分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 23

类型安徽省合肥六校联盟2022-2023学年高一英语下学期期末联考试题(Word版附解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:389918
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOCX
  • 页数:23
  • 大小:51.25KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    安徽省 合肥 联盟 2022 2023 学年 英语 学期 期末 联考 试题 Word 解析
    资源描述:

    1、合肥六校联盟2022-2023学年第二学期期末联考高一年级英语试卷(考试时间:120分钟满分:150分)第一部分:听力(共20小题,每小题1.5分,满分30分。)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. What ruined the picnic?A. The bad food.B. The terrible weather.C. The rough mountain road.2. Why

    2、 does the man like the new room?A. It is larger than the old one.B It is near his friends homes.C. It is very close to his school.3 What is the man probably doing?A. Taking a plane.B. Reading the newspaper.C. Watching the news on TV.4. Where does the conversation probably take place?A. In a hotel. B

    3、. In the classroom. C. In a hospital.5. What is the possible relationship between the speakers?A. Boss and secretary. B. Customer and waitress. C. Teacher and student.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。

    4、每段对话或独白读两遍。听下面一段较长对话,回答以下小题。6. Why does the woman want to book a first-class hotel?A. To have a change.B. To celebrate an anniversary.C. To stay away from the busy town.7. When will the couple check in?A. On September 23rd. B. On September 26th. C. On September 30th.听下面一段较长对话,回答以下小题。8. Where are the

    5、 speakers talking?A. In a meeting room.B. In the mans office.C. Over the phone.9. What will Mrs. Brenda probably do first after the meeting?A. Call Peter. B. Check her e-mail. C. Meet with Peter.听下面一段较长对话,回答以下小题。10. What is Isabels?A. A restaurant. B. A toy shop. C. A clothing shop.11. Who bought an

    6、 evening dress yesterday?A. Cindy. B. Wendy. C. Mr. Miles.12. What are the speakers going to do first?A. Refuel the car. B. Go to a party. C. Have lunch.听下面一段较长对话,回答以下小题。13. What does the woman do?A. An editor. B. A teacher. C. A typist.14. What is the woman writing about?A. The beautiful Amazon rai

    7、nforests.B. A new railway under construction.C. Big changes in the Amazon valley.15. Where did the womans articles usually appear?A. In News Weekly.B In the Sunday editions.C. In a local evening paper.16. What does the woman expect to do?A. Work in a newspaper house.B. Become a professional writer.C

    8、. Sell her articles to a news service.听下面一段独白,回答以下小题。17. Who may find the talk especially helpful?A. People who eat health y diets.B. People who want to buy new houses.C. People who care about their figures.18. What will people do in dark environments?A. Have more food. B. Lose appetite. C. Feel rat

    9、her cold.19. How long should a dinner last at least?A.20 minutes. B.30 minutes. C. 40 minutes.20. What are people advised to do at mealtimes?A. Eat quickly. B. Play fast music. C. Use smaller dishes.第二部分阅读理解(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AWhen it comes to choos

    10、ing where to go for a vacation, what were going to eat and drink can be a big part of making travel plans.Of course, its subjective according to personal tastes, but this is TV Travels take on some of the best food cultures and destinations around the world.So, as you dream about where youll go next

    11、, which top 10 cuisines rule?American FoodMany of the popular foods in the USA originate in some other cuisine. The pizza slice is Italian. Fries are Belgian or Dutch. Hamburgers and frankfurters? Likely German. But in the kitchens of the United States, they have been improved and added to-becoming

    12、global icons for food lovers everywhere.Chinese FoodThe people who greet each other with “Have you eaten yet?” are arguably the most food-obsessed in the world. But the Chinese dont just cook and sell anything; they also make it taste great.Chinas regional cuisines are so different and its hard to b

    13、elieve theyre from the same nation. Its not a food culture you can easily summarize except to say youll certainly want to taste.French FoodIf youre one of those people who dont like to eat because “theres more to life than food,” then visit Paris. Its a city known for its picky consumers, but they a

    14、ll believe in the importance of good food. Two-hour lunch breaks for three-course meals are common.Italian FoodItalian food has been popular around the world for centuries, with its tasty tomato sauces, those clever things they do with wheat flour and desserts that are basically vehicles for cream.I

    15、ts all so simple. Get some noodles, get some olive oil, and get some garlic, maybe a tomato or a slice of bacon. Bam! You have a party on a plate. And it is all so easy to cook and eat.From the cheesy risottos to the crisp fried meats, Italian cuisine is a collection of crowd-pleasing comfort food.

    16、Many people have welcomed it into their homes, especially green hand cooks. There lies the real genius-Italian food has become everymans food.1. Which food mainly comes from other cultures?A. American foodB. Chinese FoodC. French FoodD. Italian Food2. In which country are the foods very different fr

    17、om each other?A. In USAB. In ChinaC. In FranceD. In Italy3. Who likes Italian food best?A. HousewivesB. ChefsC. ForeignersD. New cooks【答案】1. A 2. B 3. D【解析】【导语】本文是一篇应用文。文章主要介绍了我们在度假时需要考虑饮食问题,并且介绍了几种美食。【1题详解】推理判断题。根据文章“American Food”部分中的“Many of the popular foods in the USA originate in some other cu

    18、isine. The pizza slice is Italian. Fries are Belgian or Dutch. Hamburgers and frankfurters? Likely German. But in the kitchens of the United States, they have been improved and added to-becoming global icons for food lovers everywhere.(在美国,许多受欢迎的食物起源于其他一些烹饪方法。披萨片是意大利的。薯条是比利时的或荷兰的。汉堡和法兰克福香肠?可能德国。但在美国

    19、的厨房里,它们得到了改进和添加,成为全球各地美食爱好者的标志。)”可知,美国食物大多来自其他文化。故选A。【2题详解】细节理解题。根据文章“Chinese Food”部分中的“Chinas regional cuisines are so different and its hard to believe theyre from the same nation. Its not a food culture you can easily summarize except to say youll certainly want to taste.(中国的地方菜系如此不同,很难相信它们来自同一个国

