2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 2 SPORTS AND FITNESS Section Ⅴ LESSON 3 RUNNING AND FITNESS课时检测(含解析)北师大版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT SPORTS AND FITNESS Section LESSON RUNNING FITNESS课时检测含解析北师大版必修第一册 2021 2022
- 资源描述:
-
1、LESSON 3RUNNING AND FITNESS.阅读理解AColumbus College, 241 Queen ElizabethDrive, Kowloon City MemoTo:All StaffFrom:Jakie Mok, Secretary; Sports Development CommitteeDate:May 20, 2021A week ago, “Sports for Life”programme was sent to the parents, requiring them to select a sport they wanted their childre
2、n to play. Since then, our staff have received lots of calls from parents asking for more information about it.Here is a memo (备忘录) for your reference when you answer the phones. Sport 1:BasketballWe expect that this will be the most popular of the four sports. Therefore, students should be advised
3、to sign up as soon as possible. Students will take a private bus to and from Kwun Tong Sports Park. To cover the cost of hiring a bus, each student will have to pay $10 each time. There will be four basketball courts available for our use with one teacher watching over each game. Sport 2:GymWe will
4、be using St Peters Memorial Park. There are two reasons for choosing this park. First, it is not very busy and crowded before 6:00 pm. Second, it has lots of trees with plenty of shade. Students must bring along two bottles of water to prevent thirst. Three activities, skipping, jogging, outdoor aer
5、obics (有氧运动), all of which are free of charge, will be arranged. And there will be a teacher on duty for each of the activities. Sport 3:HikingHiking will take place at Kowloon Peak. The activity will start at 2:30 pm and finish 90 minutes later. Three teachers will accompany the students, and a hik
6、ing instructor will accompany each group of 15 hikers. Each instructor will cost $75/hour. Students are advised to bring plenty of water and sunscreen. Sport 4:SwimmingThe Kowloon City Aquatic Centre is a 10minute walk from our school. Four teachers will go to the pool and conduct the goingson from
7、the poolside. We will only be able to reserve the pool for one hour (Le. 2: 45 pm to 3: 45 pm). Only students skilful at swimming can take up this activity. The pool will have two lifeguards present. Girls must wear a swimming suit.The cost is $10 per visit. 语篇解读:本文是一篇应用文。文章主要介绍了Columbus College为学生家
8、长提供的关于“生命在于运动”活动的相关信息。1Which of the following is TRUE according to the passage? AStudents participating in gym should arrive at 6:00 pm. BStudents selecting basketball had better register early. CHiking usually begins at 2: 30 pm and lasts 2 hours. DStudents having swimming suits can take up swimmin
9、g. 解析:选B细节理解题。根据Sport 1:Basketball中的We expect that this will be the most popular of the four sports. Therefore, students should be advised to sign up as soon as possible.可知, 篮球是该大学一个很受欢迎的运动, 因此要参加篮球队的人, 必须尽早报名。2What can we infer from the passage? AStudents taking part in basketball will walk to the
10、courts. BEvery student can gain admission to one of the four sports. CHiking students can have a regular rest in the shade of trees. DStudents taking up the four sports should bring bottles of water. 解析:选B推理判断题。根据第一段中“Sports for Life” programme was sent to the parents, requiring them to select a spo
11、rt they wanted their children to play.可知, 每位学生都能够从这四个运动项目当中选择一个项目。3It can be concluded from the passage that _.Aeach sport will take only one hourBstudents will be charged for the four sportsCall the sports will take place at Kowloon PeakDteachers will accompany students on each sport解析:选D细节理解题。根据Sp
12、ort 1: Basketball中的 There will be four basketball courts available for our use with one teacher watching over each game.、Sport 2: Gym中的there will be a teacher on duty for each of the activities、 Sport 3: Hiking中的Three teachers will accompany the students以及Sport 4: Swimming中的Four teachers will go to
13、the pool and conduct the goingson from the poolside.可知, 这四个运动项目都有老师陪同。BSince commercial airlines took to the air, drinking and flying have tended to go hand in hand, with drink seeming to add the pleasing sense of a flight. But in the face of a rising tide of drinkfuelled violence, there are increas
14、ing calls from the public that drinking on flights should be restricted. The government is reviewing licensing laws at airports. It has yet to report, but World Duty Free (免税店) has announced its own decision selling dutyfree alcoholic drinks only in sealed (密封的) bags that, in theory, cannot easily b
15、e opened on the plane.Rob Griggs, a spokesman for Airlines UK, welcomes the move of World Duty Free. However, he thinks more should be done by airports and the local authorities. “The places that sell alcohol should be subject to the same licensing conditions as elsewhere.” It would then be up to th
16、e local authority to decide whether drinking a little before boarding was acceptable.Suzannah Robin, an alcohol and drug specialist at AlcoDigital, accepts Griggs argument that most drinking is done in the terminal rather than on the plane. She advocates breathalysing (酒精测试) passengers who show sign
17、s of being drunk before they board. She says the Civil Aviation Authority has to take the lead. “They state that its illegal to be drunk on board. They now need to decide what being drunk means. In the same way as you have a drinkdrive limit, you would have a passenger limit, and as an authority the
18、y need to force the airport to have a method of checking passengers before they board.”She wonders whether the relationship between drinking and flying will ever be broken completely. “Id be surprised if drinking were banned on flights,” she says. “The events that happen become wellknown quickly bec
19、ause of social media, but its a tiny percentage of the population that causes these issues. The airlines benefit because they sell alcohol on board; the airports benefit because they have shops selling alcohol within their terminals; I cant see them wanting to back down. Youre asking an entire natio
20、n to change what they do when they go on holiday because of the behaviour of a tiny minority. Being able to manage it would be better.”语篇解读:本文是一篇议论文。文章主要探讨了是否应该在飞机上禁止饮酒的问题。4Whats the purpose of restricting drinking on flights?ATo build up a positive public reputation.BTo limit airlines commercial pr
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384716.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
