2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 6 THE ADMIRABLE Section C WRITING WORKSHOP & VIEWING WORKSHOP课后巩固提升 北师大版必修第二册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT THE ADMIRABLE Section WRITING WORKSHOP VIEWING WORKSHOP课后巩固提升 北师大版必修第二册 2021
- 资源描述:
-
1、UNIT 6 THE ADMIRABLESection CWRITING WORKSHOP & VIEWING WORKSHOP & READING CLUB & ASSESSMENT课后篇巩固提升必备知识基础练.单词拼写1.You are asked to write a (摘要) of the text.答案summary2.His (勇敢的) rescue saved the life of the boy.答案daring3.The plane has been kept in service far longer than (最初) intended.答案originally4.I
2、would (宁愿) to stay at home rather than go out on such a rainy day.答案prefer5.Of her three sons only one now (依然存在) in the countryside.答案remains.选词填空1.summary;summariseThe following is a of our conclusions.I will these opinions here,and add my own comments.答案summary;summarise2.origin;original;original
3、lyI think you should go back to your plan.This passage mainly deals with the of festivals.,we had intended to go to Italy,but then we won the trip to Greece.答案original;origins;Originally3.dare;daringHe didnt to say what he thought.There are plenty of activities at the resort for the less.答案dare;dari
4、ng4.remain;remainingVery little of the house after the fire.The patients were sent to another hospital.答案remained;remaining关键能力提升练.阅读理解主题语境:人与社会语篇类型:记叙文Each year there are at least five million people around the world who develop serious flu (流感),and almost half a million deaths.When someone we know
5、 gets the flu virus,we expect them to be very careful not to pass it on to others.Doctors and nurses working with flu patients also need to protect themselves from the virus.But what is the best way to do this?This is the question that flu expert Professor Jonathan Van-Tam at Nottingham University i
6、s trying to answer.He wants to find out how flu is transmitted,so that he can stop doctors and nurses getting sick.Van-Tam explains their method,“There are 41 volunteers in my experiment.Some healthy volunteers are made to get flu first.When they show symptoms,other volunteers,usually called recipie
7、nts (接受者),enter the house.Everyone lives together in the small space for four days.Some of the recipients wear face masks,and wash their hands every 15 minutes,but some have no protection.In this way we can study who catches the flu and which ways of transmitting flu are important.During the four da
8、ys when they are in contact with the virus,and for the ten days after that,the flu recipients are checked regularly.”The experiment is not simple and it is very expensive.It is difficult to design correctly,and it is also difficult to plan and carry out.Just one study like this takes about 18 months
9、 to organise and needs hundreds of people working on it.But Van-Tam believes it is worth because the results will help to decide what type of protection is needed for people working in hospitals with large numbers of flu patients around the world.And perhaps it could reduce the number of deaths from
10、 flu each year.【语篇解读】本文是一篇记叙文,讲述了诺丁汉大学的Van-Tam研究流感的传染途径,进而为人们提供保护。1.Which word can replace the underlined word “transmitted” in Paragraph 1 ?A.Solved.B.Passed.C.Formed.D.Stopped.答案B解析第一段中的“When someone we know gets the flu virus,we expect them to be very careful not to pass it on to others.”提到了流感病毒的
11、传染,第二段介绍了Van-Tam想找到流感病毒是如何传染的,这对医生和护士很重要,因此得出transmit的意思与pass相近。故选B项。2.What is the main purpose of this study?A.To find out who gets the flu easily.B.To reduce the number of people who die of flu.C.To test the medicines for people who develop serious flu.D.To find the best way to protect doctors and
12、 nurses from the flu.答案D解析根据最后一段中的“But Van-Tam believes it is worth because the results will help to decide what type of protection is needed for people working in hospitals with large numbers of flu patients around the world.”可知,Van-Tam相信这项实验的结果将有助于决定在拥有流感患者的医院工作的人们需要何种类型的保护,故选D项。3.According to the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392838.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022九年级语文上册 专题复习12 非连续性文本阅读作业课件 新人教版.ppt
