分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型2020-2021学年高中英语 Unit 1 A new start Period IV单元综合同步课时作业(含解析)外研版必修1.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:389750
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:16
  • 大小:83.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 Unit new start Period IV单元综合同步课时作业含解析外研版必修1 2020 2021 学年 高中英语 IV 单元 综合 同步 课时 作业 解析
    资源描述:

    1、Unit 1 A new startPeriod IV 单元综合1. Summer Courses 2009 San Diego Seaside College is offering one and two-week English summer courses for high school students from all over the world who want to improve their English. Classes are offered at five levels, from basic to advanced. Students will be tested

    2、 when they arrive and placed in the level appropriate to their language ability. Each class has a maximum of 14 students. Tuition Fees(学费) One-week Course (July 26August 1) : $310 Two-week Course (July 26August 8 ) : $ 620 The full payment must be received before the beginning of the courses. Accomm

    3、odations(食宿) We provide housing, including breakfast & dinner, 7 days a week. Single room : $ 250 per week Twin room: $160 per person, per week You should reserve your accommodations before May 15 and all the accommodation fees must be paid in full before June 15. How to Apply Fill out an applicatio

    4、n form and send it to us at escsdc. edu. Come to our college this summer and make yourself shine at English.1.The aim of the courses is to help the high school students _.A.learn EnglishB.attend collegeC.visit some high schoolsD.travel to other countries2.What are the tuition fees for the One-week C

    5、ourse?A.$160.B.$250.C.$310.D.$620.3.If you want to apply for the course, you should _.A.choose a collegeB.reserve a hotel roomC.check with the teachersD.fill out a form and email it2.If youve ever been on a fishing boat, youve probably seen crowds of birds following it, hoping to catch a snack. Now

    6、scientists use those birds behavior to track illegal fishing boats.Researchers attached data loggers to the backs of 169 albatrosses (信天翁) in Indian oceans. Weighing only 42 grams, the devices included a GPS, which enabled them to detect the presence and intensity of radar signals emitting from boat

    7、s. That information was then sent by satellite, so the researchers could track the location of the birdsand thus the radar-emitting boatsin real time.The scientists then cross-checked that data against the known locations of boats, collected from a system boats use to declare themselves, called the

    8、Automatic Identification System (AIS). And noticeable differences appeared frequently.More than a third of the times the birds “loggers” detected radar signals, and therefore a boat, but no such boat appeared in the official logmeaning that the vehicles had likely switched off their AISsomething tha

    9、t probably happens in illegal fishing operations.The work suggests birds could be an effective boat-monitoring tool as long as illegal fishing operations dont target the birds.Fortunately, such a task would be difficult. Around fishing boats, you can find hundreds of birds at any one time that are f

    10、lying around. And the birds with loggers are not marked in any way. So its not really possible for fishermen to pick out a specific bird.But what concerns researchers is that albatrosses often get caught by some fishing boats. Though regulations have been established to protect against that happenin

    11、gwith successillegal boats dont necessarily obey. So scientists might be underestimating the risk posed to albatross populations.1.What characteristic of albatrosses do scientists take advantage of in their research?A.Their feeding patterns.B.Their sense of direction.C.Their greedy behaviors.D.Their

    12、 habit of following fishing boats.2.For what purpose does a boat shut off its AIS?A.To seek more fishes.B.To have it mistaken for another.C.To avoid being detected.D.To save the trouble of declaring itself.3.What does “such a task” in Paragraph 6 refer to?A.Identifying birds with loggers.B.Monitorin

    13、g illegal boats.C.Tracking radar signals automatically.D.Fishing illegally.4.Whatcouldbethebesttitleforthetext?A.AIS: an Effective System to Locate BoatsB.Humans Are Good at Discovering Birds NatureC.Data Loggers Help Fishermen Get a Good HarvestD.Scientists Use Birds to Track Illegal Fishing Operat

    14、ions3.You may not know a lot of people when you start senior high school. Maybe your friends from junior high school are going to a different senior high school. Even if you know other freshmen (年级学生), you still feel anxious that you dont know any upperclassmen. How are you going to make friends amo

