2021-2022学年新教材高中英语 课时评价十七 Unit 6 At one with nature Using language(含解析)外研版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时评价十七 Unit At one with nature Using language含解析外研版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时
- 资源描述:
-
1、十七Unit 6Using language. 用适当的介词填空1. In the dark street, there wasnt a single person to whom she could turn for help. 2. I dont have enough money with which I can buy a beautiful dress. 3. Can you tell me the reason for which you didnt come to her birthday party? 4. Water is a thing without which man
2、cant live. 5. The film in which he played the leading role was a great success. 6. The man from whom I received the letter was my best friend. 7. There are some occasions on which one must give in. 8. Tom is the boy with whom I share a room. 9. The house for which he paid 20, 000 yuan is now worth 3
3、0, 000 yuan. 10. They think calculation is a necessary skill on which they base their researches. . 完成句子1. They visited the city where/in which John Denver was born. 他们参观了约翰丹佛出生的那个城市。2. I will never forget the year when/in which our band started. 我永远不会忘了我们乐队成立的那一年。3. This is the iPad on which I spen
4、t 3, 000 yuan. 这就是我花了三千元买的iPad. 4. In my first chemistry class I knew the fact that this kind of colorless gas without which we cant live is called oxygen. 在我的第一堂化学课上, 我知道了这个事实: 这种无色气体被称作氧气, 没有它我们无法生存。5. The engineer with whom my father is talking has just come from abroad. 和我父亲谈话的那位工程师刚从国外来。6. This
5、 is the ring on which she spent 1, 000 dollars. 这就是她花了一千美元买的戒指。7. This is the policeman by whom my son was saved. 这正是救了我儿子的警察。8. The athletes against whom he will compete come from Greece and Czech Republic. 他要竞争的运动员来自希腊和捷克。9. There are many reasons why/for which people like travelling. 人们喜欢旅游有很多原因。
6、10. The little girl is reading a book, where/in which there are many cartoons. 小女孩正在读一本书, 里面有很多卡通图片。. 阅读理解(2021广州高一检测)Steven Stein likes to follow garbage trucks. His strange habit makes sense when you consider that hes an environmental scientist who studies how to reduce litter, including things th
7、at fall off garbage trucks as they drive down the road. What is even more interesting is that one of Steins jobs is defending an industry behind the plastic shopping bags. Americans use more than 100 billion thin film plastic bags every year. So many end up in tree branches or along highways that a
8、growing number of cities do not allow them at checkouts(收银台). The bags are prohibited in some 90 cities in California, including Los Angeles. Eyeing these headwinds, plastic-bag makers are hiring scientists like Stein to make the case that their products are not as bad for the planet as most people
9、assume. Among the bag makers arguments: many cities with bans still allow shoppers to purchase paper bags, which are easily recycled but require more energy to produce and transport. And while plastic bags may be ugly to look at, they represent a small percentage of all garbage on the ground today.
10、The industry has also taken aim at the product that has appeared as its replacement: reusable shopping bags. The stronger a reusable bag is, the longer its life and the more plastic-bag use it cancels out. However, longer-lasting reusable bags often require more energy to make. One study found that
11、a cotton bag must be used at least 131 times to be better for the planet than plastic. Environmentalists dont dispute(质疑) these points. They hope paper bags will be banned someday too and want shoppers to use the same reusable bags for years. 【文章大意】这是一篇说明文。文章分析了几种购物袋的使用情况, 塑料袋会造成环境问题, 纸袋尽管容易回收, 但生产和
12、运输需要更多的能源, 环保主义者希望消费者使用耐用且可重复使用的袋子。1. What has Steven Stein been hired to do? A. Help increase grocery sales. B. Recycle the waste material. C. Stop things falling off trucks. D. Argue for the use of plastic bags. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段中one of Steins jobs is defending an industry behind the plastic shop
13、ping bags. 和第二段中plastic-bag makers are hiring scientists like Stein to make the case that their products are not as bad for the planet as most people assume. 可知, 塑料袋生产商雇用Steven Stein是为了证明他们的产品并不像大多数人想象的那样对地球有害, 为使用塑料袋进行辩护。故选D。2. What does the word “headwinds” in Paragraph 2 refer to? A. Bans on plas
14、tic bags. B. Effects of city development. C. Headaches caused by garbage. D. Plastic bags hung in trees. 【解析】选A。词义猜测题。上文介绍在许多美国大城市塑料袋被禁用, 看到这种现状, 塑料袋生产商雇用Steven Stein等科学家是为了证明他们的产品并不像大多数人想象的那样对地球有害。headwinds意为“逆风”, 此处指塑料袋被禁用的现状, 即Bans on plastic bags, 故选A。3. What is a disadvantage of reusable bags a
15、ccording to plastic-bag makers? A. They are quite expensive. B. Replacing them can be difficult. C. They are less strong than plastic bags. D. Producing them requires more energy. 【解析】选D。细节理解题。根据第四段中However, longer-lasting reusable bags often require more energy to make. 可知, 生产耐用且能重复使用的袋子需要更多的能源, 故选
16、D。4. What is the best title for the text? A. Plastic, Paper or NeitherB. Industry, Pollution and EnvironmentC. Recycle or Throw AwayD. Garbage Collection and Waste Control【解析】选A。主旨大意题。文章讲述了使用塑料袋会造成环境问题, 纸袋容易回收, 但生产和运输需要更多的能源, 环保主义者希望消费者使用耐用且可重复使用的袋子。对这三种方式进行了对比, Plastic, Paper or Neither既能概括全文, 又能吸引
17、读者, 最适合作为标题。故选A。. 完形填空My father was born in a small town in the US. He wasnt sure what he 1 from life, but something told him to get out and begin a(n) 2. He took his wife and three daughters with him and went wherever the road took him. Its easy to feel lonely when youre on the road. As my mother s
18、aid repeatedly, “We made lots of new friends on our tripmost of them were mechanics (机修工)”, 3we often spent hours in 4 shops. But that was way 5 than sitting by the roadside while waiting for the engine (发动机) to 6when it was 40 outside. Getting on sometimes seemed impossible. There were always a lot
19、 of 7, especially among us back-seat passengers about who had to sit in the middle. But even if it was hard, we did learn a lot about forgiveness. When we were traveling in the Philippines, we drove to Quezon City one day. It should have been a one-hour drive but was nearly three, 8bad roads and wor
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385765.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
