分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型创新设计-学业水平考试2016-2017高中英语必修四(浙江专用 人教版)课时作业:UNIT 3 PERIOD THREE WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:393608
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:9
  • 大小:117.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    创新设计-学业水平考试2016-2017高中英语必修四浙江专用 人教版课时作业:UNIT PERIOD THREE WORD版含答案 创新 设计 学业 水平 考试 2016 2017 高中英语 必修
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家Period ThreeUsing Language.阅读理解APatients and doctors alike have long believed in the healing (治疗) power of humor.It is claimed that humor not only affects patients moods, but can actually help them recover faster.Several studies seem to support this.Patients in better spirits are kno

    2、wn to have higher immune cell counts.Some have even claimed to have healed themselves of serious illnesses by reading comics and watching comedies.Despite all this, many researchers are not convinced.They point out the fact that many sufferings have been known to disappear naturally, with or without

    3、 a daily dose of laughter.They also say that while optimism in general does seem to be related to better health, it is hard to tell which comes first.Humor in times of stress, however, clearly makes us feel better.On one level, it takes our minds off our troubles and relaxes us.On another, it releas

    4、es powerful endorphins, a chemical produced by your body that reduces pain.There are cases where the appreciation of a good joke is indeed directly related to a persons health.It can show, for example, whether a person has suffered damage to one particular area of the brain: the right frontal lobe (

    5、额叶)Scientists confirmed this by having people read jokes and asking them to choose the funniest endings from a list.Subjects with normal brains usually chose endings that were based on a relatively complex synthesis (综合) of ideas.Subjects with specifically located brain damage, however, responded on

    6、ly to slapstick (闹剧) endings, which did not depend on a particular context.When pressed, the braindamaged subjects saw the logic in the correct endings.They simply did not find them funny.Of course, humor is largely an individual matter.Next time your friend does not get one of your jokes, there is

    7、no need to accuse him of being a lamebrain.However, you might suggest that he lighten upfor the health of it.【语篇解读】文章介绍病人和医生们都一直认为在治疗中幽默的力量。据称,幽默不仅影响病人的情绪,而且实际上可以帮助他们恢复得更快。1We can infer from the passage that_Aall researchers have agreed on the healing power of humorBpeople seldom accuse their friend

    8、s of not understanding jokesCthe author holds a positive attitude to the healing power of humorDreading comics will surely become a popular way of treating diseases答案C推理判断题。根据第一段Patients and doctors alike have long believed in the healing (治疗) power of humor.It is claimed that humor not only affects

    9、 patients moods, but can actually help them recover faster.病人和医生好久就相信幽默的治疗力量。声称幽默不仅影响病人的情绪,而且事实上能帮助他们恢复得更快。故选C。2Which of the following statements is NOT true?AMany researchers are not convinced of the healing power of humor.BPatients in bad moods are known to have higher immune cell counts.COptimism

    10、 in general does seem to be related to better health.DPeople should try their best to cheer up for their good health.答案B细节理解题。根据第二段第二句Patients in better spirits are known to have higher immune cell counts.更好精神的病人免疫细胞计数比较高。故选B。3Scientists had some people read jokes and asked them to choose the funnie

    11、st endings from a list to confirm that_Athe braindamaged people are different from those with normal brainsBa person with a normal brain usually responds to slapstick endingsCa person suffering certain brain damage doesnt appreciate a good jokeDhumor takes our minds off our troubles by releasing pow

    12、erful endorphins答案C细节理解题。根据第六段第二句Subjects with specifically located brain damage, however, responded only to slapstick (闹剧) endings, which did not depend on a particular context.位于脑损伤具有专门学科,但是,只回应闹剧的结局,它不依赖于特定的上下文。可知选C。4Which would be the best title for the passage?AWhich comes first, humor or healt

    13、hBHumor can cure different illnessesCPeople need humor in times of stressDHumor contributes to good health答案D主旨大意题。根据最后一段Of course, humor is largely an individual matter.Next time your friend does not get one of your jokes, there is no need to accuse him of being a lamebrain.However, you might sugge

    14、st that he lighten upfor the health of it.当然,幽默在很大程度上是个人的事。下一次你的朋友没有得到你的笑话之一时,没有必要指责他是一个笨蛋。但是,您可能会建议振作起来为了他的健康。故选D。BWithout most people realizing it, there has been revolution in office work over the last ten years.Before that time, large computers were only used by large,rich companies that could a

    15、fford the investment.With the advancement of technology, small computers have come onto the market which are capable of doing the work which used to be done by much larger and expensive computers, so now most smaller companies can use them.The main development in small computers has been in the fiel

