2021-2022学年新教材高中英语 Unit 6 At one with nature Section B Using language课后篇巩固提升训练(含解析)外研版必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit At one with nature Section Using language课后篇巩固提升训练含解析外研版必修第一册 2021 2022 学年
- 资源描述:
-
1、Unit 6 At one with natureSectionBUsinglanguage课后篇巩固提升必备知识基础练.单句填空1.The assistant helped the customers find the products (locate) in the store.答案location2.For ages,(sail) have said that it is good luck to see dolphins swim alongside boats.答案sailors3.You can only get to the (desert) island by boat.答案d
2、eserted4.Their information came from an (observe) in New South Wales,Australia.答案observatory5.The successful (complete) of a study program made them feel happy.答案completion6.(camel) can survive for many days with no water.答案Camels7.We can see platform on which animals,especially dogs,are showed.答案a8
3、.She has had two sons,of the younger was in high school.答案whom9.Nobody knows the reason the change.答案for.用适当的介词或副词填空1.Shes a lively child and popular everyone.答案with2.He was reminded his fathers love to his garden.答案of3.I knew you could not persuade yourself to separate us.答案from4.He became internat
4、ionally famous his novels and poetry.答案for5.The children had plenty outings during the summer.答案of6.The rainwater cannot wash the soil.答案away7.Business matters prevented him taking a holiday.答案from.完成句子1.The reason why exercise is so important is (它决定) how healthy you are.答案that it decides2.(有许多瀑布)
5、on the mountain.答案There are many waterfalls3.That ship and all hands on board were lost (在礁石上).答案on the reef4.I heard that some tours actually go down (进入峡谷).答案into the canyon5.We should(保护盆地) as for water levels and water quality.答案protect the basin6.The ship made her way (穿过海峡).答案through the chann
6、el7.This old building should (被保留) from generation to generation.答案be preserved8.Lets wait for the next bus if it (太挤).答案is too crowded9.The school (他曾经读过书的) is very famous.答案in which he once studied10.This is the boy (跟我一起打过篮球的) yesterday.答案with whom I played basketball关键能力提升练.完形填空Im not much of a
7、gardener.I love having beautiful 1,but I dont have a good track 2 when it comes to making them grow.During my sons first deployment,life conspired to change that.A few months after our son 3 the Middle East,my friend 4 me with a box of tulip bulbs(郁金香球茎).She explained that these bulbs were put into
8、the ground in the fall and lay sleeping all 5.They had all the nutrients they needed inside the bulb and would 6 in the spring.“When you see the leaves of the tiny flowers pushing toward the sun,youll know that its almost time for your son to come home.Theyll give you 7 when you need it the most.” S
9、he 8 me through the process of planting them.I thanked her,trying to show my 9 for her gift.It was a long winter,cold and dark.I 10 both the weather and the loneliness and fear I felt with our son away.Dead leaves,frost and finally heavy snow covered the area where Id 11 those flowers,and I soon for
10、got they were there.Finally the weather began to warm.One day,as I walked down our front steps,I noticed an area of green.I bent down to inspect the situation more 12 and saw that those tulips had begun to grow,their tiny leaves forcing their way to the sun.Day after day I noted the flowers13.It was
11、 as if those flowers were a 14 representation of the hope.Almost all of those bulbs bloomed.And with each brightly coloured flower,I 15 off one day closer to getting to hold my son in my arms again.【语篇解读】本文是一篇记叙文。作者的儿子去了中东,作者感到孤独和寂寞。一位朋友送来了郁金香球茎,这种花的种植和开花给作者带来了希望。1.A.vegetablesB.fruitsC.foodsD.flowe
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392814.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
山西省太谷县明星中学七年级语文上册 第2课《繁星》课件 苏教版.ppt
