创新设计-学业水平考试2016-2017高中英语必修四(浙江专用 人教版)课时作业:UNIT 2 PERIOD TWO WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计-学业水平考试2016-2017高中英语必修四浙江专用 人教版课时作业:UNIT PERIOD TWO WORD版含答案 创新 设计 学业 水平 考试 2016 2017 高中英语 必修 浙江
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Period TwoLearning about Language.阅读理解AWhat I like to advise people is to find out what it is that makes them happy.What do you love to do? If you truly love what you do just go ahead and try to make a living by doing it.People will throw money at you to do it.But you will always hav
2、e to work hard at it.I have to draw every single day of my life.I have to draw about 20 ideas.My advice is to put aside a certain amount of time every day and make you draw or whatever, especially when you dont feel like it.Only in this way will you be able to perfect your talent.The first step you
3、take is to go to your local library and ask for the publications issued in the current years.When you get these publications, try to find the names of the top people concerned and their presidents.After you find these, write down their names and addresses.Keep this list and update it every year.Next
4、 thing you want to do is to create at least 40 cartoons.Get a grid(格子) from one of the strips in the newspapers, enlarge it to whatever size you wish and draw inside this grid.Now take the best 20 of your ideas and make them into finished pieces.To do this, you would want to copy them in ink because
5、 if you were a professional cartoonist, that was what you should do.Now you can reduce the size of the finished cartoons to fit onto a regular comics page.By comparing yours with the others already in print, it gives you a good idea of clarity to your cartoon.The next step is to write letters to pre
6、sidents of the publication.In the letters, explain who you think would read your work, or in other words, what group do you think you would target.After you complete these, send all of your information enclosed with letters in the appropriate envelope.Now as soon as you send out these letters, start
7、 to create a brand new strip with all new characters.Dont get_married_to_one_idea because if your idea gets turned down then you will give up.And always remember.If you receive a rejection from any of them, keep in mind that you are working on something better.You will be working on something new an
8、d more exciting and the rejection letter will not have any impact.With this in mind.1What is the advice from the writer in the first paragraph when you want to succeed in your life?AStop doing anything until you find something quite suitable for your future career.BPut aside a certain amount of time
9、 every day to consider how to make a living.CMake a living by something that you truly like to do as your profession and work hard at it.DPerfect your talent only by drawing some cartoons.答案C推理判断题。根据第一段的句子What I like to advise people is to find out what it is that makes them happy.What do you love t
10、o do? If you truly love what you do just go ahead and try to make a living by doing it.可知作者建议我们做自己真正喜欢的事情来谋生,并且全力以赴地去做。故C正确。2The purpose of writing a letter to the president was to_Aget some money to support the later careerBenclose the information on how to become cartoonists with the letterCfocus
11、his attention on the workDexplain who would be the readers of the work答案D细节理解题。根据文章第三段的句子The next step is to write letters to presidents of the publication.In the letters, explain who you think would read your work, or in other words, what group do you think you would target.可知写信的目的是为了解释你的目标人群是什么。故D
12、正确。3The underlined phrase “get married to one idea” in the last paragraph probably refers to_Ahaving a strong desire to get marriedBfixing all attention on one ideaCmarrying someone is a good ideaDrefusing one idea to get married答案B推理判断题。根据Now as soon as you send out these letters, start to create a
13、 brand new strip with all new characters.Dont get married to one idea because if your idea gets turned down then you will give up.可知如果我们把自己的思想仅仅禁锢在某一个方面,一旦当我们被拒绝的时候,我们就会放弃。因为我们没有别的选择。故B正确。BEurope is now the biggest market for organic food in the world, having grown by 25 percent a year over the past
14、 10 years.Denmarks agriculture minister is herself an organic farmer.The UK market for organic food grew by 55 percent in 2000, while the food market as a whole grew by only one percent.Yet only seven percent of British shoppers account for nearly 60 percent of organic sales.However popular the idea
15、 of organic farming may be, it is still an interest for only a few people.So what makes the idea of organic farming popular? Organic farming means farming with natural materials, rather than with manmade fertilizers or pesticides(杀虫剂)Organic farmers rely on many methodssuch as crop rotation (农作物的轮作)
16、 and the use of resistant(有抵抗力的)varieties, because they are necessary for organic farmers to compensate_for the shortage of manmade chemicals.Organic farming is often supposed to be safer than traditional farming for the environment.Yet after a long research on organic farming worldwide for a number
17、 of years, science continues to be against this opinion.The House of Commons committee on agriculture stated that, even with complete research work, it would fail to find any scientific evidence to prove “that any of claims made for organic farming is always true”However, the talk about the benefits
18、 of organic farming is going on.This is partly because many people depend on their individual farm, the soil, the weather, and so on.【语篇解读】现在有机食品谈论很多,但是它并不像想象的那么受欢迎,有机农作物更加安全还没有被科学证实,购买有机食品的人还是少数。4The first paragraph mainly tells us_Aorganic farming has been performed only in Europe over the past 10
19、 yearsBgovernments of European countries have cared less about organic farmingCorganic farming isnt so popular as expectedDEuropean countries need organic food more than the other countries in the world答案C细节理解题。根据第一段的句子:However popular the idea of organic farming may be, it is still an interest for
20、only a few people.可知这段介绍的是有机农业并不像想象的那么受欢迎,所以选C。5The underlined words “compensate for” in the second paragraph probably mean “_”Aargue for Bcare forCmake up for Dpay for答案C猜测词义题。根据第二段的句子:such as crop rotation (农作物的轮作) and the use of resistant(有抵抗力的)varieties, because they are necessary for organic fa
21、rmers to compensate for the shortage of manmade chemicals.可知农作物的轮作和有抵抗力的种类的使用对于有机农民弥补人造的化学物质的短缺都是很必要的,所以compensate for 是“弥补”的意思,所以选C。6What can we know about organic farming?AIt refers to farming with natural materials, instead of chemical fertilizers.BIt refers to farming with chemical fertilizers r
22、ather than natural fertilizers.CIt refers to farming with soil rather than any other thing.DIt refers to growing crops with manmade fertilizers and pesticides.答案A细节理解题。根据第三段的句子:Organic farming is often supposed to be safer than traditional farming for the environment.可知有机农作物比传统的农作物更加安全,所以选A。7Accordi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393605.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