    15、ng this sea of unknown faces?Most senior high schools hold the freshman orientation (迎新会) before school actually starts. It is helpful because you not only learn your way around the building but also get to meet some of your teachers and fellow freshmen. That way, when you show up on your first day

    16、of school, you may already recognize a few familiar faces.When you talk to people at orientation, youll probably find that a lot of them are feeling just like you are. Theyre all new to the school and dont know what to expect. Talking about a common concern with your classmates can help you develop

    17、friendships.The work in senior high school is something freshmen are probably worried about. It builds on what you learned in junior high school, giving you a more advanced (高深的) knowledge of many subjects. So you may find you have more work to do or that its a bit more challenging. If you ever find

    18、 your work too difficult, teachers can give you extra help.Senior high school also has more after-school activities than junior high school, such as clubs, music and theater groups and sports teams. This is a good time to explore your interests and try new things.Junior high school taught you the ba

    19、sics of time management and social skills while providing you with a little extra support and guidance. Senior high school gives you the chance to learn how to be more independent and responsible.1. How do the freshmen usually feel on their first day of senior high school?A. Proud. B. Nervous. C. Ex

    20、cited. D. Curious. 2. What are freshmen probably worried about?A. The learning task.B. The ability to make friends.C. The freshman orientation.D. The relationship with teachers.3. What do after-school activities mainly help students to do?A. Develop friendships.B. Develop their interests.C. Build up

    21、 their strength.D. Improve their learning ability.4. What is the last paragraph mainly about?A. What youll learn in senior high school.B. What you learned in junior high school.C. The difference between junior high school and senior high school.D. The importance of being more independent and respons

    22、ible.4.Genetically modified(转基因) foods have become a focus point of agriculture throughout the news today. This has an effect on many different aspects of the agriculture world. From the seed dealers, to the farmers that buy the seeds, to the workers that the farmers sell to; all are affected by the

    23、 new technologies that are involved in this part of production agriculture.Genetically modified foods have come under heavy fire lately.There are some countries that are against buying these types of foods.They are being tested for safety by the best scientific experts in Europe,the US and the rest

    24、of the world.They are not for sale until they have gone through this complete safety process.Since they are a new product,and any slight problem with them could affect a whole country,these tests are very necessary.These safety tests are carried out because of the new rules that were made with the N

    25、ovel Foods Regulation.Begun in May of 1997,the Novel Foods Regulation set up an EU-wide pre-market system for all novel foods. A novel food is described as one that has not been eaten by EU consumers widely in the past.By setting up this program the EU hopes to keep its consumers safe from any possi

    26、ble side effects of any new food products.There are a variety of ways in which genetic modification has helped food producers. They can improve the nutritional value or the storage conditions of the food.Today there are only two genetically modified foods that have been allowed for useGM soybean and

    27、 GM maize (玉米).Despite any safety checks, many people are still cautious about eating genetically modified foods.By providing these people with the necessary information, we can allow them to make decisions about these foods.1.What do we know about the novel food?A.Its very popular in EU.B.Its bad f

    28、or peoples health.C.Its a new kind of food.D.Its story has been published.2.Genetically modified foods are allowed to be sold if they are _.A.tested for safetyB.of high qualityC.more nutritionalD.grown in Europe3.From Paragraph 2,we can learn that genetically modified foods _.A.do no harm to peopleB

    29、.have caused some problemsC.are well received after being testedD.are criticized and attacked by many people4.Whats the writers attitude towards genetically modified foods?A.We should warn people that they are too dangerous to be eaten.B.We should give people information about them so that they can

    30、decide whether to buy them.C.We should encourage people to eat them because they are more nutritional.D.We should tell people that they are trying to fool the farmers.5.根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Scholarships are at the very heart of Eton College. Henry created the school for his 70 K

    31、ings Scholars in 1440 and they still exist nearly six hundred years later._. Scholarships differ from bursaries, which are given to help support families who wouldnt otherwise be able to afford some, or all of the school fees. _,it is still possible to apply for a bursary for the remainder of the fe

