2020_2021学年高中英语Unit3LookinggoodfeelinggoodSectionⅢ课时分层作业含解析牛津译林版必修1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Unit3LookinggoodfeelinggoodSection 课时 分层 作业 解析 牛津 译林版 必修
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(九)语言知识练习固基础.单句语法填空1Have you ever dreamed of earning a large amount of money by acting?2He said that fighting was concentrated(concentrate)around the towns to the north.3It is useless spending much time on this matter.4I count Jules and Ady as my closest friends.5We should cut our expense in t
2、he long term.6He has gained(gain)rich experience from his work in these years.7The TV program was so exciting that the children kept their eyes fixed(fix) on the screen.8I want to report the loss(lose)of a package.9She got up early that day,and so did(do)her parents.10I suggested that we (should)go(
3、go)out to eat.完成句子1我的全家都在听,我所有的朋友们也是。My entire family are listening,and so are my friends2大雨使我们一整天待在屋内。The heavy rain kept us staying indoors all day long.3他们建议约翰马上去那里。They suggested that John(should)go there at once4每年在烟草上花大量的钱。A large amount of money is spent on tobacco every year.5他知道跟他父亲争论是没有用的。
4、He knew it was useless arguing/to argue with his father高考题型练习提能力.阅读理解A For all the dinner tables,a glass of milk seems to be a constant,at least it was when I was growing up.It was widely believed that milk was integral(不可或缺的)in building strong bones and teeth.Theres no doubt that dairy products(乳制品
5、),and milk in particular,are high in protein and calcium,and most milk products are supplemented(补充)with Vitamin D and Vitamin A.While its well known that our bones need calcium,some studies suggest that high calcium intakes doesnt necessarily lower a persons risk for fractures(骨折).A Harvard study f
6、ound that people who drank two or more glasses of milk had no greater protection from breaking a bone than those who drank a glass or less a week.Theres no doubt that we need calcium.Some antidairy supporters claim that dairy can lead to heart disease.Much of this claim is based on high fat and high
7、 dairy products,like cheeses and creams,which may indeed contribute to cardiovascular(心血管的)problems.Some studies have linked high milk intakes with a risk of prostate cancer;this seems to be caused by highfat dairy products,not dairies in general.Although milk is always regarded as one of the most i
8、mportant things we need for our bones,yet least promoted factors involved in strengthening bones.Perhaps we should think of dairy as less like a nutrient and more like a food.If you like it,eat it.If not,find some othersBecause some claims may not be completely true,when I eat a cream,Im not thinkin
9、g about calcium,protein,or any such thing,Im thinking delicious.【语篇解读】本文是一篇议论文。牛奶作为营养价值很高的食品已逐渐被人们接受。然而也有人认为喝牛奶会造成一些负面影响。就此,作者表达了自己的观点。1Which of the following is TRUE about the milk and fractures?AThe more milk you drink,the more risk for fractures you might be.BThe more milk you drink,the less risk
10、 for fractures you might be.CThe less milk you drink,the less risk for fractures you might be.DThere is no link between them.D细节理解题。根据第二段中的“.some studies suggest that high calcium intakes doesnt necessarily lower a persons risk for fractures(骨折).”可以推断出,牛奶的饮用量和骨折之间没有必然的联系。2Some antidairy supporters c
11、laim that dairy can lead to the following EXCEPT Acardiovascular problemsBheart diseaseCprostate cancerDstomach cancerD细节理解题。根据第三段内容可以得知,文中没有涉及胃癌的问题。3The underlined words“some others”in the last paragraph refer to“ ”Adairy productsBmilk Cfood DcreamC词义猜测题。根据前面的两个句子“Perhaps we should think of dairy a
12、s less like a nutrient and more like a food.If you like it,eat it.”可知,作者认为如果喜欢就食用,不喜欢就换其他的食品(物)。4We can learn from the text that Aall the claims are not completely trueBhigh milk intakes can lead to cancerCits necessary for you to reduce milk intakesDyou should give up milk for your healthA推理判断题。根据最
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384068.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
