2020-2021学年新教材高中英语 课时素养评价十 Unit 4 Body Language Reading and Thinking 新人教版必修1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时素养评价十 Unit Body Language Reading and Thinking 新人教版必修1 202
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十 Unit 4 Body Language Reading and Thinking. 单句语法填空1. The menu varies with the season. 2. The whole company has tended to approve of their plans. 3. She employs her free time in gardening. 4. As a result, people could make inferences(infer) about who was participating in the virtual (虚拟)conver
2、sation. 5. I cant have you breaking down in health. . 选词填空witness, demonstrate, identical, employ, interpret, assess, reliable, differ in, by contrast, break down1. You have to demonstrate how to operate the computer. 2. It was an extraordinary experience to witness the first sunrise of the new year
3、. 3. You should find better ways to employ your time. 4. Your appearance is identical to hers. You must be twins. 5. They differ in size but not in kind. 6. The guide interpreted the foreigners remarks for us. 7. Statistical analysis is a means of arriving at a reliable forecast. 8. She had been wai
4、ting for Simon to break down the barrier between them. 9. They assess his house at a high price. 10. I am not good at expressing myself. By contrast, I am better at thinking indeed. . 根据提示翻译句子1. 有这么多有利因素, 我们可以看到是什么在阻止我们。(in ones favour)With so much working in our favour, we can see what is holding u
5、s back. 2. 相比之下, 51%的人在过去的一个月内使用过酒精。(by comparison)By comparison, 51 percent of people have used alcohol in the past month. 3. 令他吃惊的是, 这种病毒会对人体健康产生威胁。(pose a threat)To his surprise, this virus will pose a threat to human health. 4. 做实验时你越仔细越好。(cant be too. . . /cant. . . enough)You can not be too ca
6、reful in doing experiments. . 阅读理解A(2020临沂高二检测)The hit movie Notting Hill(诺丁山) begins with a famous scene. Hugh Grant knocks into Julia Roberts and spills orange juice all over her. After it happened, Grant repeatedly says, “Im so sorry. Im so sorry. ”His actions in this scene are very British. If R
7、oberts were from Britain, then she would probably apologize repeatedly as well-even if it were not her fault. But this doesnt happen in the movie, as Roberts is from the US. A report in The Telegraph once said that three quarters of British people apologize when they ran into someone in the street-r
8、egardless of whether they are responsible or not. In fact, the British use “sorry” in many situations. For example, if they mishear someone, they say “Sorry? ” The person they are talking to will also apologize by replying, “No, I am sorry! ” This can go on for up to five minutes as they compete for
9、 who is the most sorry. Why are the British so sorry? Mark Tyrrell, a psychology writer in the UK, thinks that their apologetic tendencies are rooted in the British class system. “We say sorry because historically the new middle class in Britain had to apologize for not being the working class, but
10、also for not really being the upper class. ” Another theory is that they apologize to avoid conflicts. For example, if they bump into someone, he might get angry. To avoid this, they instantly say “Sorry! ”True manners are about being considerate, and todays constant use of apologizing shows that we
11、 are perhaps not as thoughtful as we once were. The word “sorry” has lost some of its meaning. Do you see my point? Sorry, it might just be a British thing. 【文章大意】本文是一篇说明文。主要介绍了英国人的道歉文化及其原因: 一是因为历史上英国的新中产阶级; 二是为了避免冲突。1. Why does the author mention a scene in the movie Notting Hill at the beginning?
12、A. To give an example of British modesty. B. To introduce different ways of saying sorry. C. To show what kind of men are considered gentlemen in the UK. D. To draw our attention to when and how British people say sorry. 【解析】选D。推理判断题。根据第一段的描述可知, 文章开头以电影为例, 描述了英国人道歉的场景, 引出文章的主题英国的道歉文化。2. Which of the
13、 following statements might Mark Tyrrell agree with? A. People should not apologize if they are not responsible. B. Americans care less about manners than British people. C. That British people apologize so much is linked to the class system. D. British people care too much about which social class
14、they are from. 【解析】选C。推理判断题。根据第四段中的“Mark Tyrrell . . . thinks that their apologetic tendencies are rooted in the British class system. ”可知, Mark Tyrrell认为英国人的道歉根源于其阶级制度。由此可推断, C项正确。3. What can be inferred from the passage? A. Its unnecessary for British people to be so polite. B. The overuse of apol
15、ogizing shows Britons are truly sincere. C. People should give up the traditional use of the word “sorry”. D. Using “sorry” more doesnt necessarily mean people are more polite. 【解析】选D。推理判断题。根据第四段的内容以及最后一段中的“todays constant use of apologizing shows that we are perhaps not as thoughtful as we once wer
16、e. ”可知, 英国人道歉或是与他们的阶级制度有关, 或是为了避免冲突, 今天的多次道歉也并不意味着人们更有礼貌。4. What is the authors purpose in writing this passage? A. To explore the best way of saying sorry. B. To explain why the British overuse the word “sorry”. C. To show how saying sorry has changed over time. D. To suggest many British people la
17、ck traditional manners. 【解析】选B。写作目的题。根据全文内容可知, 本文由电影场景引入主题, 介绍了英国的道歉文化, 并介绍了英国人道歉的原因及今天道歉的意义, 主要目的是介绍英国人过量道歉的原因。B(2020南阳高二检测)Many kids help out around the house with chores such as emptying the dishwasher, putting laundry away, and taking out the trash. In exchange, some kids get allowances or other
18、 rewards such as extra computer time. But some people do not think that kids should get rewards for doing chores. Susie Walton, a parenting educator and family coach, believes that by rewarding kids, parents are sending a message that work isnt worth doing unless you get something in return. Running
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390314.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
