2020版高考英语新课标大二轮专题辅导与增分攻略 专题四 七选五阅读填空专题强化训练29 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版高考英语新课标大二轮专题辅导与增分攻略 专题四七选五阅读填空专题强化训练29 WORD版含答案 2020
- 资源描述:
-
1、专题强化训练(二十九)A(2019信阳高级中学期中)Have you ever had the following experience? You have been given the task of organizing a conference, which includes a mustdo list about a mile long. There is the conference site, the guest list, the materials, the technology and even the food and drink to think about and pl
2、an. If you are beginning to feel the stress, slow down and take a breath. _1_.Write down your goals. You will need to clearly define what you hope to accomplish with this conference because this will shape the rest of your decisions. _2_.Develop your budget. _3_. Then break that budget into differen
3、t parts such as conference site, materials and speakers fees. Stick to your budget, and make sure your assistants are keeping their monetary limits as well.4_. When searching for locations, keep in mind the number of participants, the convenience of the location, parking and closeness to public tran
4、sportation, airports and hotels. Your goal in finding a place to hold the conference should be making it as easy as possible for participants to attend.Seek help from the staff of the conference site. If you have chosen a site that is known for holding conferences, you can seek help from the staff t
5、here as organizing meetings is what they do every day. _5_. They should be able to answer any questions or concern and provide advice when needed.Of course, full preparations also include a walkthrough. Go to the site and meet with the staff the day before to be certain that everything is in place a
6、nd to take care of any small details.ADecide on a schedule for the meetingBChoose your conference siteCRead the following skills to figure out how to organize a conferenceDKnowing what you want to achieve can ease your stressEMake full use of this important resourceFYou can do nothing without knowin
7、g how much money you have to spendGTurn a blind eye to it语篇解读:本文是一篇应用文。文章介绍了如何高效地组织大型会议。1解析此句位于句末,起承上启下的作用。上文说“当人们面临大型会议的任务时,往往感到有巨大的压力”,下文介绍了高效组织大型会议的几条建议,故此空是承上启下的过渡句,故选C。organize是关键词。答案C2解析根据本段小标题Write down your goals.及前一句You will need to clearly define what you hope to accomplish with this confe
8、rence because this will shape the rest of your decisions.(你需要清楚地确定你希望在这次会议上完成什么,因为这将决定你的其他决定。)可知,D项符合本段内容,承接上一句。故选D。accomplish与achieve照应。答案D3解析本段小标题是Develop your budget.与钱有关,与钱有关的只有F项。关键词budget与how much money相照应。故选F。答案F4解析此空考查段落标题。本段介绍了选择会议地点的注意事项,故选B。答案B5解析根据段落主题句关键词Seek help from the staff of the
9、conference site和空格前一句If you have chosen a site that is known for holding conferences, you can seek help from the staff there as organizing meetings is what they do every day.可知,在组织会议时您可以寻求举办会议地点处的工作人员的帮助,充分利用这个重要的资源。故选E。答案EB(2019许昌市期末考试)Can zoos ever be animalfriendly?The topic of our last class dis
10、cussion was “How can zoos provide animals with a good life?”Everyone believed it was impossible for zoos to give animals a caring environment. Our teacher suggested that visiting a modern zoo might give us a new point of view.1_ In our discussion, many people said that zoos were full of smelly cages
11、 with unhappy animals living in. Cleveland Metroparks Zoo, however, was set in an attractive, open environment. Trees and flowers had been planted around the park._2_At school, some people accused(指责) zoos of exploiting(剥削) animals for money but at Cleveland Metroparks Zoo, as I see it, nothing coul
12、d be further from the truth. _3_Before I visited Cleveland Metroparks Zoo, I wasnt sure about the rights and wrongs of zoos. _4_ I feel that, although zoos cant provide the freedom of the wild, they can be animalfriendly by giving animals a safe and caring environment. As long as they do this well,
13、to my mind they make a good contribution(贡献) to animal health. They also play an important part in educating us about wildlife. _5_On the bus back to school, we all agreed that what we liked most was the zoos environment and we would recommend(推荐) it for next years group.AIt is difficult for the zoo
14、 to raise animals.BMore and more animals enjoy their wild homes.CI think lots of my friends changed their minds, too.DMost of the money is used to improve conditions at the zoo.EI went to the zoo and was pleasantly surprised by what I found.FIn my opinion, the animals, rather than seeming upset, wer
15、e pleased.GIt was difficult to say how a zoo could really make up for animals loss of freedom.语篇解读:人们认为动物园不适合动物生存,让动物失去了自由。作者通过参观Cleveland Metroparks动物园,说明了人们的观点有偏差。1解析本段介绍人们认为动物园不适合动物生存,但Cleveland Metroparks这个动物园环境很好,和人们想象的不同。E项(我去了动物园,为我所看到的感到惊喜。)概括了本段内容,连接前后。)故选E。答案E2解析上句描述Cleveland Metroparks动物园
16、在一个迷人的、开放的环境中。公园周围种了树和花。F项(在我看来,动物们并没有显得心烦意乱,而是很高兴。)与上句都是作者在动物园看到的情况,故选F。答案F3解析一些人指责动物园为了钱剥削动物,在Cleveland Metroparks动物园,以我看来,没有什么比这更偏离事实了。D项(多数钱用来改善动物园的条件)是作者观点的进一步证明。故选D。答案D4解析上句:我参观Cleveland Metroparks动物园之前,我并不确定动物园的是非曲直。下文讲动物园给了动物安全、有爱心的环境来保护动物,保障了动物健康,在 教育我们认识野生动物方面也起着重要作用。G项(很难说一个动物园如何能真正弥补动物失去
17、自由的损失。)连接前后,故选G。答案G5解析上句讲述动物园在教育我们认识野生动物方面起着重要作用,C项(我想我的很多朋友改变了主意)是对上句和本文主题的说明,说明人们对动物园的认知存在错误,故选C。答案CC(2019周口市期末考试)Like many people, the start of the day maybe isnt your favourite time. _1_ Try at least one of these tomorrow.Stretch(伸展)every part of your body for 15 minutes.Try this before you open
18、 your eyes. Lift your arm and begin by stretching each finger, then your hand, then your wrist, then your arm. _2_ Then your toes, feet, ankles and legs. In this way, you upped the flow of blood through your body, providing more oxygen to all parts of your body.Set your alarm 10 minutes earlier.3_ Y
19、ou can begin your day by lying in bed, slowly waking up, mentally ticking off the decisions you made in advance about what youre going to wear, what you are going to do.Brush your tongue for 23 minutes.Theres no better way to rid you of bad morning breath and begin your day fresh and clean. After al
20、l, more than 300 types of bacteria stay in your mouth every night. _4_Avoid any decisions.For truly relaxing mornings, reduce the number of choices and decisions you make to zero. _5_ Really, theres no need to vary your breakfast, timetable or clothes to wear every morning.ARepeat with the other arm
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-391651.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
湖南省郴州市2020-2021学年高二历史下学期期末考试试题答案.pdf