    20、家。这不是一种你可以轻易总结的饮食文化,除了说你肯定想尝尝。)”可知,在中国,菜系非常不同,很难让人相信这些菜系是来自同一个国家。故选B。【3题详解】细节理解题。根据文章“Italian Food”部分中的最后一段“Many people have welcomed it into their homes, especially green hand cooks.(许多人都欢迎它进入他们的家庭,尤其是新手厨师。)”可知,意大利菜最受新手厨师的欢迎。故选D。BTraditionally, Chinas astronauts are selected from among fighter plan

    21、e pilots with enough flying experience, as they can control the machinery and have the training to stay calm in space.Yet among the three astronaut s aboard Shenzhou XVI, which is taking them to Tiangong, Chinas space station, is Gui Haichao, a professor from Beihang University. He is the first civi

    22、lian that China has sent into space, and will conduct space science experiments, collect and analyze data and maintain the lab devices on the space station.Thats good news for the nations space science, as he will be more professional in carrying out research experiments on the space station.It is a

    23、lso good news for Chinas astronautics sector, as it shows that the nation is confident enough to send persons other than military pilots into space. It means that the level for traveling into space is being lowered, offering hope that one day ordinary people will be able to buy a ticket for a trip i

    24、nto space.Besides Gui, there is also Zhu Yangzhu, a space flight engineer from Chinas astronaut team, who will serve as a profession al rather than a pilot. Zhus teaching experience in college, similar to that of Gui, is also evidence of Chinese astronauts educational background being raised.Twenty

    25、years after Shenzhou V took Chinas first astronaut Yang Liwei out of the Earths atmosphere, China already has a full team of astronauts ready to further our understanding of the cosmos(宇宙).Mission commander Jing Haipeng is on his fourth trip into space, making him the Chinese astronaut with the rich

    26、est experience in space travel. In the 15 years between his first mission and this one, China has progressed from sending astronauts into space to supporting their stay for half a year on its newly constructed space station.4. What do we know about Gui Haichao?A. He is selected from fighter plane pi

    27、lots.B. He is on board Shenzhou XV.C. He is the first Chinese into space.D. He is a college professor.5. What is special about Shenzhou XVI?A. It can carry out space science experiments.B. It will fly to Tiankong.C. It has the first Chinese civilian.D. It will stay in space for half a year.6. What c

    28、an be inferred from the text?A. Only people from the army in China can fly into space.B. More common Chinese will fly into space in the future.C. The commander of Shenzhou XVI is Yang Liwei.D. Theres only one college professor on Shenzhou XVI.7. What does this passage mainly focus on?A. It mainly fo

    29、cuses on Chinese space pilots.B. It mainly focuses on Shenzhou XVI and its astronauts.C. It mainly focuses on Chinese space research.D. It mainly focuses on Shenzhou V and its research.【答案】4. D 5. C 6. B 7. B【解析】【导语】 本文是说明文。文章介绍了神舟十六号上的三名宇航员中,除了中国太空旅行经验最丰富的宇航员景海鹏,还有来自北京航空航天大学的教授桂海超和来自中国航天员队的太空飞行工程师朱

    30、洋柱,表明航天领域对军事飞行员以外的人开放。【4题详解】细节理解题。根据第二段“Yet among the three astronaut s aboard Shenzhou XVI, which is taking them to Tiangong, Chinas space station, is Gui Haichao, a professor from Beihang University.(然而,在神舟十六号上的三名宇航员中,有一位是来自北京航空航天大学的教授桂海超。)”可知,桂海超是一个大学教授。故选D。【5题详解】细节理解题。根据第二段“He is the first civil

    31、ian that China has sent into space, and will conduct space science experiments, collect and analyze data and maintain the lab devices on the space station.(他是中国第一个进入太空的平民,将进行空间科学实验,收集和分析数据,并维护空间站上的实验室设备。)”可知,神舟十六号的特别之处是它上面乘坐着第一个中国平民。故选C。【6题详解】推理判断题。根据第四段“It is also good news for Chinas astronautics

    32、sector, as it shows that the nation is confident enough to send persons other than military pilots into space. It means that the level for traveling into space is being lowered, offering hope that one day ordinary people will be able to buy a ticket for a trip into space.(这对中国航天部门来说也是个好消息,因为这表明中国有足够

    33、的信心将军事飞行员以外的人送入太空。这意味着进入太空旅行的水平正在降低,有一天普通人也能买到太空旅行的票,这给人们带来了希望。)”可知,将来会有更多的普通中国人飞上太空。故选B。【7题详解】主旨大意题。根据第二段“Yet among the three astronaut s aboard Shenzhou XVI, which is taking them to Tiangong, Chinas space station, is Gui Haichao, a professor from Beihang University. He is the first civilian that C

    34、hina has sent into space, and will conduct space science experiments, collect and analyze data and maintain the lab devices on the space station.(然而,在神舟十六号上的三名宇航员中,有一位是来自北京航空航天大学的教授桂海超。神舟十六号将把他们带到中国的天宫空间站。他是中国第一个进入太空的平民,将进行空间科学实验,收集和分析数据,并维护空间站上的实验室设备。)”以及全文内容可知,文章主要介绍了神舟十六号及其宇航员。故选B。CCubas first al

    35、l-female umpire(裁判)team is winning praises by umpiring at top-tier baseball games in a sport that is a national obsession on the island and long dominated by men.Former baseball and softball player Janet Moreno has been the only one for 18 seasons as Cubas first top-league female umpire, but was joi

    36、ned by three others a few months ago. “Things are starting to change,” said Moreno, 49, wearing her black garb ahead of a recent game at Havanas Latinoamericano Stadium. “This is the first time in the Americas that a team of women works the top league of a country.” On the field, Moreno wears dark s