    16、d of word processor system, or WPS as they are often called.40% of British offices are now estimated to have a word processor and this percentage is growing fast.There are many advantages in using a word processor for both secretary and manager.The secretary is freed from a lot of daily work, such a

    17、s retyping letters and storing papers.He or she can use this time to do other more interesting work for the boss.From a managers point of view, secretarial time is being made better use of and money can be saved by doing daily jobs automatically outside office hours.But is it all good? If a lot of d

    18、aily secretarial work can be done automatically, surely this will mean that fewer secretaries will be needed.Another worry is the increasing medical problems related to work with visual display units (显示器)The unease of a slow loss of sight among people using word processors seems to have risen great

    19、ly.It is also feared that if a woman works at a VDU for long hours, the unborn child in her body might be killed.Safety screens to put over a VDU have been invented but few companies in England bother to buy them.Whatever the arguments for and against word processors, they are a key feature of this

    20、revolution in office practice.【语篇解读】本文讲述了办公室运用文字处理器等电脑设备的优势和缺点。5Ten years ago, large computers were only used by large companies because_Asmall companies did not have enough money to buy such expensive computersBlarge computers could not do the work that small companies can do todayClarge computers

    21、did not come onto the marketDsmall companies did not need to use this new technology答案A推理判断题。根据第一段的句子Before that time, large computers were only used by large, rich companies that could afford the investment说明大公司才可以用这样的大型的计算机,是因为他们买得起,而那些小公司没有办法是因为钱的问题,故A正确。6According to the writer, the main progres

    22、s made in office work over the last ten years is_Athe saving of time and money Bthe use of computers in big companiesCthe wide use of word processorsDthe decreasing number of secretaries答案C细节理解题。根据第二段的句子The main development in small computers has been in the field of word processors, or WPS as they

    23、are often called.说明文字处理器的使用是最大的发展,故C正确。7We can infer from the passage that with the use of word processors,_Asome secretaries will lose their jobsBall jobs can be done automatically outside office hoursCmedical problems related to work with a VDU must have increasedDthe British companies will make l

    24、ess money答案A推理判断题。根据第四段的句子But is it all good? If a lot of daily secretarial work can be done automatically, surely this will mean that fewer secretaries will be needed说明随着技术的进步,对于文秘工作的人的需要会变少,那么就会有很多人失业了,故A正确。8Which of the following statements is NOT true?AThere are both advantages and disadvantages

    25、 in using a word processor.BThe British companies care much for the health of the people using word processors.CThe technology in the field of computers has been greatly advanced over the last ten years.DUsing word processors, secretaries can get more time to do more interesting work for their bosse

    26、s.答案B细节理解题。根据文章最后两段说明这样的进步也有一些不利之处。故A项正确。第一段内容中提及到过去十年公司的变化,说明C正确。根据第三段第三句话He or she can use this time to do other more interesting work for the boss.说明D项也是正确的。文章中并没有提及英国的公司关注员工的身体健康,B项符合文章的要求。CMore than onethird of adults in the United States are obese(肥胖)In fact, over obesity has reached such prop

    27、ortions that one bigcity mayor has gone about banning largesized, sugary soft drinks and the First Lady has been on a campaign to control the dietary offerings in public schools.Even many adults who do not fit the clinic definition of obesity are still overweight, and a large percentage are looking

    28、for the best ways to lose weight.Reducing pounds largely comes down to the twosided factors of diet and exercise.Not carrying out the first one enough, and not getting enough of the second one, ends up giving the individual a recipe for being overweight.Advising someone to eat less and exercise more

    29、 might be the easiest advice possible, but its also, partially, an oversimplification.Dieting has more to do with the types of food you eat than how much you eat.Reduce the amount of red meat in your diet.If you dont want to eliminate red meat altogether, choose cuts of meat with less fat content.Li

    30、mit your intake of salt and starches.If youve got to have potato chips alongside your sandwich at lunch, choose the baked potato chips that contain less fat than the deepfried chips.You might find youre really not sacrificing that much in terms of taste.A diet rich in fruits, vegetables, egg whites,

    31、 fish and nonfat dairy products will certainly aid in the mission of losing weight.Drink more water and less sugary drinks.If you have to have a soda, a diet soda is a better option, but seltzer is an even better choice than that.Its importantif not always easyto make sure you get at least some phys

    32、ical activity each and every day.If your feet wont allow for a regular jogging regimen, then make sure you take lots of walks.Next time you need to mail a letter, walk to the mailbox instead of driving.Try to work in a daily walk in your neighborhood.【语篇解读】在美国,肥胖成了一个非常严重的社会问题,几乎有三分之一的成年人体重都超过了标准。在本文

