分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型广东省2014高考英语二轮复习 专项训练 阅读理解四十九.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:385284
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:5
  • 大小:101KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    广东省2014高考英语二轮复习 专项训练 阅读理解四十九 广东省 2014 高考 英语 二轮 复习 专项 训练 阅读 理解 四十九
    资源描述:

    1、阅读理解AHome stay provides English language students with the opportunity to speak English outside the classroom and the experience of being part of a British home.21世纪教育网What to ExpectThe host will provide accommodation and meals. Rooms will be cleaned and bedcovers changed at least once a week. You w

    2、ill be given the house key and the host is there to offer help and advice as well as to take an interest in your physical and mental health.Accommodation ZonesHome stays are located in London mainly in Zones2,3 and of the transport system. Most hosts do not live in the town centre as much of central

    3、 London is commercial and not residential(居住的). Zones3 and 4often offer larger accommodation in a less crowned area. It is very convenient to travel in London by Underground.Meal Plans Available Continental Breakfast21世纪教育网 Breakfast and Dinner Breakfast, Packed Lunch and DinnerIts important to note

    4、 that few English families still provide a traditional cooked breakfast. Your accommodation includes Continental Breakfast which normally consists of fruit juice, cereal(谷物类食品),bread and tea or coffee. Cheese, fruit and cold meat are not normallypart of a Continental Breakfast in England. Dinners us

    5、ually consist of meat or fish with vegetables followed by desert, fruit and coffee.FriendsIf you wish to invite a friend over to visit. You must first ask your hosts permission. You have no right to entertain friends in a family home as some families feel it is an invasion of their privacy.Self-Cate

    6、ring Accommodation in Private HomesAccommodation on a room-only basis includes shared kitchen and bathroom facilities and often a main living room. This kind of accommodation offers an independent lifestyle and is more suitable for the long-stay student. However, it does not provide the same family

    7、atmosphere as an ordinary home stay and may not benefit those who need to practise English at home quite as much.( ) 1.The passage is probably written for _. A. host willing to receive foreign studentsB. foreigners hoping to build British cultureC. travellers planning to visit families in LondonD. E

    8、nglish learners applying to like in English homes( ) 2. Which of the following will the host provide?A. Room cleaning.B. Medical care.C. Free transport.D. Physical training.( ) 3.What can be inferred from Paragraph3?A. Zone 4 is more crowded than Zone 2.B. The business centre of London is in Zone.C.

    9、 Hosts dislike travelling to the city centre.D. Zone 2 is more crowded than Zone 4.( ) 4. According to the passage. What does continental Breakfast include?A. Dessert and coffeeB. Fruit and vegetables.C. bread and fruit juice D. Centre and cold meat.( ) 5. Why do some people choose self-catering acc

    10、ommodation?A. To experience a warmer family atmosphere.B. To enrich their knowledge of English.C. To entertain friends as they like.D. To enjoy much more freedom.【文章大意】应用文,文章介绍了到英国家庭寄宿学习英语交流语言。36.D主旨大意题。本文介绍英语学习者在英语家庭寄宿学习英语。选D。37.A细节理解题。定位关键词the host provide 。由The host will provide accommodation and

    11、 meals. Rooms will be cleaned and bedcovers changed at least once a week.可以得出答案。38.B细节退推理题。根据Most hosts do not live in the town centre as much of central London is commercial and not residential(居住的).可知大多数寄宿家庭都生活在伦敦的商业区。可知商业区在伦敦的寄宿家庭区了。39.C细节理解题。定位关键词Breakfast include 。由Continental Breakfast which n

    12、ormally consists of fruit juice, cereal(谷物类食品),bread and tea or coffee. Cheese, fruit and cold meat are not normally可知答案。40.D细节理解题。由最后一段This kind of accommodation offers an independent lifestule and is more suitable for the long-stay student.可知答案。B In the fall of 1985. I was a bright-eyed girl headi

    13、ng off to Howard University, aiming at a legal career and dreaming of sitting on a Supreme Court bench somewhere. Twenty-one years later I am later I am still a bright-eyed dreamer and one with quite a different tale to tell. My grandma, an amazing woman, graduated from college an the age of 65. She

    14、 was the first in our family to reach that goal. But one year after I started college, she developed cancer. I made the choice to withdraw from college to care for her. It meant that school and my personal dream would have to wait. Then I got married with another dream: building my family with a com

