2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 1 PEOPLE OF ACHIEVEMENT 1课时分层作业(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT PEOPLE OF ACHIEVEMENT 1课时分层作业含解析新人教版选择性必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业
- 资源描述:
-
1、UNIT 1 PEOPLE OF ACHIEVEMENT课时分层作业(一).单词拼写1. The success of this experiment is crucial(关键性的)to the project as a whole.2These people are short of all understanding of scientific(科学的)principles.3At that time, I insisted(坚决要求)that they should wait for our return.4The coach tried to analyse(分析)the cause
2、 of our defeat.5The report concluded(得出结论)that no big changes were necessary.6To their sadness, they failed to carry out all their objectives(目标).7The plan might work better with more favourable circumstances(环境).8It is distinct(清晰的)that smoking is harmful to health.9She decided to go on her study a
3、fter obtaining(获得)her first degree.10He acknowledged(承认)that the accident was due to his carelessness.阅读理解AYou probably know who Marie Curie was, but you may not have heard of Rachel Carson.Of the outstanding ladies listed below, who do you think was the most important woman of the past 100 years?Ja
4、ne Addams(18601935)Anyone who has ever been helped by a social worker has Jane Addams to thank.Addams helped the poor and worked for peace.She encouraged a sense of community(社区)by creating shelters and promoting education and services for people in need.In 1931,Addams became the first American woma
5、n to win the Nobel Peace Prize.Rachel Carson(19071964)If it werent for Rachel Carson, the environmental movement might not exist today.Her popular 1962 book Silent Spring raised awareness of the dangers of pollution and the harmful effects of chemicals on humans and on the worlds lakes and oceans.Sa
6、ndra Day OConnor(1930present)When Sandra Day OConnor finished third in her class at Stanford Law School, in 1952, she could not find work at a law firm because she was a woman.She became an Arizona state senator(参议员)and,in 1981, the first woman to join the US.Supreme Court.OConnor gave the deciding
7、vote in many important cases during her 24 years on the top court.Rosa Parks(19132005)On December 1,1955,in Montgomery, Alabama,Rosa Parks would not give up her seat on a bus to a passenger.Her simple act landed Parks in prison.But it also set off the Montgomery bus boycott.It lasted for more than a
8、 year, and kicked off the civilrights movement.“The only tired I was, was tired of giving in,”said Parks.语篇解读本文是一篇说明文。文章主要介绍了二十世纪的一些著名的女性及其她们的贡献。1What is Jane Addams noted for in history?AHer social work.BHer teaching skills.CHer efforts to win a prize.DHer community background.A细节理解题。根据第二段的第一句“Anyo
9、ne who has ever been helped by a social worker has Jane Addams to thank.”可知,她是一位社会工作者。2What was the reason for OConnors being rejected by the law firm?AHer lack of proper training in law.BHer little work experience in court.CThe discrimination against women.DThe poor financial conditions.C细节理解题。根据第四
10、段第一句中的“she could not find work at a law firm because she was a woman”可知,她因为是女性而被法律公司拒绝录用。3Who made a great contribution to the civilrights movement in the US.?AJane Addams.BRachel Carson.CSandra Day OConnor.DRosa Parks.D细节理解题。根据末段倒数第二句“It lasted for more than a year, and kicked off the civilrights m
11、ovement.”可知,Rosa Parks对民权运动做出了贡献。4What can we infer about the women mentioned in the text?AThey are highly educated.BThey are truly creative.CThey are pioneers.DThey are peacelovers.C推理判断题。根据文章对这几个人物的介绍可知,这些女性都是在各自的领域为社会做出贡献的先驱。BOn Thursday night my two adult children took us out to dinner as our da
12、ughter lives in Bathurst and she will be there for Fathers Day with her husbands side of the family.Two of our grandchildren were able to join us.Having precelebrated my Fathers Day and it being on our minds, my wife asked this question only this morning:“Do you remember anything about your father?”
13、While this subject had come up before,however, the question had not been put so bluntly (直率地).I answered“No.My only memory is of the few photos outside.”You see, my father died when I was only four years old.Many people have lost their father early in life and it is easy to feel somewhat sorry for h
14、aving to deal with such a situation, especially when the death has occurred when you are at an early age.On reflection, I think I do not remember anything because he passed away when he was a member of the Royal Australian Air Force.He was a Corporal(下士)doing land based duties,however, a medical con
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384554.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