    37、unglasses, firm and unflappable as Industriales and Pinar del Rio fight against each other. “The players have shown her great respect,” said Industriales catcher Oscar Valdes. “What matters is not your gender but who you are on the field and your passion for excellence.” The Cuban four, including Mi

    38、roslava Cumba, Yalili Acosta and Milagros Quinones, are the only such group in global baseball, according to Cesar Valdes, head of rules and officiating for Cubas national baseball league. “We wanted to be ahead,” he said. Even in Major League Baseball, the worlds most watched baseball tournament, t

    39、here has never been a female umpire.Preparing for another game this week, the four women swapped jokes and said such camaraderie has helped their success. “I stay focused on my work on the field. I blank out whats going on in the stands,” said Cumba, 43, who spent eight years previously umpiring you

    40、th baseball. Baseball is not the only sport becoming more inclusive: Cuba late last year staged its first official female boxing matches since Fidel Castros 1959 revolution. Moreno, who dreams of someday umpiring the Olympics or World Baseball Classic, jokes that her newfound fame does not mean she

    41、must give up her femininity. “When we go out (to umpire)we wear perfume, so that it feels like there is a flower on the field and the flower should not be mistreated,” she said.8. Whats the purpose of Paragraph 1?A. To explain the situation of baseball in Cuba.B. To inform us of some famous women pl

    42、ayers in Cuba.C. To introduce the topic of this passage.D. To tell us some well-known baseball matches.9. What does the underlined word “garb” mean in paragraph 2?A. A kind of clothes.B. A kind of sports.C. A kind of league.D. A kind of rules.10. Who are not in the Cuban Four?A. Janet Moreno.B. Miro

    43、slava Cumba.C. Yalili Acosta.D. Cesar Valdes.11. Which of the following is not right according to the text?A. Moreno has umpired the Olympics.B. Cumba spent eight years in umpiring youth baseball before.C. Oscar Valdes is a player of a baseball team.D. Cesar Valdes is in charge of rules and officiat

    44、ing for Cubas national baseball league【答案】8. C 9. A 10. D 11. A【解析】【导语】本文是一篇记说明文。文章主要介绍了古巴首支全由女性组成的裁判队在顶级棒球比赛中担任裁判,赢得了赞誉。【8题详解】推理判断题。根据文章第一段“Cubas first all-female umpire(裁判)team is winning praises by umpiring at top-tier baseball games in a sport that is a national obsession on the island and long

    45、dominated by men.(古巴首支全由女性组成的裁判队在顶级棒球比赛中担任裁判,赢得了赞誉。这项运动在这个岛国是一项全民痴迷的运动,长期以来一直由男性主导。)”可知,文章第一段主要是为了引出本文的主题,也就是古巴女性裁判团体。故选C。【9题详解】词义猜测题。根据划线单词空前的“wearing her black(穿着她黑色的)”可推测,划线单词是一种衣服。选项A“A kind of clothes. (一种衣服)”;选项B“A kind of sports. (一种运动)”;选项C“A kind of league. (一种联盟)”;选项D“A kind of rules. (一种规

    46、则)”。故选A。【10题详解】细节理解题。根据文章第二段“Former baseball and softball player Janet Moreno has been the only one for 18 seasons as Cubas first top-league female umpire, but was joined by three others a few months ago.(前棒球和垒球运动员Janet Moreno是古巴18个赛季以来第一位顶级联赛女裁判,但几个月前又有三位女裁判加入。)”以及“The Cuban four, including Mirosla

    47、va Cumba, Yalili Acosta and Milagros Quinones, are the only such group in global baseball, according to Cesar Valdes, head of rules and officiating for Cubas national baseball league.(古巴国家棒球联盟的规则和裁判负责人Cesar Valdes说,包括Miroslava Cumba、Yalili Acosta和Milagros Quinones在内的古巴四人组是全球棒球界唯一这样的团体。)”可知,这支全由女性组成的

    48、裁判队包括Janet Moreno、Miroslava Cumba、Yalili Acosta和Milagros Quinones。由此判断,选项D Cesar Valdes是古巴国家棒球联盟的规则和裁判负责人,而不是这支裁判队一员。故选D。【11题详解】细节理解题。根据文章最后一段“Moreno, who dreams of someday umpiring the Olympics or World Baseball Classic, jokes that her newfound fame does not mean she must give up her femininity.( M

    49、oreno梦想有一天能成为奥运会或世界棒球经典赛的裁判,她开玩笑说,她新获得的名声并不意味着她必须放弃自己的女性气质。)”可推断,能够担当奥运会的裁判是Moreno的梦想,而选项A“Moreno has umpired the Olympics.( Moreno奥运会的裁判。)”则表明Moreno已经担当了奥运会的裁判,所以选项A是错误的。故选A。DFree Wi-Fi has become incredibly important to us: many stores and shopping malls offer it, restaurants use it to attract cus

    50、tomers, and for libraries and coffee shops it is a must-have service.Even when people are traveling, they scan for free Wi-Fi, which, according to research released by Londons Amba Hotel on Dec 4, has become the most important standard for selecting a hotel.According to the survey, as many as 67 per

    51、cent of travelers questioned said that free Wi-Fi would make them more likely to choose accommodation, above other things such as the hotels location and friendly staff. When rating a hotel that theyd already stayed in, six in ten travelers believed that unlimited Wi-Fi was the most important factor

    52、 in their rating.“Today, people treat their smartphones, tablets and laptop s like clothes when they are about to travel to some places. They will never forget to pack it into the suitcase,” said the Daily Mail. “We rely on free Wi-Fi heavily when travelingespecially when it comes to checking social

    53、 media, searching for travel tips, and accessing websites.”However, despite the opportunities that free Wi-Fi gives us, “our over-reliance on technology has come at a price, with travelers feeling unable to escape social media”, said Lonely Planet, the worlds largest travel guide brand.Anita Isalska