    32、es, but the awarding of a scholarship does not guarantee that a bursary application will be successful. _. Kings Scholarships, based on academic ability for boys entering the school at age 13. Around 14 are awarded each year. New Foundation Scholarships, awarded to boys at UK state schools joining E

    33、ton at age 13. _. These are usually for entry at 13,but a few are for Sixth Form school pupils. Sixth Form Scholarships, usually awarded to boys who have been attending a UK state school for at least the last three years. The Michael Meredith Award, given to a boy joining the school who will make a

    34、significant contribution to drama, either on stage, or as a crew technician, playwright or director. _, regardless of their familys financial background. For further information, please contact the School Fees and Bursaries Accountant.A. Thanks to the generosity of our supporters, we offer a broad r

    35、ange of scholarshipsB. When a boy is awarded a scholarshipC. Because there is a wide range of scholarshipsD. Scholarships secure a fee decrease of 10%E. We try to ensure that any boy offered a scholarship can join usF. Today there are around 140 scholarship boys here at any one timeG. Music Awards,

    36、designed to recognize and support talented musicians6.During my second year at the city college, I was told that the education department was offering a free course, called Thinking Chess, for three credits. I 1 the idea of taking the class because, after all, who doesnt want to2a few dollars? More

    37、than that, Id always wanted to learn chess. And, even if I werent 3 enough about free credits, news about our4was appealing enough to me. He was an international grandmaster, which5I would be learning from one of the games6.I could hardly wait to7him.Maurice Ashley was kind and smart, a former gradu

    38、ate returning to teach, and this8was no game for him; he meant business. In his introduction, he made it9that our credits would be hard-earned. In order to 10 the class among other criteria, we had to write a paper on how we plan to 11 what we would learn in class to our future professions and, 12 t

    39、o our lives. I managed to get an A in that 13 and leaned life lessons that have served me well beyond the 14 .Ten years after my chess class with Ashley, I m still putting to use what he 15 me: the absolute most important 16 that you learn when you play chess is how to make good 17 .On every single

    40、move you have to 18 a situation, process what your opponent (对手) is doing and 19 the best move from among all your options. These words still ring true today in my20as a journalist.1.A.put forwardB.jumped atC.tried outD.turned down2.A.wasteB.earnC.saveD.pay3.A.excitedB.worriedC.movedD.tired4.A.title

    41、B.competitorC.textbookD.instructor5.A.urgedB.demandedC.heldD.meant6.A.fastestB.easiestC.bestD.rarest7.A.interviewB.meetC.challengeD.beat8.A.chanceB.qualificationC.honorD.job9.A.realB.perfectC.clearD.possible10.A.attendB.passC.skipD.observe11.A.addB.exposeC.applyD.compare12.A.eventuallyB.naturallyC.d

    42、irectlyD.normally13.A.gameB.presentationC.courseD.experiment14.A.criterionB.classroomC.departmentD.situation15.A.taughtB.wroteC.questionedD.promised16.A.factB.stepC.mannerD.skill17.A.gradesB.decisionsC.impressionsD.comments18.A.analyzeB.descibeC.rebuildD.control19.A.announceB.signalC.blockD.evaluate

    43、20.A.roleB.desireC.concernD.behavior7.阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式,并将答案填写在答题卡相应的位置上。More and more public schools in America make it a rule that students must finish a certain amount of community service _they are allowed to graduate from high school. They work on projects like making the envi

    44、ronment better or _(feed)homeless people.Many school systems in the United States now ask students _(do)some kinds of community service as part of their studies. Students involved in service projects help _ (they)as well as their communities. They learn about the needs of people and aid _(organize).

