2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业(二)Unit 1 A new start(含解析)外研版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业二Unit new start含解析外研版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 Unit start 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(二).判断下面句子分别属于哪个句型1I will spend the summer holiday in the countryside.(SVOA)2All this will be interesting and good for my health.(SP)3In the countryside I can enjoy a comfortable and quiet life.(SVOA)4I can hear birds singing in the green trees.(SVOC)5The best fish swim near the bottom.(SVA)6M
2、y father bought me a new bicycle.(SVOO)7The whole class laughed.(SV)8There are two people waiting outside.(存现句).用给出的句型翻译下列句子1我每天起得很早,走到公园。(SVA)Every day I get up early and walk to the park.2今天下午我想同你谈谈。(SVOA)I want to talk with you this afternoon.3请把你的画给我看一下。(SVOO)Please show me your picture.4你必须把真相告
3、诉我。(SVOO)You must tell me the truth.5这个报告听起来很有意思。(SP)The report sounds interesting.6汤姆已经离开了。(SV)Tom has left.7我们已经完成了家庭作业。(SVO)We have finished our homework.8学生们走出了教室,又唱又跳。(SVA)The students walked out of_the classroom,singing and dancing.9他在英语上快速的进步使我们很惊讶。(SVOC)His rapid progress in English made us
4、surprised.10商店后面有一棵树。(存现句)There is a tree behind the shop.阅读理解(2020武汉市质量检测)Teenage life is quite dramatic but that doesnt mean you cannot enjoy your life in these years.Even with your daily trouble,your life is not very hard if you know how to deal with it.I know exactly how you feel.Life as a teena
5、ger can be hard.You are not a kid anymore,because you are smart enough to observe and analyze your surroundings.However,you are still not an adult because there are still lots of experiences that you need to have and lessons that you need to learn from these experiences.To top it all,the hormonal(荷尔
6、蒙的)imbalance in your body can really mess you up emotionally.I have been there.I have been in it for 6 years exploring what life is about.As a teenager,I had great difficulty completing my chores on time.And at that time,all I needed to do was finish my assignments,study for the upcoming tests and c
7、lean my room.Now,I have much more things to do;cooking,cleaning and working while striking a balance between work and family as well as friends.That is really a lot of work.So I will just give you one golden tip quoted from Benjamin Franklin,“Never leave that till tomorrow which you can do today.”Li
8、fe becomes much easier now because I finish all my work on time and I have enough time to let my hair down.Half the problems as a teenager are because we hate doing things.Wed rather go and have fun than sit down and take care of our duties and responsibilities.That is why you have so much trouble i
9、n your life;your parents wont let you go out with friends because you havent cleaned up your room or your teacher is always criticizing you because you havent finished your assignments.【语篇解读】本文主要讲述的是,十几岁的生活变化是十分巨大的,但这并不意味着青少年不能享受这些年的生活。即使你每天都有烦恼,但如果你知道如何应对自己的烦恼,你的生活也不会很艰难。1What does the writer mainl
10、y want to tell us in Paragraph 1?ATeenage life is tough.BTeenagers cant enjoy life.CTeenage life is changeable.DTeenagers should learn more.D推理判断题。根据第一段中的内容可知,十几岁的生活变化是十分巨大的,但如果处理得当,认真学习,也不是很困难。由此可知,作者想告诉我们,青少年不能陷入烦恼中不能自拔,而应该认真学习,应对困难。故选D项。2What plays a key role in making teenage life hard according
11、 to the writer?AThe adolescent changes.BLack of life experience.CThe failure of concentration.DThe unfamiliar surroundings.A细节理解题。根据第二段中的“To top it all, the hormonal(荷尔蒙的)imbalance in your body can really mess you up emotionally.”可知,在青春期这个阶段,更为糟糕的事是你体内的荷尔蒙失衡会把你的情绪搞得一团糟,因此,是青春期的变化使得青春期的生活很辛苦。故选A项。3Ho
12、w did the writer feel about her teenage life?AIt was difficult.BIt was simple.CIt was enjoyable. DIt was boring.A细节理解题。根据第三段的内容,尤其是该段中的“As a teenager, I had great difficulty completing my chores on time.”可知,作者在十几岁的时候,常常无法按时完成自己的日常事务,所以她的生活应是困难的。故选A项。4What does the writer advise teenagers to do?AAban
13、don their friends.BGo and have fun.CComplete their homework.DShoulder the burden.D推理判断题。根据最后一段中的“Life becomes much easier now because I finish all my work on time and I have enough time to let my hair down. Half the problems as a teenager are because we hate doing things.Wed rather go and have fun t
14、han sit down and take care of our duties and responsibilities.”可知,青少年的烦恼多,大多是因为他们讨厌做事情, 因此作者应该是建议青少年肩负起应该承担的责任,故选D项。.完形填空In a national spelling contest in America,an 11yearold girl was asked to spell a certain word.But with her _1_ voice the judges were not sure if she spelled the word with the lett
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385551.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