    54、, Lonely Planet editor and tech addict, was forced to unplug when she was stuck in an isolated camp in Greenland recently. “Adjusting to this slower pace, it began to dawn on me: somewhere, somehow, social media had changed into a reflex(条件反射),” she wrote. “I had believed I was capturing moments, bu

    55、t in reality my busy thumbs were preventing me from enjoying travels most profound pleasures. How fully can you appreciate a huge glacier or grassland of wildflowers when your brain is subconsciously selecting the right photo filter(滤镜), or the perfect six seconds to film?”In September, the brand re

    56、leased 10 predictions for the future of global travel. One of them was that true escapes will be highly valued in future, so remote hotels will start to make their lack of Internet into a feature. Would you like to have an unplugged holiday?12. Why do travelers attach importance to free Wi-Fi when s

    57、electing a hotel?A. They think hotels with free Wi-Fi are likely to provide better service.B. They believe hotels with free Wi-Fi usually have better locations.C. They hope to enjoy more profound pleasures while using free Wi-Fi.D. They depend on free Wi-Fi to check social media and access websites.

    58、13. What does the underlined word “unplug” in Paragraph 6 probably mean?A. Check social media.B. Disconnect from digital devices.C. Appreciate beautiful scenery.D. Cancel a travelling plan.14. What is the lesson Anita Isalska learned from the isolated camp she attended in Greenland recently?A. Trave

    59、lers should adapt to a slower pace when checking social media.B. Travelers should take more photos and videos during their journeys.C. Addiction to social media has negatively affected the quality of travel.D. Beautiful scenery could be appreciated better if films are shot cautiously15. What is the

    60、authors main purpose in writing this article?A. To argue against peoples over-reliance on Wi-Fi.B. To promote the growing importance of free Wi-Fi in daily lives.C. To predict what global travel will be like in the future.D. To protest against travelers standard when selecting a hotel.【答案】12. D 13.

    61、B 14. C 15. A【解析】【导语】本文是一篇说明文。文章介绍了WiFi在旅行过程中的重要性,但没有WiFi的酒店也在开始成为酒店的特色。【12题详解】细节理解题。根据第四段“We rely on free Wi-Fi heavily when travelingespecially when it comes to checking social media, searching for travel tips, and accessing websites.(我们在旅行时严重依赖免费Wi-Fi,尤其是在查看社交媒体、搜索旅游提示和访问网站时。)”可知,旅行者在旅行的时候要查看社交媒体

    62、、搜索旅行提示和访问网站,所以他们需要找一个有免费WiFi的酒店。故选D。【13题详解】词句猜测题。根据划线词后半句“when she was stuck in an isolated camp in Greenland recently.(她最近被困在格陵兰岛的一个孤立营地。)”可知,孤独星球的编辑被困在格陵兰岛一个与世隔绝的营地,说明当时什么都没有,因此也不会有电子设备或者是WiFi。从而推知此处unplug指的是“和电子设备失联”。故选B。【14题详解】推理判断题。根据第六段“I had believed I was capturing moments, but in reality m

    63、y busy thumbs were preventing me from enjoying travels most profound pleasures.(我认为我是在捕捉瞬间,但实际上,我忙碌的大拇指让我无法享受旅行中最深刻的乐趣。)”可判断,Anita Isalska认为如果对社交媒体上瘾的话就会影响旅行的质量,无法享受旅行的乐趣。故选C。【15题详解】推理判断题。根据第一段“Free Wi-Fi has become incredibly important to us: many stores and shopping malls offer it, restaurants use

    64、 it to attract customers, and for libraries and coffee shops it is a must-have service.(免费Wi-Fi对我们来说已经变得非常重要:许多商店和购物中心提供免费Wi-Fi,餐馆用它来吸引顾客,对于图书馆和咖啡馆来说,这是一项必不可少的服务。)”和文章最后一段“One of them was that true escapes will be highly valued in future, so remote hotels will start to make their lack of Internet in

    65、to a feature. Would you like to have an unplugged holiday?(其中之一是,真正的逃离将在未来受到高度重视,因此偏远的酒店将开始把缺乏互联网变成一种特色。你想过一个不插电的假期吗?)”可知,现在人们对于WiFi特别依赖,在外面玩的时候也想要找有WiFi的酒店,但最近的调查发现,人们也想要逃离有WiFi的地方,去尽量的放松自己。因此作者是在反对人们对WiFi的过分依赖。故选A。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项.Movies and TV sho

    66、ws would have you believe that friendships just fall into place effortlessly, without much conflict. _16_ By building a strong foundation for your friendship and working to reduce conflict, maintaining your relationships with friends will become a whole lot easier.Be positive.Focusing on the upside

    67、makes you a better friend. _17_ If youre someone who likes discussing emotional subjects, thats okay, but remember to strike a balance and talk about more cheerful or lighthearted topics, too. Discussing something as simple as books or video games, or sharing funny or uplifting stories, is better fo

    68、r your friendships(and everyones moods).Display interest in your friends._18_ When you dont know what to talk about, it can be tempting to talk about yourself but if you only talk about yourself, your friends might get annoyed. Making an effort to learn about your friends shows them that you want to

    69、 know about who they are, and helps you build a better relationship with them. Ask them open-ended questions about their lives and interestsit will go a long way!Listen to them.Listening is just as important as showing interest. _19_ Give your friend your full attention, and make mental notes about

    70、the important things in their liveslike the names of their loved ones, things they like, and major things that have happened(or are happening) in their lives._20_Every friend will have their own oddities and behaviors. While its important to solve friendship problems, sometimes a “problem” is so min

    71、or that its not worth starting a possible conflict over it like if theyre always five minutes late. Plus, trying to change how your friend acts can be tiring for you both. Accepting your friends “good sides” and “bad sides” will make it easier to get along.A. Respect your differences.B. Your friends

