2021-2022学年新教材高中英语 Unit 2 Exploring English Section Ⅳ Writing a story about a misunderstanding in English课时检测(含解析)外研版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit Exploring English Section Writing story about misunderstanding in E
- 资源描述:
-
1、Writing a story about a misunderstanding in English.阅读理解America is a mobile society.Friendships between Americans can be close and real, yet disappear soon if situations change.Neither side feels hurt by this.Both may exchange Christmas greetings for a year or two, perhaps a few letters for a while
2、then no more.If the same two people meet again by chance, even years later, they pick up the friendship.This can be quite difficult for us Chinese to understand, because friendships between us flower more slowly but then may become lifelong feelings, extending (延伸) sometimes deeply into both familie
3、s.Americans are ready to receive us foreigners at their homes, share their holidays, and their home life.They will enjoy welcoming us and be pleased if we accept their hospitality (好客) easily.Another difficult point for us Chinese to understand Americans is that although they include us warmly in th
4、eir personal everyday lives, they dont show their politeness to us if it requires a great deal of time.This is usually the opposite of the practice in our country where we may be generous with our time.Sometimes, we, as hosts, will appear at airports even in the middle of the night to meet a friend.
5、We may take days off to act as guides to our foreign friends.The Americans, however, express their welcome usually at homes, but truly can not manage the time to do a great deal with a visitor outside their daily routine.They will probably expect us to get ourselves from the airport to our own hotel
6、 by bus.And they expect that we will phone them from there.Once we arrive at their homes, the welcome will be full, warm and real.We will find ourselves treated hospitably.For the Americans, it is often considered friendly to invite a friend to their homes than to go to restaurants, except for purel
7、y business matters.So accept their hospitality at home!语篇解读:本文是一篇说明文。文章通过对比讲述了中美之间交友特点及观念的差异。1The writer of this passage must be .Aan AmericanBa ChineseCa professor Da student解析:选B细节理解题。根据第一段最后一句This can be quite difficult for us Chinese to understand, because friendships between us flower more slow
8、ly but then may become lifelong feelings, extending (延伸) sometimes deeply into both families.可知,这是一个中国人写的文章。故选B。2Which of the following statements is TRUE according to the passage?AFriendships between Americans usually extend deeply into their families.BFriendships between Americans usually last for
9、 all their lives.CAmericans always show their warmth even if they are very busy.DAmericans will continue their friendships again even after a long break.解析:选D细节理解题。根据第一段中的If the same two people meet again by chance, even years later, they pick up the friendship.可知,D项描述正确。故选D。3From the last two parag
10、raphs we can learn that when we arrive in America to visit an American friend, we will probably be .Awarmly welcomed at the airportBoffered a ride to his homeCtreated hospitably at his homeDtreated to dinner in a restaurant解析:选C细节理解题。根据第三段中的Once we arrive at their homes, the welcome will be full, wa
11、rm and real.We will find ourselves treated hospitably.和第四段中的For the Americans, it is often considered friendly to invite a friend to their homes than to go to restaurants, except for purely business matters.可知,当我们到美国去拜访一位美国朋友时,我们可能会在他家里受到热情的款待。故选C。4Which can be a suitable title for the text?AFriends
12、hips between ChineseBFriendships between AmericansCAmericans HospitalityDAmericans and Chineses Views of Friendships解析:选D标题归纳题。文章通篇都在通过对比的方式讲述中国人和美国人不同的交友观念。由此可知,Americans and Chineses Views of Friendships适合作本文标题。故选D。.完形填空“Folk on the subway dont talk.They dont want you interrupting their day.” I wa
13、s given the 1 long ago.One day, I climbed on a train and there was only one 2 seat.I scrunched into the space beside a woman and immediately she complained in a(n) 3 manner, “Oh yeah, she had to sit here.Make me all uncomfortable.”“Im sorry.” I told her.“Do you want me to 4 ?”With a huge sigh, she 5
14、 back, “I suppose you can stay.”The words were okay but her 6 told me I was not welcome.“I can move.Really, especially if it is 7 you,” I said 8 .Another 9 , and she told me to stay.Okay, 10 dont want me to interrupt them on the subway. 11 , I figured we could have a conversation.I asked her if she
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384649.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