    15、bination of adopt and biological children. In 1999, we adopted our first son. To lay eyes on him was fantastic-and very emotional. A year later came our second adopted boy. Then followed son No. 3. In 2003, I gave birth to another boy. You can imagine how fully occupied I became, raising four boys u

    16、nder the age of 81. Our home was a complete zoo-a joyous zoo. Not surprising, I never did make it back to college full-time. But I never gave up on the dream either. I had only one choice: to find a way. That meant talking as few as one class each semester. The hardest part was feeling guilty about

    17、the time I spent away from the boys. They often wanted me to stay home with them. There certainly were times I wanted to quit, But I knew I should set an example for them to follow through the rest of their lives.In 2007, I graduated from the University of North Carolina. It took me over 21 years to

    18、 get my college degree!I am not special, just single-minded. It always struck me that when youre looking at a big challenge from the outside it looks huge, but when youre in the midst of it, it just seems normal. Everything you want wont arrive in your life on one day. Its a process. Remember;little

    19、 steps add up to big dreams.( ) 1. When the author went to Howard University, her dream was tobe A. a writerB. a teacherC. a judgeD. a doctor( ) 2. Why did the author quit school in her second year of college?A. She wanted to study by herself.B. She fell in love and got married.C. She suffered from

    20、a serious illness.D. She decided to look after her grandma. ( ) 3. What can we learn about the author from Paragraphs 4 and 5?A. She was busy yet happy with her family life.B. She ignored her guilty feeling for her sons.C. She wanted to remain a full-time housewife.D. She was too confused to make a

    21、correct choice.( ) 4. What dose the author mostly want to tell us in the last paragraph?A. Failure is the mother of success.B. Little by little, one goes far.C. Every coin has two sides.D. Well begun, half done.( ) 5.Which of the following can best describe the author?A. Caring and determine.B. Hone

    22、st and responsible.C. Ambitious and sensitive.D. Innocent and single-minded.【文章大意】记叙文。文章介绍了作者取得本科学位的过程中做的事情。41.C细节理解题。根据文章第一段的aiming at a legal career and dreaming of sitting on a Supreme Court bench somewhere.,可知答案为C。42.D细节理解题。根据文章I made the choice to withdraw from college to care for her. It meant

    23、 that school and my personal dream would have to wait.可知答案。43.A 推理判断题,由You can imagine how fully occupied I became, raising four boys under the age of 8. Our home was a complete zoo-a joyous zoo. 作者需要养育4个儿女,同时还要坚持学习的梦想, joyous可见作者在感到家庭是忙碌而幸福的。44.B推理判断题。根据Everything you want wont arrive in your life on one day. Its a process. Remember;little steps add up to big dreams.可以看出作者的学习是在循序渐进,千里之行始于足下,最终才取得学位的。Little by little ,one goes far.与之符合。45.A推理判断题。通过全文作者照顾祖母和照顾家庭,可以看出作者Caring;通过作者坚持不懈的学习,最终拿到学位,可以看出作者的决心determine,选A。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:广东省2014高考英语二轮复习 专项训练 阅读理解四十九.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385284.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-1_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-1_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-1_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-1_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 29_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 29_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 27_人教(精通)(2014秋) (共21张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 27_人教(精通)(2014秋) (共21张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 26_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 26_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语说课稿Unit 4 I have a pen pal 第一课时人教.doc六年级上册英语说课稿Unit 4 I have a pen pal 第一课时人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 25_人教(精通)(2014秋) (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 25_人教(精通)(2014秋) (共20张PPT).ppt
  • 六年级上册英语说课稿Unit 2 Ways to go to school 人教.doc六年级上册英语说课稿Unit 2 Ways to go to school 人教.doc
  • 六年级上册英语试题--学年度 期末测试人教.doc六年级上册英语试题--学年度 期末测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Free time_Join in 剑桥英语(共25张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Free time_Join in 剑桥英语(共25张PPT).ppt
  • 六年级上册英语试题-连词成句练习人教.doc六年级上册英语试题-连词成句练习人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner.ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner.ppt
  • 六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP()(含听力材料和答案).doc六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP()(含听力材料和答案).doc
  • 六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP(含听力材料和答案).doc六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP(含听力材料和答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第6课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第6课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第5课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第5课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第3课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第3课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit5 What does he do 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit5 What does he do 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第2课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第2课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit4 I have a pen pal 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit4 I have a pen pal 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Can Sam play football. 第二课时_外研版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Can Sam play football. 第二课时_外研版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1