2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 2 BRIDGING CULTURES泛读 技能初养成课时分层作业(含解析)新人教版选择性必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT BRIDGING CULTURES泛读 技能初养成课时分层作业含解析新人教版选择性必
- 资源描述:
-
1、UNIT 2 BRIDGING CULTURES课时分层作业(五).单句语法填空1He can logically (logical) infer that if the battery is dead then the horn will not sound.2I sincerely (sincere) hope that you will be successful.3She encourages them to take a chance on new ideas and initiatives (initiative)4We have abundant experience in co
2、operating (cooperate) with a lot of companies.5He denied (deny) knowing anything about their plans at that time.6He was so depressed (depress) about his debts that he wanted to blow his brains out.7She saw a beautiful coat but it cost an arm and a leg.8As far as I know,he will be away for three mont
3、hs.9In summary,it is my opinion that this complete treatment process was very successful.10He was considering the idea from all angles (angle).完形填空Ill always remember the first time I tried ballet. My mother was a 1 and I wanted nothing more than to be like her, but after 2 during my first class,I f
4、elt like I wanted to quit right away.Weeks passed and my dancing didnt 3 any better. So when my dance teacher announced that we were to perform in a show, I feared falling over in front of hundreds of people and 4 my mom.Even though I practiced for the show, I 5 found my secrets. Finally, feeling ne
5、rvous and 6 , I told my mum how I felt. As I cried, I told her how 7 dancing was for me. My mother told me that from that day on, she would 8 me all she knew about ballet. She wiped the 9 from my face, and I smiled.My mom quickly discovered how bad at ballet I was,but she still taught me with the gr
6、eatest 10 ,love,and understanding. When I leapt and fell, she was there to catch me. When I lost my 11 ,she held me up. By the time the show arrived, I was as prepared as I could be.The music began and my heart started to race. Breathing steadily, I began moving to the music without 12 a step.When t
7、he music stopped,I ran off the stage to my mother in 13 My mother gave me a huge hug,telling me how 14 she was.I looked at my mom and told her that there was no way this could have happened 15 her.Never be afraid to reach for the stars,because even if you fall,youll always be wearing a “parentchute”
8、【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章通过作者在妈妈的保护下学舞蹈的故事告诉我们,无论做什么事情都要持之以恒,永不言弃。1A.teacherBdirectorCdancer DmusicianC根据上文的“I tried ballet”以及下文的“I wanted nothing more than to be like her”可知,作者的母亲是一名舞蹈家。2A.messing up Bmaking upCkeeping up Dpicking upA根据下文的“I felt like I wanted to quit right away”可知,作者在第一堂课上把事情搞砸(mess up)了。
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384641.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
