2020_2021学年高中英语Unit3TheworldonlineTask.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Unit3TheworldonlineTask
- 资源描述:
-
1、Unit 3 The world online课时素养评价九Unit 3Task & Project. 根据句意及汉语提示写出单词1. He acknowledged(承认) having lied to me. 2. She worked hard and managed to obtain a teaching qualification(资格) . 3. The new products which have been sent here will be classified (分类) in sorts. 4. The study showed a deep fear among the
2、 elderly of being abandoned(舍弃)to the care of strangers. 5. Do not include any information that is not relevant(有关的) to your topic. 6. Its true that lots of people dislike being bothered (打扰) when they are absorbed in their work. 7. These documents provided a broad outline(提纲)of the societys develop
3、ment. 8. The paper had to publish a correction(改正) to the story. 9. Can you be more specific about the pluses(优点) of the device?10. I will accompany you to the bus terminal (终点站)to make sure of your safety. . 根据提示完成句子1. Graduates sent their head teacher a bunch of carnations. 毕业生们送给班主任一束康乃馨。2. Their
4、 daily job was to comb through various dictionaries, encyclopedias and Wikipedia to find words to add to the game. 他们每天的工作是从大量词典, 百科全书和维基百科中仔细搜索单词然后加到游戏中。3. The prologue to the novel is written in the form of a newspaper account. 这本小说的序言是以报纸报道的形式写的。4. I have to take the proper time into consideratio
5、n when I want to phone later. 我以后在打电话的时候还真得考虑一下合适的时间了。(consideration)5. The hotel offers a wide range of/different kinds of/a variety of facilities and services. 旅馆提供各种各样的设施和服务。6. Compared with/to her achievements, her shortcomings are, after all, only secondary. 与她的成就相比, 她的缺点就不值一提了。7. She took good
6、 care of the public property and set a good example to all of us. 她仔细看管公共财物, 为我们所有人树立了好榜样。8. But for your help, I might have failed. 要不是你的帮助, 我可能就失败了。9. The government gave a command that troops (should )be sent to Wuhan to fight the virus. 政府下达了命令派军队去武汉以抗击病毒。10. Its widely acknowledged that we can
7、never expect a bluer sky unless we create a less polluted world. 大家普遍认为, 除非我们创造一个污染很少的世界, 否则我们永远无法期待有一个更蓝的天空。. 阅读理解ALike it or love it, social media is a major part of life. Clicking on a thumbs-up or a heart icon(图标)is an easy way to stay in touch. Whether youre on Facebook, whats App or Twitter, t
8、he way of keeping in touch is no longer face to face, but instead screen to screen, highlighted by the fact that more than 1 billion people are using Facebook every day. Social media has become second naturebut what impact is this having on us?Lauren Sherman and her team, who study the brain at Temp
9、le University in Philadelphia, mixed 20 teens photos with 10 other pictures from public Instagram accounts. Then they randomly gave half of the images many likes(between 23 and 45; most had more than 30). They gave the other half no more than 22 likes(most had fewer than 15). The researchers wanted
10、to find out how the participants brains were responding to the different images. While the teens were in a machine, researchers asked them to either like an image or skip to the next one. Teens were much more likely to like images that seemed popularthose that had more than 23 likes, Shermans team f
11、ound. The kids tended to skip pictures with few likes. As part of the experiment, participants were also shown a range of “neutral” photos showing things like food and friends, and “risky” photos concerning cigarettes and alcohol. When looking at photos showing risky behaviors, such as smoking or dr
12、inkingno matter how many likes they hadthe brain region linked to cognitive(认知的)control tended to become less active. These kinds of pictures can lower the viewers self-control. That means what you like online has the power to influence not just what others like, but even what they do. Viewing pictu
13、res like these could make teens let down their guard when it comes to experimenting with drugs and alcohol, Sherman worries. 【文章大意】本文论述的是社交媒体对我们的影响, 你在网络上喜欢什么有影响力, 不仅影响其他人的喜好, 还能影响他们的行为。1. What does the text focus on?A. The behaviors of teens. B. The self-control of teens. C. The influence of social
14、 media. D. The popularity of social media. 【解析】选C。推理判断题。根据第一段开头Like it or love it, social media is a major part of life. 和Social media has become second naturebut what impact is this having on us?及下文的实验可知本文主要论述的是社交媒体对我们的影响。2. Which of the following might be included in the experiment?A. Seventeen im
15、ages are given 20 likes. B. Fifteen images are given 25 likes. C. Fifteen images are given 42 likes. D. Eight images are given 40 likes. 【解析】选D。推理判断题。根据第二段中they randomly gave half of the images many likes(between 23 and 45; most had more than 30). They gave the other half no more than 22 likes(most
16、had fewer than 15). 可知30张图像中一半给了23个及以上的赞, 多数是30个以上。另一半给了22个及以下的赞, 多数是15个以下的赞。由此可知四个选项中只有D项正确。3. Whats Shermans concern about online photos?A. More likes may be given. B. Misbehaviors may be encouraged. C. More risky pictures may be posted. D. Cognitive control may become less active. 【解析】选B。推理判断题。根据
17、最后一段Viewing pictures like these could make teens let down their guard when it comes to experimenting with drugs and alcohol, 可知Sherman担心像这样的照片可以让青少年在用毒品和酒精做实验时放松警惕, 养成不良行为。4. What is the authors purpose in writing the text?A. To condemn immoral social behaviors. B. To promote modern social media. C.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384086.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
河南省新郑市第二中学语文版高中语文必修三:13《黄州新建小竹楼记》 课件 (共30张PPT) .ppt