    45、 For this reason, holidays_(become)the prime period for volunteer work so far. Volunteers get no pay, but experts point out that it is _excellent opportunity to learn and practice new skills.According to the statistics, more than 60% of young Americans have participated _different kinds of community

    46、 service, such as cooking for homeless people, or painting old buildings, etc. Some students like to do their volunteer work in _(centre)parts of America, but the majority of teens prefer to do it in their hometowns. Tom, a 16-year-old middle school student in California, often _(do) community servi

    47、ce in a local hospital. He works 16 hours every week either receiving calls at the information desk, or helping push patients back to their wards.8.假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:

    48、1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。I like the Spring Festival,during that I usually enjoy myself greatly.All the family members will get together to have a big dinner.We also visit our relatives or friends.To my great joy,my grandparent always give me some lucky money.Last year,I spent the spr

    49、ing Festival happily as usual,but one thing made me surprising.My grandparents didnt give me lucky money at the first! It seemed that they had forgotten about them.Seeing I was puzzled,my grandpa laughed.Several minutes late,my mobile phone received a message.It was my grandpa sent lucky money to me

    50、 secret through WeChat!What modern and humorous my grandpa was!9.假定你是某中学学生李华,在你班级留学的美国学生Bill无法适应这里的学习与生活,感到苦闷,因此写信向你求助。请你用英文给他写一封回信。内容如下:1.深表同情;2.提出建议(至少三条建议,如参加学校社团活动、与朋友交流、做些户外活动等)并给出理由;3.希望建议能有所帮助。注意:1.词数80左右;2.可适当增加细节,以使行文连贯。Dear Bill, I am sorry to know you are 1 (在这里生活和学习有麻烦). However, the sit

    51、uation is easy to change. Now, Id like to2 (给你一些建议). Firstly, join some school clubs,3 (在那儿你可以交到一些朋友). Secondly,4 (与和你有相同兴趣的人交流). Maybe it can help you get rid of your loneliness. Thirdly,5 (做一些户外活动) and they can make you relaxed. 6(通过做所有的这些事情), you can get used to your school life and live happily.

    52、 Hope7 (我的建议能帮到你).Yours, Li Hua答案以及解析1.答案:1-3 ACD解析:1.事实细节题。由第一句可知这一课程的目的主要是针对想提高英语的高中生而举办的,也就是想学英语的人,故应选A项。2.事实细节题。由学费下面的One-week Course (July 26August 1): $ 310”可知C项正确。3.事实细节题。由倒数第二句可知D项正确。2.答案:1.D; 2.C; 3.A; 4.D解析:1.细节理解题.根据第一段的If youve ever been on a fishing boat, youve probably seen crowds of b

    53、irds following it, hoping to catch a snack. Now scientists use those birds behavior to track illegal fishing boats.如果你曾经在一艘渔船上,你可能会看到成群结队的鸟跟着它,希望能捕捉到一种零食.现在科学家利用这些鸟的行为来追踪非法渔船.可知,科学家在研究中利用了信天翁的跟踪渔船的习惯.故选D.2.细节理解题.根据第四段的More than a third of the times the birds loggers detected radar signals, and there

    54、fore a boat, but no such boat appeared in the official log-meaning that the vehicles had likely switched off their AIS-something that probably happens in illegal fishing operations.超过三分之一的鸟类loggers检测到雷达信号,因此发现了一艘船只,但官方日志中没有这艘船只,这意味着这些车辆可能关闭了它们的AIS,这可能是非法捕鱼作业中发生的事情.可知,一艘渔船关掉AIS是为了避免被检测到.故选C.3.推理判断题.根

    55、据第五段的The work suggests birds could be an effective boat-monitoring tool as long as illegal fishing operations dont target the birds.这项工作表明,只要非法捕鱼活动不以鸟类为目标,鸟类可能是一种有效的船只监测工具.因此下文的such a task指的是辨认有loggers的鸟类.故选A.4.标题判断题.根据全文和文章第一段的句子Now scientists use those birds behavior to track illegal fishing boats

    56、现在科学家利用这些鸟的行为来追踪非法渔船,可知,文章主要介绍科学家利用鸟类追踪非法捕鱼活动.Scientists Use Birds to Track Illegal Fishing Operations是合适的标题.故选D.3.答案:BABC解析:1. B 细节理解题。【解题思路】根据第一段中的Even if you know other freshmen (年级学生),you still feel anxious that you dont know any upperclassmen可知,新生来到学校第一天通常都会感到焦虑不安, 故选B。2. A 细节理解题。【解题思路】根据第四段中的T