    33、中作者介绍了减肥要注意的一些问题,比如:要节食和锻炼同时进行;要注意不食用某些含热量高的食品等等。9.You should_when you want to lose weight.Atry not to fit the clinic definition of obesityBdiet as well as exercise enoughCget little exercise every dayDfocus your attention on diet only答案B细节理解题。根据文章第三段内容Reducing pounds largely comes down to the twosi

    34、ded factors of diet and exercise.可知当人们要减肥的时候应该是锻炼和节食同时进行,选B。10The First Lady has started a movement to_Araise peoples awareness of healthy dietBcontrol the public school dietary supplyingCban the sugary soft drinksDrealise the importance of dieting答案B细节理解题。根据文章第一段末句 the First Lady has been on a camp

    35、aign to control the dietary offerings in public schools.可知答案选B。11What can we learn from the fourth paragraph?AWe must keep far away from fat and ignore our taste.BThe simplest and best way to lose weight is to eat and exercise more.CWe should remove the red meat in our diet completely to reduce weig

    36、ht.DWhen it comes to diet, no one needs to starve themselves in order to lose weight.答案D推理判断题。文章第四段介绍与吃的量相比,节食应该注意所吃食物的种类。换句话说,人们没必要饿着自己以达到减肥的目的,而是更多的注意不要吃含热量高的食物,选D。12The last paragraph is mainly about_Awalk Bdiet CexerciseDjog答案C细节理解题。文章末段在开头提出Its importantif not always easyto make sure you get at

    37、 least some physical activity each and every day.然后介绍了几种锻炼的方式,由此判断本段中心内容是关于锻炼的,选C。.根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。When I was 16 years old, a boy gave me an important present._1_It was the early autumn of my first year at a junior high school, and my old school was far away._2_I was very lo

    38、nely, and afraid to make friends with anyone.Every time I heard the other students talking and laughing, I felt my heart broken, I couldnt talk with anyone about my problems.And I didnt want my parents to worry about me.Then one day, my classmates talked happily with their friends, but I sat at my d

    39、esk unhappily as usual._3_I didnt know who he was.He passed me and then turned back.He looked at me, with a smile on his face.Suddenly, I felt the touch of something bright and friendly.It made me feel happy, lively and warm._4_I started to talk with other students and made friends.Day by day, I bec

    40、ame closer to everyone in my class.The boy with the lucky smile has become my best friend now!_5_I believe that the world is what you think it is.If you think it lonely, you might always be alone.So smile at the world and it will smile back.AThat smile changed my life.BIt was a smile.CIt doesnt matt

    41、er because all the lonely days have gone.DHes living in Australia now and he loves it.EAt that moment, a boy entered the classroom.FIts impossible to make friends here.GAs a result, no one knew who I was.【语篇解读】本文讲述了作者生命中的一个笑容,它改变了作者的一生,让作者从原来的害羞,不爱交朋友变得开朗,作者永远不会忘记。1B考查对上下文的理解和推理判断能力。前句介绍一个男生给了我一份礼物,

