2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业(十)Unit 4 Exploring poetry(含解析)牛津译林版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业十Unit Exploring poetry含解析牛津译林版选择性必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 Unit
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十).单词拼写1Teaching children with special needs requires patience(耐心) and understanding.2She couldnt speak much English so her children had to interpret(解释) for her.3She spent hours poring over the text,searching for a clue(线索) that might help solve the case.4This is a somewhat contradictory(相互矛
2、盾的) statement,however.5These complex(复杂的) formulae are beyond the grasp of the average pupil.6Frozen(冷冻的) fish is a very healthy convenience food.7It does not imply(暗示) anything about other people.8She couldnt grasp(理解) the full significance of what he had said.9She thought constantly(不断地) about her
3、 family; she might never know what had become of them.10Sometimes reality(现实) and fantasy are hard to distinguish.阅读理解ANo poem should ever be discussed or analyzed,until it has been read aloud by someone,teacher or student.Better still,perhaps,is the practice of reading it twice,once at the beginnin
4、g of the discussion and once at the end.All discussions of poetry are,in fact,preparations for reading it aloud,and the reading of the poem is,finally,the most telling “interpretation” of it,suggesting tone,rhythm,and meaning all at once.Hearing a poet read the work in his or her own voice,on record
5、s or on films,is obviously a special reward.But even those aids to teaching cannot replace the student and the teacher reading it or,best of all,reciting it.I have come to think,in fact,that time spent reading a poem aloud is much more important than analyzing it,if there isnt time for both.I think
6、one of our goals as teachers of English is to have students love poetry.Poetry is a criticism of life,and a heightening (提升)of life.It is an approach to the truth of feeling,and it can save your life.I am not saying that every English teacher must teach poetry.Those who dont like it should not be fo
7、rced to put that dislike on anyone else.But those who do teach poetry must keep in mind a few things about its essential nature,about its sound as well as its sense,and they must make room in the classroom for hearing poetry as well as thinking about it.【语篇解读】本文主要强调了朗读有利于对诗的理解。1To have a better unde
8、rstanding of a poem,one should _Adiscuss it with othersBanalyze it by oneselfCcopy it down in a notebookDpractice reading it aloudD细节理解题。文章第一段的前两句给出了答案,说明了大声读诗的重要性。2According to the writer,one of the purposes of teaching English is to get students _Ato understand life Bto enjoy poetryCto become teac
9、hers Dto become poetsB细节理解题。由第二段中的“I think one of our goals as teachers of English is to have students love poetry.”可以推知答案。3What does the last sentence in the third paragraph imply? AMore stress was laid on the understanding of poetry in the past.BPoetry is more important than any other subject.COne
10、 cannot enjoy life fully without an understanding of poetry.DPoetry is the foundation of all languages and literature courses.A推理判断题。由最后一句中提到的“必须给学生留出思考尤其是去听的时间”可以推知过去老师侧重于学生对诗的理解。用排除法也可以排除其他三项。4The best title for the passage may be _AReading Poems Aloud BAnalyze PoemsCEnjoy Poems DLearn EnglishA标题归
11、纳题。纵观全文,本文着重强调朗读有利于对诗的理解。BCall it a mobility system or a wheelchairit can be seen at the Tokyo airport moving on its own.It is helping with social distancing while fighting the spread of the coronavirus.It also helps older passengers and those who otherwise need assistance walking the last few steps
12、 to the boarding gate.The mobility system seats one person and runs on its own without hitting anything.It has a preprogrammed path of about 600 meters at Tokyos Haneda International Airport.It was shown on Monday by WHILL,the company behind the technology.WHILL Chief Executive Satoshi Sugie said ro
13、botics and selfdriving technology reduce the need for a human at the wheel.They are good for these times of “living with” coronavirus.The ride lasts several minutes.It travels from the security area to the boarding gate at a speed of 3.5 kilometers per hour.But many people hope the technology can he
14、lp in other places,such as hospitals or parks.The technology uses sensors and cameras to see a clear path and avoid hitting those walking toward it.It could also help Japan free up laborers.Japan,like many other nations,suffers from a labor shortage.The technology could free a worker to do another j
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385607.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
