2020版高考英语新设计一轮复习重大版精练:必修三 UNIT 1 阅读理解组块专练——练速度 WORD版含答案 (2).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版高考英语新设计一轮复习重大版精练:必修三 UNIT 阅读理解组块专练练速度 WORD版含答案 2 2020 高考 英语 设计 一轮 复习 重大 精练 必修 阅读 理解 组块专练 速度
- 资源描述:
-
1、必修三 Unit 1 阅读理解组块专练练速度(限时:35分钟).阅读理解AEnglish SchoolsTheres no substitute for taking an English course in a high quality language school in an Englishspeaking country. Esllounge Student has partnered with some of the best language schools in the UK. Choose a school from below. We can offer discounts
2、on English courses!Burlington School, LondonBurlington School is located in Parsons Green, 15 minutes by underground from the centre of London. Our standard of teaching is high, with courses in General and Specialist English. The coffee bar is open all day serving freshlycooked meals, and the school
3、 organises a range of social activities to complement (补充) the classes. Students live either in homestays or in one of our hostels.See Burlington School courses and save 10%University of Liverpool, English Language CentreYou can have confidence in the University of Liverpool, which is ranked in the
4、top 1% of higher education institutions worldwide. While studying here, you will benefit from modern and dynamic English teaching methods in small classes of fewer than 16 students.See University of Liverpool courses and save 12%Interactive English School, BrightonWe are a small friendly school. Bei
5、ng a small school means we can cater for your individual needs more easily than larger schools can. All of our teachers are native speakers, qualified and experienced. Our prices are very affordable and start from 60 per week for fulltime courses of 20 lessons.See Interactive English School courses
6、and save 7%New School of English, CambridgeThe New School of English is located in the beautiful city of Cambridge. The school is open all year and provides a range of English language courses for adults from all over the world (minimum age 16). These courses cover General English as well as courses
7、 for professionals looking to focus on specific topic areas. They have a range of accommodation choices for students.See New School of English courses and save 5%语篇解读:本文是一篇应用文。文章介绍了四所优质的语言学校。1What can we know about Burlington School?AIt is open all year.BIt is located in London.CIt provides no accom
8、modation.DIt offers no social practice classes.解析:选B细节理解题。根据Burlington School, London部分中的具体介绍“Burlington School is located in Parsons Green, 15 minutes by underground from the centre of London.”可知,柏林顿学校位于伦敦市,且乘地铁只需15分钟就能从市中心到达该学校。2Which school offers the biggest discounts?ABurlington School.BNew Sch
9、ool of English.CUniversity of Liverpool.DInteractive English School.解析:选C细节理解题。根据介绍每个学校部分的最后一句可知,文中四所学校的折扣依次是10%,12%,7%和5%,因此第二所学校即利物浦大学的折扣最大。3How is New School of English different from the others?AIt sets a strict age limit.BIts accommodation is optional.CIts teachers are qualified and experienced
10、.DIt offers General and Specialist English courses.解析:选A细节理解题。根据New School of English, Cambridge部分的“The school . provides a range of English language courses for adults from all over the world (minimum age 16)”可知,只有年满16岁的成年人才可以进入该校学习。其他学校没有提到关于年龄方面的限制。4Who would be interested in the schools?AEnglish
11、 professors.BNative English speakers.CForeign English learners.DStaff of esllounge Student.解析:选C推理判断题。根据第一段中的“Theres no substitute for taking an English course in a high quality language school in an Englishspeaking country.”和下文对学校的介绍可以推知,想学英语的外国学生可能会对这些学校感兴趣。B Several years ago, as I was looking ov
12、er my travel schedule for a business trip from San Francisco to New Orleans, I noticed I would have some time at the airport in Dallas before catching my connecting flight.So I called my friend Luke who lives in Dallas, and said, “Luke, if youll come out and meet my plane, Ill treat you to dinner.”
13、Luke agreed. When the pilot announced that our flight would be delayed an extra few minutes in San Francisco I paid no attention, but as those few minutes dragged on, I became more agitated.Every minute that passed was one minute less that I would be able to spend with my friend. The plane arrived i
14、n Dallas an hour late.When I stepped off the plane, Luke was there, waiting for me.“Hey, Luke,” I said apologetically, “thanks for coming out to meet me, but Im really sorry about dinner.Ill owe you one next time.Come on, lets go to my connecting flight together and talk a bit.” “But I want to have
15、dinner with you,” he said. “What are you talking about?” I laughed.“The only way youre going to have dinner with me tonight is if you buy a plane ticket to New Orleans!”“Were having dinner.Just follow me,” replied Luke with determination. I followed him closely until we came to the place where Lukes
16、 car was parked.I immediately noticed that next to his car, he had set up a table.Luke opened the trunk of his car and a feast of food and drink was available. With seven and onehalf minutes to go, we put everything back in the trunk and ran for my plane.We arrived at the gate with only seconds to s
17、pare.I settled into my seat, relieved and energized by the unusual experience.语篇解读:本文是一篇记叙文。因为航班晚点,作者很可能没时间和朋友共进晚餐了,但朋友的安排不仅使遗憾没有发生,还给作者留下了一段难忘的经历。5Why did the author invite his friend to dinner?ABecause his flight was badly delayed.BBecause he wanted to apologize to him.CBecause his business was a
18、great success.DBecause he might have a long wait at the airport.解析:选D推理判断题。根据第一段中的“I would have some time at the airport in Dallas .if youll come out and meet my plane, Ill treat you to dinner”可以推知,作者的航班在达拉斯的中转时间比较长,所以作者想趁机和家住达拉斯的朋友见一面并请他吃饭。6What does the underlined word “agitated” in Paragraph 2 pr
19、obably mean?ATired. BUpset.CExcited. DPleased.解析:选B词义猜测题。根据第二段中的“Every minute that passed was one minute less that I would be able to spend with my friend.”可以推知,航班延误时间越长,作者和朋友待在一起的时间就越短,这让作者感到越来越不安。7What did the author do after his flight landed?AHe drove to another airport.BHe had a talk with the p
20、ilot.CHe had dinner with his friend.DHe bought a ticket to New Orleans.解析:选C细节理解题。根据第六段中Luke所说的“Were having dinner.”和倒数第二段中的“we came to the place where Lukes car was parked .a feast of food and drink was available”可知,Luke把作者带到停车场,取出事先准备好的食物和饮料,共进晚餐。8Which of the following can be used to describe Luk
21、e?AConsiderate.BResponsible.CGenerous.DPatient.解析:选A推理判断题。在航班延误一小时的情况下,Luke的安排使他与作者共进晚餐的计划没有落空,可见Luke是一个考虑周到、体贴朋友的人。CHappy International Womens Day! Its Sophia again.Im going to be speaking to you guys today about “pink tax”, otherwise known as gender tax.What is gender tax? Gender tax is basically
22、the idea that women have to pay more for certain products because theyre marketed at women and not men. Now you might be thinking, “How is this possible?” You may think if women across the globe realised that they were being charged more than men, they would be angry and they wouldnt buy the product
23、s.Unfortunately, no! Gender tax has sneaked (溜) into many everyday products that women and men arent even aware of! We might be familiar with the classic examples of womens deodorants (除臭剂) or razors costing more than mens, but have you ever thought about something as simple as a plain Tshirt or a y
24、oghurt? Since her teens, Muriel Vega, now 29, of Atlanta, has bought mens razors and shaving cream.Its partly a costsaving strategy passed down from her mother, but shes also found that mens razors work better than womens. A report by the New York City Department of Consumer Affairs found on average
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-391566.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