    72、 want to feel like you care about their lives.C. Complaints about hopeless situations can wear your friends thin after a whileD. Reflect back what you heard by retelling what they said.E. Itll help you learn about your friends and support them when they need it.F. In real life, though, friendship ta

    73、kes a lot of work and can be complicated sometimes!G. Accept your friends as they are.【答案】16. F 17. C 18. B 19. E 20. G【解析】【导语】本文是一篇应用文。文章主要介绍了几种方法,能够帮助你更好地维护和朋友之间的关系。【16题详解】根据空前“Movies and TV shows would have you believe that friendships just fall into place effortlessly, without much conflict.(电影和

    74、电视节目会让你相信友谊会毫不费力地建立起来,没有太多的冲突。)”可知,电影和电视节目会让人决定友谊的建立不费力气。而空后内容“By building a strong foundation for your friendship and working to reduce conflict, maintaining your relationships with friends will become a whole lot easier.(为你的友谊建立一个坚实的基础,努力减少冲突,维护你和朋友的关系会变得容易得多。)”则暗示情况并非如此,友谊的建立还是需要一些技巧的。选项F“In real

    75、 life, though, friendship takes a lot of work and can be complicated sometimes!(然而,在现实生活中,友谊需要付出很多努力,有时还会很复杂!)”和空前内容存在转折关系,同时引出下文内容,也就是友谊的建立需要付出努力。故选F。【17题详解】根据空前内容“Focusing on the upside makes you a better friend.(关注好的一面会让你成为一个更好的朋友。)”可知,作者建议要关注生活中积极向上的一面。而空后“If youre someone who likes discussing e

    76、motional subjects, thats okay, but remember to strike a balance and talk about more cheerful or lighthearted topics, too.(如果你是一个喜欢讨论情感话题的人,那没关系,但记住要保持平衡,也要谈论更愉快或轻松的话题。)”也建议我们不要只谈论情感话题,可以保持话题的平衡。选项C“Complaints about hopeless situations can wear your friends thin after a while.(抱怨无望的处境会让你的朋友在一段时间后变少。)

    77、”是上文内容的延续,指的是如果只会抱怨会让自己的朋友变少。故选C。【18题详解】空处为段首句,为本段主要内容。根据下文内容“When you dont know what to talk about, it can be tempting to talk about yourself but if you only talk about yourself, your friends might get annoyed. Making an effort to learn about your friends shows them that you want to know about who

    78、they are, and helps you build a better relationship with them. Ask them open-ended questions about their lives and interests it will go a long way!(当你不知道该说什么的时候,谈论你自己是很有诱惑力的但是如果你只谈论你自己,你的朋友可能会生气。努力了解你的朋友,向他们表明你想了解他们,并帮助你与他们建立更好的关系。问他们一些关于他们生活和兴趣的开放式问题这会大有帮助的!)”可知,本段主要建议我们要对朋友的事情表现出兴趣。选项B“Your friend

    79、s want to feel like you care about their lives.(你的朋友希望你关心他们的生活。)”符合下文内容,点明之所以要对朋友的事情感兴趣的原因。故选B。【19题详解】根据空前内容“Listening is just as important as showing interest.(倾听和表现出兴趣同样重要。)”可知,作者认为倾听朋友也很重要。选项E“Itll help you learn about your friends and support them when they need it.(它会帮助你了解你的朋友,并在他们需要的时候支持他们。)”延

    80、续了上文的内容,讲述了倾听朋友话之所以重要是因为倾听可以帮助我们了解自己的朋友。同时与下文“Give your friend your full attention, and make mental notes about the important things in their lives like the names of their loved ones, things they like, and major things that have happened (or are happening) in their lives.(给你的朋友你的全部注意力,并在心里记下他们生活中重要的

    81、事情比如他们所爱的人的名字,他们喜欢的东西,以及他们生活中已经发生(或正在发生)的主要事情。)”保持一致,讲述的都是倾听的重要性。故选E。【20题详解】空处为小标题,为本段主要内容。根据下文“Every friend will have their own oddities and behaviors. While its important to solve friendship problems, sometimes a “problem” is so minor that its not worth starting a possible conflict over it like if

    82、 theyre always five minutes late. Plus, trying to change how your friend acts can be tiring for you both. Accepting your friends “good sides” and “bad sides” will make it easier to get along. (每个朋友都有自己的怪癖和行为。虽然解决友谊问题很重要,但有时“问题”太小了,不值得为它引发可能的冲突比如他们总是迟到五分钟。另外,试图改变你朋友的行为会让你们俩都很累。接受朋友的“好的一面”和“坏的一面”会让你们更

    83、容易相处。)”可知,在本段中,作者建议我们要接受朋友本来的样子,不管是好的一面还是不好的一面。选项G“Accept your friends as they are.(接受你的朋友本来的样子。)”符合下文内容。故选G。第三部分:语言运用(共两节,满分30分)第一节完形填空(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上相应位置将该项涂黑。I was diagnosed (诊断) with rheumatoid arthritis (类风湿关节炎) at the age of thirteen. Thi

    84、s is an autoimmune disease where my immune system_21_my joints and the surrounding areas. This diagnosis turned my whole _22_ upside down. I went from a happy, active and busy person to someone unable to get out of bed without screaming in great _23_Having such an immune system means I get a lot of

    85、_24_.This means a lot of hospital appointments, blood tests, trips to the GP and A&E. But if you were to look at me, youd_25_think all of this is happening to me. Because like many_26_, arthritis in younger people is generally an invisible condition, as whats happening is completely internal. Becaus

    86、e of this, access to disability resources was a challenge for me. When I used resources for _27_people, the looks l received were unbearable at times.As a result, I_28_Invisible Disability Ireland back in 2019 as a way to increase peoples awareness and understanding for invisible disabilities. We ne

