2020-2021学年高中英语 Unit 1 A land of diversity Section 3作业(含解析)新人教版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit land of diversity Section 3作业含解析新人教版选修8 2020 2021 学年 高中英语 作业 解析 新人 选修
- 资源描述:
-
1、Unit 1Section 请同学们认真完成练案3 .单词拼写1. You didnt g rasp the main point of the article.Please read it carefully once again.2. The novel shows one aspect of the r eform in the countryside.3Dont let a chance like that s lip through your fingers!4I will h ire a lawyer to handle the case.5It suddenly o ccured
2、 to him that he forgot to ring Lily up yesterday.6It was apparent (明显的) that he didnt know much about this incident.7A luggage (行李) office is a place where bags can be left for a short time,especially at a railway station.8I have no job and nowhere (无处) to live.9A recent survey indicates (表明) that t
3、he majority of people are worried about the high house prices in cities.10No one can escape punishment (惩罚) if he breaks the law.句型互换1It hit him that she might refuse his invitation.It occurred to him that she might refuse his invitation.It struck him that she might refuse his invitation.2It is appa
4、rent that he knew nothing about how to repair computers. It is clear that he knew nothing about how to repair computers. It is obvious that he knew nothing about how to repair computers. Apparently , he knew nothing about how to repair computers.3If I were given more time, I could do it better. Give
5、n more time, I could do it better.完成句子1他直接前往巴黎,未在任何地方停留过。He went straight to Paris with stopping nowhere .2当潜水者去探险时,他们就开始进入了一个全新的领域。 The divers enter into a whole new world when they go exploring .3在中国,BBC电台已和新浪网联手给英语学习者提供类似的学习机会,使他们即使在上班途中也能学习英语。In China, the BBC has teamed up with S to provide Eng
6、lish learners with similar opportunities so that they can learn English while traveling to work.4如果有什么不同,请标注出来以待修正。If there are differences, please marked them out to revise.5我的酒店在哪里?我该走哪条路呢?Where is my hotel? Which is the way to go ?6你的谎言骗不了我。 I am not to be taken in by your lies.7你对本市的各地都已经很了解了吗?D
7、o you have a good idea of where everything is in town?8我们上星期才搬的家,还没安顿下来呢。We only moved house last week and we havent settled in yet.9她已和许多人一起申请参加训练。 In common with many others, she applied for a training place.10请等一等就轮到为您服务了。Please wait until it is your turn to be served.阅读理解On Mothers Day when we v
8、isited Mom in the hospital,she told us she believed that those operations had been worth it because they had bought her some time.“But now,its time to go home and take care of business .”Shortly after coming home,Mom announced that she planned to make a quilt,which she had never done before.When I a
9、sked why,she said,“Dying is boring,and its never too late to learn something new.” Over the next few months Mom worked hard on the quilt,a simple pattern called “Grandmothers Garden”As she picked up a piece of calico (印花厚布),she would say,“This reminds me of the dress you wore on your first day of sc
10、hool,”or“This blue was your fathers favorite color.” Each recollection opened the door for a conversation about those things that she wanted to share.As the quilt grew,Mom weakened.It was a sad reminder that time was passing too quickly.In the end,she became too sick to work on the quilt.Mom died be
11、fore the quilt was finished,but that was all right.She had creatively used it as a tool to teach me her final lesson,that the“business”of dying is something best done at home and not in the hospital.This is because the real“business”of dying is reaffirming (再次确认) relationships that have given ones l
12、ife meaning.Without my knowledge,two Christmases later,my husbands parents finished the quilt for me.It was the most wonderful gift imaginable.Moms quilt has served our family in many ways she would have likedpicnic cloth,moving pad,bedspread,and wrap for her greatgrandson.Each time,the quilt remind
13、s me of the bond between generations and the important“business”of dying.文章大意:一位得了重病、进入死亡倒计时的母亲用自己的实际行动给她的孩子上了一堂关于生命意义的课。1Mom decided to go home because A .Ashe wanted to spend her last days with her familyBshe wanted to celebrate Mothers Day at homeChospital treatment turned out to be ineffectiveDt
14、he family could not afford the money for treatment解析:推理判断题。由第一段末its time to go home and take care of business及第四段the real “business”of dying is reaffirming relationships that have given ones life meaning可知,妈妈要求回家是想和家人度过最后的日子。2What does the underlined phrase“take care of business”mean here? B ATo mak
15、e money.BTo do something before dying.CTo run a company.DTo say goodbye to her family.解析:词意猜测题。根据文中多次出现的“the business of dying”可知这里是指一些生前未完之事。因此选B项。3By making a quilt,Mom wanted to A .Arecall the times she had spent with her familyBrelieve the pain that treatment brought herCtry something new to get
16、 rid of boredomDleave her family a wonderful gift解析:推理判断题。由文章第三段可知,妈妈做被子的时候会回忆起很多以前的事情。4According to the text,which of the following is TRUE? C AThe author asked her husbands parents to design the quilt.BMom managed to finish the quilt before she died.CMom had never made a quilt before during her li
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389717.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
