2020-2021学年高中英语 Unit 21 Human Biology单元综合检测(含解析)北师大版选修7 (2).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit 21 Human Biology单元综合检测含解析北师大版选修7 2 2020 2021 学年 高中英语 Biology 单元 综合 检测 解析 北师大
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(三).阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)AChambanamoms PresentsGirls Night Out: Foot Golf!Grab some friends and join us on Saturday,June 4,for a fun night out at Lake of the Woods Golf Course in Mahomet, thanks to our friends at the Champaign County Forest Preserve District.There will be giveaways,some adul
2、t drinks and food,as well as a great night out playing Foot Golf.Yes,we said Foot Golf.You dont need to have a bag full or clubs (球杆) or fancy spikes (钉鞋)just bring yourself (and athletic shoes,please)If you can kick a soccer ball, you can play Foot Golf.If you can laugh and have fun, you can also p
3、lay Foot Golf.So what is Foot Golf?Foot Golf is what happens when you combine golf and soccer. Players kick off from a tee box (开球处) and attempt to get their soccer ball into a 21inch diameter (直径) cup using the fewest number of kicks. Foot Golf can be played by children and adults.It is a trend swe
4、eping golf courses across the country,and we are lucky to have it right here in Champaign County.This event is FREE.To manage the number of people we have on the course, we are asking our friends to register (注册)Here is a quick and easy form to fill out:http:/We look forward to seeing you on Saturda
5、y, June 4,at 7 pm Bring your girlfriendsand your sense of humor!IF YOU DRIVE:Lake of the Woods Golf Course is a quick drive west from ChampaignUrbana on Interstate 74.Get off at Lake of the Woods exit, Exit No.174.Head north for a half mile until the first stop sign.Take a left at the stop sign and
6、travel for one mile.This road will take you directly to the golf course.【语篇解读】本文是应用文。文章是一则女孩之夜:足球高尔夫的通知。1Participants who come to Girls Night Out Aneed to bring spikesBshould wear athletic shoesCshould bring their own clubsDhave to bring drinks and foodB细节理解题。由第一段的最后一句可知,参加Girls Night Out的女孩不需要带高尔夫球
7、杆和钉鞋,只需要穿运动鞋。2What do we know about Foot Golf?AIt is played worldwide.BIt is intended for children.CIt is nothing like playing golf.DIt is a mixture of golf and soccer.D细节理解题。 由第三段中的“Foot Golf is what happens when you combine golf and soccer.”可知,Foot Golf是一项把高尔夫运动和足球运动结合在一起的运动。3What type of writing
8、is this text?AA lesson plan.BAn announcement.CAn educational report.DAn introduction to a sport.B推理判断题。根据文章内容以及倒数第三段中的“To manage the number of people.Here is a quick and easy form to fill out:http:/BYou are watching a film in which two men are having a fight.They hit one another hard.At the start th
9、ey only fight with their fists.But soon they begin hitting one another over the heads with chairs. And so it goes on until one of the men crashes(撞击) through a window and falls thirty feet to the ground below. He is dead!Of course he isnt really dead. With any luck he isnt even hurt. Why? Because th
10、e men who fall out of high windows or jump from fast moving trains,who crash cars of even catching fire,are professionals.They do this for a living.These men are called stuntmen.That is to say, they perform tricks.There are two sides to their work.They actually do most of the things you see on the s
11、creen.For example, they fall from a high building. However,they do not fall on to hard ground but on to empty cardboard boxes covered with a mattress (床垫)Again,when they hit one another with chairs,the chairs are made of soft wood and when they crash through windows,the glass is made of sugar!But al
12、though their work depends on trick of this sort, it also requires a high degree of skill and training. Often a stuntmans success depends on careful timing.For example,when he is “blown up” in a battle scene,he has to jump out of the way of the explosion just at the right moment.Naturally stuntmen ar
13、e well paid for their work,but they lead dangerous lives.They often get seriously injured,and sometimes killed.A Norwegian stuntman,for example,skied over the edge of a cliff(悬崖)a thousand feet high.His parachute(降落伞) failed to open,and he was killed.In spite of all the risks, this is no longer a pr
14、ofession for men only. Men no longer dress up as women when actresses have to perform some dangerous action. For nowadays there are stuntgirls too.【语篇解读】本文告诉我们电影里的一些危险的镜头或者动作都是由特技演员来完成的,同时告诉我们特技演员的一些情况以及他们在工作中可能遇见的危险,并举例进行了说明。4Stuntmen earn their living by Aplaying their dirty tricksBselling their s
15、pecial skillsCjumping out of high windowsDjumping from fast moving trainsB细节理解题。根据Stuntman这类人的定义可知,特技演员是出卖他们的特殊技能来挣钱的,故选B项。5When a stuntman falls from a high building, Ahe needs little protectionBhe will be covered with a mattressChis life is endangeredDhis safety is generally all rightD细节理解题。根据第三段第
16、三、四句可知,虽然他们的工作很危险但他们的安全通常都是得到保障的,故选D项。6Which of the following is the main factor(因素) of a successful performance?AStrength.BExactness.CSpeed.DCarefulness.B细节理解题。根据第四段第二句可知,一个成功表演的主要因素是仔细谨慎地把握时间,故选B项。7What can be inferred from the authors example of the Norwegian stuntman?ASometimes an accident can o
17、ccur to a stuntman.BThe percentage of serious accidents is high.CParachutes must be of good quality.DThe cliff is too high.A推理判断题。根据倒数第二段第一、二句可知,这样的工作也总是充满危险,有时候也会发生事故,故选A项。CDoes your local high school have a student newspaper? Only 1 in 8 of New Yorks public high schools has student newspapersand m
18、any of those are published just a few times a year.A few more are online, which can leave out poorer schools.Rebecca Dwarka, an 18yearold senior who works for her student paper said, “Facebook is the new way of finding out what happened.Nobody wants to actually sit down and read a whole article abou