    87、ed to_29_the perception (看法) of disability as the majority of disabilities have hidden conditions. On the page, I _30_peoples stories and raise awareness about many conditions. Most importantly, the page_31_others going through the same thing. It helps in knowing they are not _32_and that thousands

    88、of people across Ireland are living with invisible conditions too._33_the universal symbol of disability is a wheelchair, disabilities come in all _34_ shapes and sizes.Because of Invisible Disability Ireland, many people have learned better about such conditions. It has _35_not only me, but also ma

    89、ny other people in such a situation.21. A. repairsB. recognizesC. attacksD. protects22. A. bodyB. familyC. classD. world23. A. self-doubtB. hopelessnessC. painD. shock24. A. opportunitiesB. infectionsC. attentionD. assistance25. A. neverB. evenC. alsoD. still26. A. disappointmentsB. concernsC. dange

    90、rsD. illnesses27. A. tiredB. normalC. disabledD. old28. A. encouragedB. establishedC. expectedD. improved29. A. challengeB. spreadC. understandD. remove30. A. knowB. followC. readD. share31. A. observesB. impressesC. supportD. reminds32. A. activeB. aloneC. luckyD. happy33. A. AlthoughB. SinceC. IfD

    91、. Unless34. A. interestingB. differentC. attractiveD. amazing35. A. benefitedB. warnedC. delightedD. reminded【答案】21. C 22. D 23. C 24. B 25. A 26. D 27. C 28. B 29. A 30. D 31. C 32. B 33. A 34. B 35. A【解析】【导语】这是一篇记叙文。文章主要讲述了作者患有类风湿关节炎,很痛苦,但是当作者享受残疾人的资源时,受到别人异样的眼光,于是作者建立了Invisible Disability Ireland

    92、来让更多人了解这种看不见的疾病。【21题详解】考查动词词义辨析。句意:这是一种我的免疫系统会攻击关节和周围区域的自体免疫的疾病。A. repairs修复;B. recognizes认出;C. attacks攻击;D. protects保护。由上文“This is an autoimmune disease where my immune system”和下文“my joints and the surrounding areas.”可知,作者患有类风湿关节炎,这种疾病会使免疫系统攻击关节和周围区域的自体免疫,故选C。【22题详解】考查名词词义辨析。句意:这个诊断把我的整个世界都颠覆了。A. b

    93、ody身体;B. family家庭;C. class班级;D. world世界。由下文“I went from a happy, active and busy person to someone unable to get out of bed without screaming”可知,作者的世界发生了翻天覆地的变化,故选D。【23题详解】考查名词词义辨析。句意: 我从一个快乐、积极、忙碌的人变成了一个因为疼痛而尖叫着才能起床的人。A. self-doubt自我怀疑;B. hopelessness希望;C. pain疼痛;D. shock震惊。由上文“someone unable to ge

    94、t out of bed without screaming”可知,作者患有类风湿关节炎后,每天都会因为疼痛而尖叫着才能起床,故选C。【24题详解】考查名词词义辨析。句意:有这样一个免疫系统意味着我受到了很多感染。A. opportunities机会;B. infections感染;C. attention注意力;D. assistance帮助。由下文“This means a lot of hospital appointments, blood tests, trips to the GP and A&E.”可知,作者受到很多感染,以至于经常去医院检查,故选B。【25题详解】考查副词词义辨

    95、析。句意:但如果你看着我,你绝不会想到这一切都发生在我身上。A. never从不;B. even甚至;C. also也;D. still仍然。由下文“arthritis in younger people is generally an invisible condition, as whats happening is completely internal”可知,年轻人的关节炎通常是看不见的,因为这种病发生在内在,一般很难看出来患者有这种病,所以如果看着作者,你绝不会想到这一切都发生在作者身上,故选A。26题详解】考查名词词义辨析。句意:因为像许多疾病一样,年轻人的关节炎通常是一种看不见的

    96、状况,因为这种病发生在内在。A. disappointments失望;B. concerns关心;C. dangers危险;D. illnesses疾病。由下文“rthritis in younger people is generally an invisible condition, as whats happening is completely internal”可知,类风湿关节炎和许多疾病是一样的,发生在内在,故选D。【27题详解】考查形容词词义辨析。句意:当我使用残疾人的资源时,我收到的目光有时令人难以忍受。A. tired疲倦的;B. normal正常的;C. disabled残

    97、疾的;D. old旧的。由上文“Because of this, access to disability resources was a challenge for me. (因此,获得残疾人资源对我来说是一个挑战)”可知,此处指作者使用残疾人的资源时会受到异样的眼光,故选C。【28题详解】考查动词词义辨析。句意:因此,我在2019年建立了爱尔兰隐形残疾协会,以此来提高人们对隐形残疾的认识和理解。A. encouraged鼓励;B. established建立;C. expected期望;D. improved提高。由下文“Invisible Disability Ireland back

    98、in 2019 as a way to increase peoples awareness and understanding for invisible disabilities.”可知,作者建立了Invisible Disability Ireland(爱尔兰隐形残疾协会),故选B。【29题详解】考查动词词义辨析。句意:我们需要挑战对残疾的看法,因为大多数残疾人都有隐性疾病。A. challenge挑战;B. spread传播;C. understand理解;D. remove移除。由上文“to increase peoples awareness and understanding f

    99、or invisible disabilities. ”和下文“as the majority of disabilities have hidden conditions”可知,大多数残疾人都有隐性疾病,有时候人们看不出来,所以为了提高人们对隐形残疾的认识和理解,作者在2019年建立了爱尔兰隐形残疾协会,这挑战了对残疾的原有的狭隘看法,故选A。【30题详解】考查动词词义辨析。句意:在这个页面上,我分享人们的故事,提高人们对许多疾病的认识。A. know知道;B. follow跟随;C. read读;D. share分享。由下文“peoples stories and raise awaren

