an agreement before the end of the meeting. An agreement had been arrived at by us before the end of the meeting. 8. A
7、ccording to the law, we must hold the election within the next two months. According to the law, the election must be held within the next two months. . 阅读理解(2020长春高一检测)Christian Eijkman, a Dutch doctor, left the Netherlands for the island of Java. Many people on the island had a disease called beri
8、-beri. He was going there to try and find a cure. At first, Eijkman thought some kind of germ (细菌) caused beri-beri. He raised some chickens. He didnt eat them, but made experiments on them. The local people were quite surprised at that. One day he noticed that his chickens became sick when they wer
9、e fed the food most Javanese aterefined white rice (精制米). When he fed them with unrefined rice, also known as brown rice, they recovered. Eijkman realized that he had made an important discovery that some things in food could prevent disease. These things were named vitamins (维生素). The Javanese were
10、 not getting enough vitamins because they had actually removed the part that contains vitamins. Later, other diseases were also found to be caused by the lack of vitamins in a persons food. Today many people know the importance of vitamins and they make sure they have enough vitamins from the food t
11、hey eat. If they dont, they can also take vitamin pills. 【文章大意】这是一篇记叙文, 记叙了荷兰医生Christian Eijkman离开荷兰前往爪哇岛为岛上的人们寻找一种叫做beri-beri的疾病的治愈方法, 并最终成功发现了导致疾病的原因是维生素缺乏的故事。1. The underlined word “cure” in Paragraph 1 probably means _. A. a kind of vitaminB. a medical treatmentC. a kind of germD. a kind of rice
12、【解析】选B。词义猜测题。结合上文可知, 荷兰医生Christian Eijkman离开荷兰前往爪哇岛, 岛上的许多人都患有一种叫做beri-beri的疾病, 因此他要去那里试着找到治愈方法。故可推测画线单词的意思为“治疗”。2. Christian Eijkman went to the island of Java to _. A. spend his holidayB. find ways to grow better cropsC. help the Javanese with their illnessD. do some research about the island【解析】选
13、C。细节理解题。根据第一段“荷兰医生Christian Eijkman离开荷兰前往爪哇岛。岛上的许多人都患有一种叫做beri-beri的疾病。他要去那里试着找到治愈方法。”可知, Christian Eijkman前往爪哇岛帮助爪哇人治疗疾病。3. Why did Christian Eijkman raise some chickens? A. To eat them. B. To give the Javanese a surprise. C. To carry out his experiments. D. To make money by selling them. 【解析】选C。细节
14、理解题。根据第二段He raised some chickens. He didnt eat them, but made experiments on them. (他养了一些鸡。他不吃它们, 而是在它们身上做实验。)可知, Christian Eijkman饲养了一些鸡来进行他的实验。4. We can learn from the passage that _. A. beri-beri was caused by chickensB. the Javanese didnt like vitaminsC. the Javaneses disease was caused by a kin
15、d of germD. Christian Eijkmans experiment was successful【解析】选D。推理判断题。根据第二段“Eijkman意识到他有了一个重要的发现食物中的某些东西可以预防疾病。这些东西被称为维生素。爪哇人没有得到足够的维生素, 因为他们实际上去掉了含有维生素的部分。后来, 人们还发现其他疾病也是由食物中缺乏维生素引起的。”可知, Christian Eijkman的实验是成功的。. 完形填空(2020中山高一检测)It all 1 when we were at school on a Monday. It was after lunch time
16、and we had just finished this weeks maths exam and Stephen, Vivian, Krystal and I were correcting our 2 again. We were just getting ready to do English when everything started 3. Things were flying everywhere. It was an EARTHQUAKE! Stephen, Vivian, Krystal and I all 4 for cover while everyone else s
17、tood there, too 5 to move. Even the 6 boys in the class didnt move! It shook like jelly and it was the scariest earthquake ever! A bookshelf fell on the 7 of the girls. The heater fell on the boys. It was a 8! So far, Stephen, Vivian, Krystal and I were the only people 9. We were all as scared as if
18、 we had seen a 10. The earthquake went for a couple more 11 and then we ran into the corridor and checked if anyone was alive. Everyone but us was dead. We went outside and all the 12 were wrecked. All except one. We ran into the house and it was as 13 as ice. The disgusting cobwebs(蜘蛛网)touched our
19、skin. It was a 14! The house was old and rotten and it 15 like really bad body smell. We ran 16 and we heard someone 17. We 18 the door. There was a 19 in the room. We guessed she was about eight years old. “Help me, ” she shouted in a frightened voice, I was just about to help her when I heard my a
20、larm clock ringing. It was just a(n) 20! 【文章大意】这是一篇记叙文。作者讲述了自己的一个可怕的梦, 梦见自己和同学在教室里时发生了大地震, 损伤惨重。1. A. finished B. started C. continued D. changed【解析】选B。考查动词辨析。句意: 一个周一我们在学校的时候, 事情开始发生了。finished结束; started开始; continued继续; changed改变。这是一篇记叙文, 开篇肯定是介绍事情开始发生。并且此处空格与后文中的“started”呼应。2. A. answersB. composi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383891.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
英语选修9人教新课标UNIT3同步课件:热身和阅读28张.ppt