19、t it.This makes a whole article sound a little like a long sentence in lonely places.”I am not nostalgic(怀旧的) about high school student newspapers and never worked for mine.I put out what was then called a personal magazine with a group of friends because we wanted to write about peace, war and rock
20、nroll without school officials warning us not to make jokes about the local officials.School newspapers are in decline(衰落) because students now find out what happened on social networking websites.This is a little discouraging because it proves that for millions of Americans, journalism is becoming
21、a doityourself thing.Every citizen can be a reporter.When something happens, we look for social media messages.Facebook posts and Tweets have become the means by which citizens and reporters can prove, deny, pass on stories and express opinions without the press challenging, researching or slowing t
22、he message.But truly good journalism is a craft, not just a blog post.It requires seeing something carefully and it uses an eye for details to help prove a larger view.And even journalism that conveys an opinion tries to be fair.If school newspapers begin to disappear, I hope there are other ways fo
23、r students to learn that.【语篇解读】这是一篇说明文。介绍了由于更多使用社交媒体信息,高中报纸正在消失。8What can we infer from Rebeccas words?AStudents like reading detailed articles.BSchool newspapers are becoming unpopular.CFacebook is the quickest way of spreading news.DLong sentences are becoming popular in lonely places.B推理判断题。由第二段“
24、Nobody wants to actually sit down and read a whole article about it.This makes a whole article sound a little like a long sentence in lonely places”没有人愿意坐下来读一整篇关于它的文章。这让“整篇文章”听起来有点像在孤独的地方写的长句。以及第四段“School newspapers are in decline(衰落)because students now find out what happened on social networking w
25、ebsites.”可知,学生报纸变得不受欢迎。故B选项正确。9What does the author think of social media messages?AThey make journalism become a craft.BThey represent the power of small voices.CThey are usually discouraging for readers.DThey are coming without careful research.D细节理解题。由第五段“Facebook posts and Tweets have become the
26、 means by which citizens and reporters can prove, deny, pass on stories and express opinions without the press challenging, researching or slowing the message.”Facebook的帖子和Tweets已经成为公民和记者们可以证明、否认、传递故事和表达观点的手段,而无需媒体的质疑、研究或减缓信息。可知,D选项正确。10What should good journalism do according to the author?AIgnore
27、some details.BSpread a message quickly.CConvey an opinion in a fair way.DAct as blog posts in modern times.C细节理解题。由最后一段“even journalism that conveys an opinion tries to be fair.”可知,即使是传达观点的新闻也要努力做到公平。故C选项正确。11Which might be the most suitable title for the passage?ASocial media or newspapers?BEveryon
28、e can become a reporter at present.CSocial networking brings about new journalism.DHigh school newspapersan endangered species.D标题归纳题。由第一段“Only 1 in 8 of New Yorks public high schools has student newspapersand many of those are published just a few times a year.”第二段“Nobody wants to actually sit down
29、 and read a whole article about it.This makes a whole article sound a little like a long sentence in lonely places.”第四段“School newspapers are in decline(衰落) because students now find out what happened on social networking websites.”以及后两段作者对于新闻业的建议和看法。可知,这些都是围绕着主题“即将消失的高中报纸”而展开的。故D选项正确。DThe more adva
30、nced degrees a person has, the lower his blood pressure is,a study published online has found.An analysis(分析)of some 4,000 patient records from the 30year Framingham Offspring Study found that,only considering age,women with 17 years or more of education,a masters or doctors degree,had systolic(收缩的)
31、blood pressure readings 3.26 mmHg lower than female high school dropouts.“Men who went to graduate school had systolic blood pressure readings that were 2.26 mmHg lower than the people who did not finish high school,” the study,published online in the open access journal BMC Public Health says.The s
32、ame inverse relationship between education and blood pressure was also seen,although to a lesser degree,in men and women who got bachelors degrees(学士学位)at university but did not continue on to graduate school.They showed greater blood pressure benefits than high school dropouts but lesser benefits t
33、han holders of masters or doctors degrees,the study found.Even after considering influences such as smoking,drinking and overweight,the benefits continued to exist,although at a lower level.The study could help explain the widely documented relation in developed countries between education and lower
34、 risk of heart disease,said lead author Eric Loucks, an assistant professor of public health at Brown University in Rhode Island.Blood pressure is “one of the biological bases of heart disease,” said Loucks, asking policymakers who want to improve public health to think about improving access to edu
35、cation.The study focused on systolic blood pressure over diastolic(舒张的)blood pressure because “systolic high blood pressure is more common than diastolic high blood pressure.”【语篇解读】本文是一篇说明文。对学历和血压之间关系的研究表明:一个人的学历越高,他的血压就越低。12The underlined word“inverse”in the 2nd paragraph has the same meaning as Af
36、unnyBcommonCwrongDoppositeD词义猜测题。根据第一段和第二段对于学历和血压关系的研究,可以得出同样的结论,即“学位与血压之间存在反比关系”。13Which of the following people has the highest systolic blood pressure?AA woman who dropped out of high school.BA woman who got a bachelors degree.CA woman who got a masters degree.DA woman who got a doctors degree.A细
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390149.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