    100、ess about many conditions.”可知,作者分享人们的故事,提高人们对许多疾病的认识,故选D。【31题详解】考查动词词义辨析。句意:最重要的是,这个页面支持其他经历同样事情的人。A. observes观察;B. impresses给人留下印象;C. support支持;D. reminds提醒。由下文“It helps in knowing they are not_12_and that thousands of people across Ireland are living with invisible conditions too.”可知,这个页面对其他经历同样事情

    101、的人表示支持,故选C。【32题详解】考查形容词词义辨析。句意: 这有助于我们了解他们并不孤独,爱尔兰各地成千上万的人也患有这种看不见的病。A. active积极的;B. alone孤独的;C. lucky幸运的;D. happy高兴的。由下文“that thousands of people across Ireland are living with invisible conditions too”可知,爱尔兰各地成千上万的人也患有这种看不见的病,所以患这种病的人并不孤独,故选B。【33题详解】考查连接词词义辨析。句意:虽然残疾的通用标志是轮椅,但残疾的形态和程度不同。A. Althoug

    102、h尽管;B. Since自从;C. If 如果;D. Unless除非。上下文指转折关系,应用although引导让步状语从句,故选A。【34题详解】考查形容词词义辨析。句意:虽然残疾的通用标志是轮椅,但残疾的形态和程度不同。A. interesting有趣的;B. different不同的;C. attractive有吸引力的;D. amazing令人惊讶的。由上文“disabilities come in all ”和下文“shapes and sizes.”可知,残疾的形态和程度不同,故选B。【35题详解】考查动词词义辨析。句意:在这种情况下,它不仅使我受益,而且使许多其他人受益。A.

    103、benefited使受益;B. warned警告;C. delighted使高兴;D. reminded提醒。由上文“Because of Invisible Disability Ireland, many people have learned better about such conditions.”和下文“not only me, but also many other people in such a situation.”可知,许多人更好的了解了类风湿关节炎这种病,这对患者来说是有益的,故选A。第二节语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个

    104、适当的单词或括号内单词的正确形式。I was going to the train station, with a shopping bag in one hand, my laptop in the _36_, and a heavy bag on one shoulder. I thought to myself, “I am reaching home tonight.”Suddenly, I was tripped(绊倒)by something and fell down to the ground. Unfortunately, I got bad cuts on my knee

    105、and arms, and they started bleeding. My laptop landed on the road, and a bottle in the shopping bag was broken, leaving the bag all wet. My first act was to pick up my laptop, but I couldnt raise _37_(I). After a while, I _38_(realize)that probably I would miss the train. That might prevent me from

    106、_39_(get)home that night. That means I had no way to get home that night.I thought nobody else was around and I could turn _40_ nobody for help, so I was allowing myself _41_(cry)a little, when a young lady appeared. She checked me to make sure I had no serious injuries, and found my face was fine.

    107、After she told me about that, I breathed a sigh of relief. She asked the place _42_ I was going. She was the woman to whom I told that I wanted to catch the last train to go home. “Your train has already left,” she said. Then a taxi happened to have pulled up, and the lady asked the driver to take m

    108、e to my home. “I cant afford it since itll be _43_ long drive, can I?” I refused strongly. Thinking for a second _44_(calm), she gave me 30, which was more than I would spend on food every week. Suddenly, tears came to my eyes!I wish I could have a chance to thank her personally one day. However, I

    109、even didnt have a clear impression of her looks. And I didnt know about her _45_(identify)at all. Finally, I decided to always get ready to lend a helping hand to strangers to repay all the kindness that I received from her.【答案】36. other 37. myself 38. realized 39. getting 40. to 41. to cry 42. wher

    110、e 43. a 44. calmly 45. identity【解析】【导语】本文是为一篇记叙文。文章主要讲述的是作者一次在赶火车回家的路上不小心摔倒受伤了,就在作者以为自己没办法回家的时候,一位陌生的女士主动提供了帮助。【36题详解】考查代词。句意:我正准备去火车站,一手拎着购物袋,一手拿着笔记本电脑,肩上扛着一个沉重的包。根据常识可知,人有两只手,一只手拎着购物袋,那笔记本就在另一只手上,用:the other,意为“另一”。故填other。【37题详解】考查代词。句意:我的第一个动作是拿起我的笔记本电脑,但我无法站起来。本句主语为“I”,宾语是主语本身,用反身代词。故填myself。【3

    111、8题详解】考查时态。句意:过了一会儿,我意识到我可能赶不上火车了。这里为本句谓语动词,根据上下文可知,本句用一般过去时。故填realized。【39题详解】考查非谓语动词。句意:那样我那晚可能回不了家了。非谓语动词担当介词之后的宾语,用动名词形式。故填getting。【40题详解】考查固定搭配。句意:我以为周围没有别人,我不能向任何人求助,所以我让自己哭了一下,这时一位年轻女士出现了。固定搭配:turn to sb. for help,意为:向某人求助。故填to。【41题详解】考查非谓语动词。句意:我以为周围没有别人,我不能向任何人求助,所以我让自己哭了一下,这时一位年轻女士出现了。非谓语动词

    112、担当动词allow后的宾语补足语,用动词不定式,构成固定搭配:allow sb. to do sth.,意为“让某人做某事”。故填to cry。【42题详解】考查定语从句。句意:她问我要去哪里。这里为定语从句的关系词,先行词为“the place”,在定语从句中担当地点状语,所以用关系副词where引导。故填where。【43题详解】考查冠词。句意:“我付不起,因为要开很远的车,对吧?”我坚决拒绝了。修饰可数名词单数drive,表示泛指,用不定冠词。故填a。【44题详解】考查副词。句意:她冷静地想了一下,给了我30英镑,这比我每周买食物的钱还多。修饰动词“think”用副词形式。故填calml