    42、此句应说明这个礼物是什么,B选项It was a smile恰好符合语境,故选B。2G考查对上下文的理解和推理判断能力。前句提到我的旧学校离得很远,此句引出这个原因引起的后果,就是没人知道我是谁,G选项As a result,no one knew who I was恰好符合语境,故选G。3E考查对上下文的理解和推理判断能力。前句说其他同学都很开心地聊天,而我一个人不开心地独自坐着,后句说我不知道他是谁,E选项 At that moment, a boy entered the classroom恰好起承接作用,故选E。4A考查对上下文的理解和推理判断能力。前句介绍那男生给了我一个温暖的微笑,后句介绍我开始交朋友,所以应是这个微笑改变了我,故选A。5C考查对上下文的理解和推理判断能力。后句介绍世界会是你想的样子,可知现在作者十分乐观,他认为孤独的日子都走了,故选C。高考资源网版权所有,侵权必究!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:创新设计-学业水平考试2016-2017高中英语必修四(浙江专用 人教版)课时作业:UNIT 3 PERIOD THREE WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393608.html
    相关资源 更多
  • 安徽省高考英语一轮复习精品课件:UNIT 1 LIFESTYLES  (北师大版必修1).ppt安徽省高考英语一轮复习精品课件:UNIT 1 LIFESTYLES  (北师大版必修1).ppt
  • 安徽省高考英语一轮复习精品课件:UNIT 19 LANGUAG (北师大版选修7).ppt安徽省高考英语一轮复习精品课件:UNIT 19 LANGUAG (北师大版选修7).ppt
  • 安徽省高考英语一轮复习精品课件:UNIT 17 LAUGHTER (北师大版选修6).ppt安徽省高考英语一轮复习精品课件:UNIT 17 LAUGHTER (北师大版选修6).ppt
  • 安徽省高考英语一轮复习精品课件:UNIT 13 PEOP (北师大版必修5).ppt安徽省高考英语一轮复习精品课件:UNIT 13 PEOP (北师大版必修5).ppt
  • 安徽省马鞍山市第二十二中学高中英语必修一M1 U3 PROJECTZL 课件 (共39张PPT) .ppt安徽省马鞍山市第二十二中学高中英语必修一M1 U3 PROJECTZL 课件 (共39张PPT) .ppt
  • 安徽省马鞍山市第二十二中学高中英语必修一M1 U2 PROJECT 课件 .ppt安徽省马鞍山市第二十二中学高中英语必修一M1 U2 PROJECT 课件 .ppt
  • 吉林省汪清县第六中学2019-2020学年高一下学期期中考试英语试题 WORD版含答案.docx吉林省汪清县第六中学2019-2020学年高一下学期期中考试英语试题 WORD版含答案.docx
  • 吉林省汪清县第六中学2019-2020学年高一上学期期中考试英语试题 WORD版缺答案.doc吉林省汪清县第六中学2019-2020学年高一上学期期中考试英语试题 WORD版缺答案.doc
  • 吉林省汪清县第六中学2016-2017学年高二上学期期中考试英语试题 WORD版含答案.doc吉林省汪清县第六中学2016-2017学年高二上学期期中考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 安徽省舒城晓天中学2014-2015学年高一英语必修1UNIT 1 FRIENDSHIPUNIT1 SECTION Ⅳ GRAMMAR .ppt安徽省舒城晓天中学2014-2015学年高一英语必修1UNIT 1 FRIENDSHIPUNIT1 SECTION Ⅳ GRAMMAR .ppt
  • 安徽省舒城晓天中学2014-2015学年第一学期高一英语课件必修1UNIT 1 FRIENDSHIPUNIT1 SECTION Ⅰ WARMING UP .ppt安徽省舒城晓天中学2014-2015学年第一学期高一英语课件必修1UNIT 1 FRIENDSHIPUNIT1 SECTION Ⅰ WARMING UP .ppt
  • 吉林省汪清县汪清第四中学2021届高三上学期第一次模拟考试英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省汪清县汪清第四中学2021届高三上学期第一次模拟考试英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 吉林省汪清县汪清第四中学2021届高三上学期模拟考试(二)英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省汪清县汪清第四中学2021届高三上学期模拟考试(二)英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 吉林省汪清县汪清第四中学2020-2021学年高二第二学期假期验收考试英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省汪清县汪清第四中学2020-2021学年高二第二学期假期验收考试英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 吉林省汪清县汪清第四中学2019-2020学年高二上学期第一次阶段考试英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省汪清县汪清第四中学2019-2020学年高二上学期第一次阶段考试英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 吉林省汪清县四中2019-2020年高一上学期第二次阶段考试英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省汪清县四中2019-2020年高一上学期第二次阶段考试英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 吉林省汪清县四中2019-2020学年高二上学期第二次阶段考试英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省汪清县四中2019-2020学年高二上学期第二次阶段考试英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 吉林省汪清县六中2020-2021学年高一上学期期中考试英语试题 WORD版含解析.doc吉林省汪清县六中2020-2021学年高一上学期期中考试英语试题 WORD版含解析.doc
  • 吉林省汪清县2022学年高一英语上学期期中试题.docx吉林省汪清县2022学年高一英语上学期期中试题.docx
  • 2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 5 THEME PARKS SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 5 THEME PARKS SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc
  • 2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 5 THEME PARKS SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 5 THEME PARKS SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
  • 2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 4 BODY LANGUAGE单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 4 BODY LANGUAGE单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc
  • 2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 4 BODY LANGUAGE SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 4 BODY LANGUAGE SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc
  • 2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 4 BODY LANGUAGE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 4 BODY LANGUAGE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
  • 吉林省汪清六中2022学年高二英语下学期第一次月考试题新人教版.docx吉林省汪清六中2022学年高二英语下学期第一次月考试题新人教版.docx
  • 2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR单元质量评估检测卷 3 WORD版含答案.doc2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR单元质量评估检测卷 3 WORD版含答案.doc
  • 2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 2 WORKING THE LAND SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 2 WORKING THE LAND SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
  • 2020年高考英语(人教新课标)一轮总复习课件:第一部分 教材梳理 选修8 (5份打包).docx2020年高考英语(人教新课标)一轮总复习课件:第一部分 教材梳理 选修8 (5份打包).docx
  • 2020年高考英语语法讲解及考点练习 冠词(含解析).doc2020年高考英语语法讲解及考点练习 冠词(含解析).doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1