2020_2021学年高中英语Module4MusicBorninAmerica模块素养提升含解析外研版选修7202103041202.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Module4MusicBorninAmerica 模块 素养 提升 解析 外研版 选修 7202103041202
- 资源描述:
-
1、Module 4 Music Born in America模块素养提升(四) Module 4. 用所给单词的适当形式填空1. A social movement(move)is a type of group action. 2. With summer approaching(approach), there will be plenty of job seekers searching for seasonal jobs. 3. I was touched(touch) by the boys persistence, so I decided to give him a hand.
2、4. Many problems have arisen(arise)since we moved here. 5. I want to quit doing (do)things that Im asked to do, for no other reason than Im asked to do it. 6. Today he is considered one of the pioneers (pioneer) of rock and roll. 7. He protested (protest)the action in a telephone call to the preside
3、nt. 8. Nobody would appreciate your humorous (humour)stories when we are gone. 9. The proposed design method is simple, reasonable and easy to apply compared with the conventional(convention) design methods. 10. The activity, scheduled(schedule) on August 5, is intended for all Senior 3 students. .
4、用适当的介词或副词填空1. Place the knife and fork on the plate side by side. 2. She was bored with the deadening routine of her life. 3. We must keep everything in the room in order. 4. May your life be blessed with joy, love and miracles. 5. And we need to realize that if we are going to succeed we have to tr
5、y out. 6. You should take advantage of this opportunity to improve your spoken English. 7. When the book came out, he found that it was full of mistakes. 8. The relationship between growth and the state of the environment is far from simple. 9. All his spare time has been devoted to learning English
6、 over the film. 10. Although she had only met the old man once, he had made an indelible impression on her. . 根据提示完成句子1. When I first saw him, he was at school in that small town. (the first time引导从句)The first time I saw him, he was at school in that small town. 2. The robber threatened her and forc
7、ed her to take out her money. (现在分词作状语)The robber threatened her, forcing her to take out her money. 3. Many Chinese young people are learning Western styles theories, and they dont focus on Chinese traditions. (rather than)Many Chinese young people are learning Western styles theories rather than f
8、ocusing on Chinese traditions. 4. I achieved my dream because of his help. (without介词短语)I wouldnt have achieved my dream without his help. 5. With his help we finished our work. (get+宾语+宾语补足语)With his help we got our work finished. . 完形填空Last year, I was assigned to work at an office near my mothers
9、 house. 1, I stayed with her for a month. During that time, I helped her out with the housework and contributed to the 2. After a week, I started to 3the groceries were running out pretty quickly. 4, I began observing my mothers daily routine for two weeks. To my 5, I found she would pack a paper ba
10、g full of canned goods and 6every morning at about nine. She took the food to the slums(贫民窟)and distributed it to street 7. I asked around and 8my mum was popular in the area. The kids looked up to her as if she were their own mother. Then it hit mewhy didnt she want to tell me about what shed been
11、doing? Was she 9that I would stop buying the groceries if I knew the truth? When she got home, I told her about my discovery and 10she could react, I gave her a big hug and told her she didnt need to keep it a 11from me. She told me that 12of the children lived with an old lady in a makeshift home w
12、hile others 13on the streets. For years, my mum had been helping out by 14whatever food she could 15. I was so moved by how 16she was. She used what was 17for her to help others in need. And I was so 18of her. I 19to buy groceries for my mum. But now, I always add a(n) 20bag for her other children.
13、【文章大意】本文是一篇夹叙夹议文。主要讲述作者无意中发现自己的母亲总是把买来的杂货送给贫民窟的孩子们, 在被母亲无私行为感动的同时, 自己也加入其中。1. A. HoweverB. MoreoverC. ThereforeD. Otherwise【解析】选C。逻辑推理题。根据上文的“去年我被安排在靠近我妈妈家附近的一个办公室上班”可推知上下文是因果关系, “因此, 我和妈妈一起待了一个月的时间”, 故选C。2. A. cansB. groceriesC. goodsD. bags【解析】选B。词语复现题。根据下文the groceries were running out pretty qui
14、ckly可知此处填groceries“杂货”。3. A. ignore B. understandC. complain D. notice【解析】选D。逻辑推理题。根据下文“I began observing my mothers daily routine for two weeks”可知, “我”注意到了杂货用得很快。notice 注意到。故选D。 4. A. ConfusedB. EmbarrassedC. MovedD. Annoyed【解析】选A。逻辑推理题。 结合上文“一周后, 我开始注意到家里的杂货用得非常快。”可推知作者应该感到confused困惑的, 才会出现下文作者开始观
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383910.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2021-2022高中语文人教版必修2课件:第三单元第10课游褒禅山记 (系列三) .ppt