    113、y。【45题详解】考查名词。句意:我根本不知道她身份。分析句子成分可知,形容词性物主代词her后接名词形式作介词about的宾语。故填identity。第四部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)46. 假定你是李华,是你校英文报增设的“职业规划”(Career Planning)栏目的负责人,请给职业规划师David写一封邮件向他约稿,内容包括:1栏目介绍;2稿件内容;3稿件长度:约800词;4交稿日期:6月2日前。注意:1词数80左右;2可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear David,_Yours,Li Hua【答案】Dear David,Hows everything g

    114、oing? Im honored to invite you to write an article for our schools English newspaper.Career Planning is a newly added column designed to help us get a better understanding of the job market. The article you write is designed to deal with what qualities we should possess to satisfy the requirements o

    115、f different jobs. In addition, I hope you can offer some tips on how we can get well-prepared for our future career. About 800 words would be fine. And it cant be better if you can submit your article before June 2.Looking forward to your words of wisdom.Yours,Li Hua【解析】【导语】本篇书面表达属于应用文。要求考生给职业规划师Dav

    116、id写一封邮件,为学校英文报增设的“职业规划”栏目向他约稿。【详解】1.词汇积累邀请:inviteask帮助:helpassist希望:hopewish建议:tipadvice2.句式拓展简单句变复合句原句:Im honored to invite you to write an article for our schools English newspaper.拓展句:Im honored to invite you to write an article for our schools English newspaper, which is a great honor to me.【点睛】

    117、【高分句型1】The article you write is designed to deal with what qualities we should possess to satisfy the requirements of different jobs. (运用了省略关系代词的限制性定语从句和what引导的宾语从句)【高分句型2】In addition, I hope you can offer some tips on how we can get well-prepared for our future career. (运用了how引导的宾语从句)第二节(满分25分)47.

    118、阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Theres a boy named Tom who had a large family, happily living with his sisters, parents and grandmother. His grandmother loved everyone a lot and was respected by all family members. She was very old, yet sometimes she would recall things from her past and share

    119、with them. Sometimes they would believe her but at other times they would think that Granny might be mixing up the facts due to her old age.One day, when Tom was in school, suddenly while knitting (编织), Granny remembered something and she couldnt contain her emotions so she got up to tell her sonTom

    120、s father. She walked as fast as she could to his room and said, “You always asked about my birth date but do you know today is the day when I was born.”She looked at her son with an excited expression, expecting an immediate response. However, her son wondered how she could remember her date of birt

    121、h in this old age when she forgot so many other things, so he didnt pay much attention to this. Disappointed at her sons reaction, Granny then went to Toms mother and Toms sister, but like Toms father, nobody believed her.Disheartened, she went and sat in the terrace (阳台). When Tom returned from his

    122、 school, he found his grandmother sitting alone with a sad expression. Tom asked his granny about the matter, but she said there was nothing to worry about. After a lot of persuasion she said what was troubling hernobody seemed to care that it was her birthday today!After hearing what Granny said, T

    123、om thought of a plan. Purely by chance, some of Toms friends were playing nearby so he shared his plan with them.注意:1续写词数应为150左右;2请按如下格式在相应位置作答。Toms friends were all glad to help him with his plan. _Toms granny was so happy, with tears of joy shining in her eyes._【答案】 Toms friends were all glad to h

    124、elp him with his plan. With Tom acting as the director, stage designer and host, preparation for a performance stage was soon finished. Afterwards, a series of eye-catching performances, ranging from dancing, crosstalk, acrobatics and magic tricks were given by Toms friends. By this time, the audien

    125、ce had expanded from granny to the whole family, all of whom gave thunderous applauses to the carefully staged shows. Towards the end, a huge banner saying “Happy Birthday, granny!”was put up on the central stage, which pushed the warm and loving atmosphere to its peak. Toms granny was so happy, wit

    126、h tears of joy shining in her eyes. “For all my life, I havenever spent.my birthday with so manyrelatives and lovely kids. Thank you, Tom and all of your kids.” Granny stammered, choking up with gratitude and bliss. “Never mind, granny!” Tom grinned, knowing deep down that the real reason for granny

    127、s tears was not the party itself, but love, care and trust from her family members, which she believed were gone when they reacted indifferently to her made-up birthday.【解析】【导语】本文以人物为线索展开,讲述了Tom的祖母年纪很大了,她经常会回忆起过去的事情,并与家人分享。有一次祖母想起今天是她的生日,但家人们都不相信她,认为她记错了。祖母很伤心,在Tom放学后知道了这件事后,决定和朋友们一起为她举办生日会。【详解】1.段落

    128、续写:由第一段首句内容“Tom的朋友们都很高兴,帮助他实施他的计划。”可知,第一段可描写Tom和朋友们为奶奶庆祝生日。由第二段首句内容“Tom的奶奶非常高兴,眼睛里闪烁着喜悦的泪水。”可知,第二段可描写奶奶感谢Tom和他的朋友们,Tom对这件事的感悟。2.续写线索:一起实施计划为奶奶庆生高兴表达感谢感悟3.词汇激活行为类结束:finish/complete热烈鼓掌:give thunderous applauses/applaud wildly结结巴巴地说:stammer/falter情绪类感谢某人:thank sb./show ones gratitude to sb./be gratefu

    129、l for sb.冷漠地:indifferently/nonchalantly【点睛】高分句型1 By this time, the audience had expanded from granny to the whole family, all of whom gave thunderous applauses to the carefully staged shows. (运用了介词+关系代词whom引导的非限制性定语从句)高分句型2 “Never mind, granny!” Tom grinned, knowing deep down that the real reason for grannys tears was not the party itself, but love, care and trust from her family members, which she believed were gone when they reacted indifferently to her made-up birthday.(运用了that引导的宾语从句,which引导的非限制性定语从句和when引导的状语从句)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:安徽省合肥六校联盟2022-2023学年高一英语下学期期末联考试题(Word版附解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389918.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1