2021-2022学年高一英语外研版必修1作业:MODULE 5 SECTION Ⅳ USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高一英语外研版必修1作业:MODULE SECTION USING LANGUAGE WORD版含解析 2021 2022 学年
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十)语言知识练习固基础.单句语法填空1Mr.Smith used to smoke (smoke) a lot, but he has given it up now.2If you do so, you can do more work with fewer (few) people.3You were working too hard.Youd better keep a balance between work and relaxation.4Either you or I am (be) going to be in charge of this matter.5Its
2、my turn to pick (pick) up my daughter from the kindergarten after work.6We Chinese have good reasons to be proud of our achievements in the past thirty years.7The closer (close) you stay to nature, the more you will appreciate her beauty.8You are supposed to ask (ask) for permission if you want to t
3、ake photos in the museum.9There is still room for improvement in the future, especial in the area of security.10The astonished expression on his face suggested that he knew nothing about the astonishing news.(astonish).单句改错(每小题仅有一处错误)1I used to playing the piano when I was five, but now I have no ti
4、me to do that.playingplay2Either you or one of your students are to attend the meeting next week.areis3The teacher asked us to read the text in turns.inby或turnsturn4It was astonished to find his reading ability improved so much.astonishedastonishing5With a balancing diet,the old man lives a long and
5、 healthy life.balancingbalanced高考题型练习提能力.阅读理解AThis is not something new.Youre sitting at the dinner table with your dog touching your feet.You know you shouldnt give dogs human food.But when you look down,you find that those lovely puppy eyes are almost impossible to say“no”to.So you give it some fo
6、od.What is it about a dogs loving gaze(凝视) that makes is so lovely?A new study by a scientist Miho Nagasawa seems to have found the answer.He found it has to do with something called the cuddle(拥抱) chemical.The cuddle chemical in the blood encourages bonding.Levels of it increase,for example,when a
7、parent hugs a newborn baby.According to Nagasawas study,levels of the cuddle chemical can also go up when we look deeply into the eyes of a dog.In order to better understand how the cuddle chemical works between dogs and humans,Nagasawa and his team did an experiment.They tested levels of the cuddle
8、 chemical in dogs and humans,and then put them in a room to interact(互动) with each other.While in the room,the humans petted the dogs,spoke to the dogs,and looked into the dogseyes.Then the scientists tested their levels of the cuddle chemical again.They found that levels of the cuddle chemical were
9、 higher in both humans and dogs after they interacted.However,levels were the highest in the humans and dogs that simply looked into each others eyes,without much petting or talking.Simply put,the longer the humans look into the eyes of the dogs,the more the cuddle chemical is produced,Nagasawa did
10、the same experiment with humans and wolves,but it did not give the same results.【语篇解读】研究发现,当人和狗对视的时候,双方体内的“拥抱荷尔蒙”都会增加,从而加深彼此的感情。1According to the author,the fact mentioned in Para.1 is _AspecialBsurprisingCcommonDboringC细节理解题。根据文章第一段中的“This is not something new.”可知,作者认为这种现象很普遍。2Why did Nagasawa and
11、his team do the first experiment?ATo find how the cuddle chemical affects humans.BTo help humans get along well with animals.CTo make good use of the cuddle chemical.DTo learn more about the cuddle chemical.D推理判断题。根据文章第三段中的“In order to better understand how the cuddle chemical works between dogs and
12、 humans.”可知,科学家们做这个实验的目的是要更好地了解“拥抱荷尔蒙”是如何发挥作用的,也就是说他们想要知道有关“拥抱荷尔蒙”更多的信息。3The level of the cuddle chemical in humans will not increase when _Athey talk to a wolfBthey play with a dogCthey hug newborn babiesDthey look into a dogs eyesA细节理解题。根据文章最后一句可知,人类和狼之间的互动交流不会使人体内的“拥抱荷尔蒙”增加。4The passage is probab
13、ly taken from _Aa story bookBa science magazineCscience fictionDa text bookB文章出处题。根据文章内容可知本文主要是讲一个科学研究的,由此可推断本文最有可能摘自一本科学杂志。BMany gardeners believe that “talking” to their plants helps them growit turns out that they may not be crazy after all.According to the scientists from the University of Exete
14、r, plants may keep communicating with each other through a secret “unseen” language.For their experiment, the scientists picked a cabbage plant that is known to send out a gas when its surface is cut.In order to get video evidence of the communication, they changed the cabbage gene by adding the luc
15、iferase(荧光素酶), which is what makes fireflies(萤火虫)glow in the dark.When the changed cabbage plant was in full bloom, they cut a leaf off with a pair of scissors, and almost immediately, thanks to the luciferase, they could see the plant sending out “methyl jasmonate(茉莉酸甲酯)”While this was a known fact
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-386917.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(苏教版)三年级语文上册《航天飞机》课件.ppt