    57、he work in senior high school is something freshmen are probably worried about. a bit more challenging可知,在高中学生将学习更高深的知识,学习也会更有挑战性,因此新生可能会担心学习,故选A。3. B 细节理解题。【解题思路】根据第五段Senior high school also has more afterschool activities than junior high school. This is a good time to explore your interests and t

    58、ry new things可知,课外活动能发展学生的兴趣, 故选B。4. C 段落大意题。【解题思路】根据最后段Junior high school taught you. Senior high school gives you the chance to learn how to be more independent and responsible可知,本段主要讲的是初中教育和高中教育的不同,故选C。4.答案:1.C; 2.A; 3.D; 4.B解析:1.细节理解题。根据第三段“A novel food is described as one that has not been eate

    59、n by EU consumers widely in the past.”可知,新食品指的是还没有被欧盟成员国的消费者广泛食用的产品,故选C。2.推理判断题。根据第二段“They are being tested for safety by the best scientific experts.They are not for sale until they have gone through this complete safety process.any slight problem with them could affect a whole country”可知,转基因食品正在接受

    60、专家的检测,在证明它们的安全性之前,转基因食品是禁止销售的,故选A。3.细节理解题。根据第二段“Genetically modified foods have come under heavy fire lately.There are some countries that are against buying these types of foods.”可知,转基因食品最近受到了强烈的抨击,一些国家反对购买转基因食品,come under遭受,受到,故选D。4.观点态度题。根据最后一段“By providing these people with the necessary informa

    61、tion,we can allow them to make decisions about these foods.”可知,作者认为,有关部门应提供有关转基因食品的必要信息,让人们自己来决定是否购买转基因食品,故选B。5.答案:FBAGE解析:1. F本句是细节句。根据上文的Henry created the school for his 70 Kings Scholars in 1440 and they still exist nearly six hundred years later. 可知,亨利六世在1440年建立了这所学校,至今仍然存在,此处说的是现在的情况,故F项符合语境。2.

    62、 B本句是细节句。根据本空后的it is still possible to apply for a bursary for the remainder of the fees, but the awarding of a scholarship does not guarantee that a bursary application will be successful可知,仍然可申请助学金来支付剩余的费用,此处需要提到一个条件,故D项符合语境。3. A本句是主题句。下文介绍了很多奖学金的奖项,故A项符合语境。4. G 本句是细节句。上文提到了 Kings Scholarships和New

    63、 foundation Scholarships,下文又提到了 Sixth Form Scholarships和The Michael Meredith Award,此处应该是介绍一种奖项,故G项符合语境。5. E本句是细节句。根据本空后的 regardless of their familys financial background 可知,不管他们家庭的经济背景如何,我们努力确保任何获得奖学金的男孩都能加入我们,故E项符合语境。6.答案:1.B; 2.C; 3.A; 4.D; 5.D; 6.C; 7.B; 8.D; 9.C; 10.B; 11.C; 12.A; 13.C; 14.B; 15

    64、.A; 16.D; 17.B; 18.A; 19.D; 20.A解析:1.根据上下文可知.作者想省钱.所以急于接受这个主意。jump at“急于接受”符合语境a put forward“提出”;try out“试验”;turn down“拒绝”都与原文不符。2.根据上文提到的offering a free course可知.此处应填save,意为“节省”。3.作者提到他总是想学棋,结合前面的表达让步关系的 even if 可知,此处填 excited。be excited about“对感到兴奋”。4.根据下文的He was an international grandmaster可知.此处指

    65、的是他的指导老师,所以选D项。5.指导老师是国际大师.这就“意味着”作者会跟着下棋最好的人学习.所以选D项。6.fastest“最快的”;easiest“最容易的”;rarest“最罕见的”都不符合语境。7.此处表达作者当时的心情:急于想见到那位老师.所以填meet。8.根据下文可知,此处指的是他的这份工作。9.make it dear that.“说明白;讲明白”,可看作是固定用法。10.根据下文的we had to write a paper(我们必须要写一篇论文)可知,此处指的是“通过这个课程”,所以填 pass。attend“上(课)” ;skip“逃课” ;observe“观察”都不

    66、符合语境。11.根据下文的to our future professions可知.此处为 applyto短语,意为“把应用到上”。12.eventually“最后”;naturally“自然地”;directly“直接地”;normally “正常地”。13.文章的第一句I was told that the education department was offering a free course中有提示,此处为同词复现。14.根据learned life lessons that have served me well beyond the. 中的life lessons可知,此处填

    67、classroom。15.根据指代关系可知.此处的he指的是他的指导老师 Ashley,由此判断此处填taught。16.根据下文提到的when you play chess可知,此处指下棋的技巧,所以填skill。17.made decisions“做出决定”。此处意为“下棋最重要的技巧是做好的决定”。grades“分数”;impressions“印象”: comments “评论”。18.根据空格后面的宾语a situation可知.此处指要 “分析局势”。analyze“分析”符合语境。19.上文提到要分析局势.判断对手在做什么.因此要在你所有的选择中评估出最佳的一步。evaluate“

    68、评估”符合语境。20.根据下文的as a journalist可知.作者现在是记者。 由此判断,此处填role,意为“角色”。desire“渴望”;concern “关心”;behavior “行为”都与语境不符。7.答案:1.客观填空 before2.客观填空 feeding3.客观填空 to do4.客观填空 themselves5.客观填空 organizations6.客观填空 have become7.客观填空 an8.客观填空 in9.客观填空 central10.客观填空 does解析: (1)考查连词。根据句意,要求学生在从高中毕业之前,一定完成一定数量的社区服务。故填 bef

    69、ore。(2)考查非谓语动词 or 前后连接两个并列成分,应保持相同的形式。or 前面的动词用了 -ing 形式,所以之后的动词也应用 -ing 形式。故填 feeding。(3)考查非谓语动词 ask sb. to do sth 是固定搭配。故填 to do。(4)考查代词。对他们自身有帮助。故填 themselves。(5)考查构词法。aid sth. / sb. 意为帮助某事或某人,其后应用名词,而此处不仅指一个组织。故填 organizations。(6)考查时态。根据后面的 so far 可知此句时态应用现在完成时。故填 have become。(7)考查冠词。元音前的不定冠词应用

    70、an。故填 an。(8)考查介词。participate in 为固定搭配,意为参加。故填 in。(9)考查形容词。形容词修饰名词,故此处应用 centre 的形容词形式。故填 central。(10)考查主谓一致。该句主语为 Tom 为第三人称,do 的第三人称形式为 does。故填 does。8.答案:I like the Spring Festival, during I usually enjoy myself greatly. All the family members will get together to have a big dinner. We also visit ou

    71、r relatives friends. To my great joy, my always give me some lucky money. Last year, I spent the spring Festival happily as usual, but one thing made me .My grandparents didnt give me lucky money at the first! It seemed that they had forgotten about .Seeing I was puzzled, my grandpa laughed. Several

    72、 minutes ,my mobile phone received a message. It was my grandpa sent lucky money to me through WeChat! modern and humorous my grandpa was!解析: 1 that改为which,考查非限制性定语从句,先行词为物,在非限制性定语从句中作介词的宾语,所以用which引导2 or改为and,考查连词,前后词是并列关系,所以用and连接3 grandparent改为grandparents,考查名词的数,表示祖父母,谓语为give,所以用复数名词作主语4 surpris

    73、ing改为surprised,考查形容词,作宾补,表示惊讶的,所以用形容词surprisedsurprising是令人惊讶的5 去掉the,考查固定搭配,at first期初6 them改为it,考查人称代词,指代给压岁钱的事情,所以用it7 late改为later,考查固定搭配,一段时间+later表示一段时间后8 sent前面加that或who,考查强调句,it is/was+被强调部分+that9 secret改为secretly,考查副词,修饰动词,所以用副词10 What改为How,考查感叹句,修饰形容词或副词用howwhat后跟名词9.答案:1. having trouble with your life and study here2. give you some advice3. where you can make some friends4. communicate with people who have the same interests with you5. do some outdoor activities6. By doing all these things7. my advice can help you解析:

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 Unit 1 A new start Period IV单元综合同步课时作业(含解析)外研版必修1.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389750.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1