2019高考英语一轮选练习题Unit5Themeparks含解析新人教版必修4.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 一轮 练习题 Unit5Themeparks 解析 新人 必修
- 资源描述:
-
1、必修4Unit 5Theme parks李仕才一、阅读理解In the tiny village of Angelica, New York, the post office is more than a place to get mail or send packages. There youll find the heart of this lovely community. Its where villagers meet and greet friends.When Angelicas post office was threatened with being closed in th
2、e 1980s,a villager,Pat, came up with a plan to save it. “At Christmas time I would hear on the news about towns named Snow or Bethlehem having celebrations,” says Pat, “Why couldnt we do the same thing with Angelica?”Pat, who is an artist,created a postal cancellation (邮戳) design featuring an Angeli
3、ca angel.She drew her angels in a traditional fashion and submitted her suggestion to the U.S. Postal Service. Once approved, the drawing was carved into a cancellation stamp that could be used for one day only. The postmistress (女邮局局长) then had another idea to make the day even more special calling
4、 the post office Angel Station.The large increase in mail amount saved Angelicas post office from being closed and keeps the doors open today.Now its tradition that on the first Friday in December,people come to Angelica to mail their Christmas cards. Each year the amount of mail going through the A
5、ngelica Post Office increases during late November and early December. Stamp collectors from around the world have accepted the Angel Station cancellation, some sending mail from as far away as France.Because the stamp is destroyed each season, Pat draws a new angel that conveys seasons greetings fr
6、om Angel Station every year. Post offices may close in other parts of the country, but this tiny one continues.1.What did Pat do to save the post office?A. She invented a new cancellation.B. She hosted Christmas celebrations.C. She gave the office a better name.D. She designed a special set of stamp
7、s.2.Which of the following can best describe Pat?A. Curious and friendly.B. Humorous and intelligent.C. Creative and warm-hearted.3.What can we learn about Angelicas post office from the passage?A. It was completely closed in the 1980s.B. Its name has been changed many times.C. It is also the centre
8、 of local social life.D. Its stamp remains the same each season.【文章大意】本文是一篇说明文。主要介绍了Angelica邮局及制作邮票的人Pat。1.A 【解析】细节理解题。 根据文中Pat, who is an artist,created a postal cancellation (邮戳) design featuring an Angelica angel.的描述可知为她发明了一个新的邮戳,故选A。3.B 【解析】推理判断题。根据文中Because the stamp is destroyed each season, P
9、at draws a new angel that conveys seasons greetings from Angel Station every year.的描述可知它的名字曾经被改过很多次,故选B。二、完形填空The Gift at the Parking LotI never thought I would be writing about a trip to the convenience store. It was just a month after my grandmother had _1_ and I did useless things hoping to fill
10、the hole in my heart and make me forget the pain. In the store, I was upset because I couldnt even remember _2_ I went there to buy so I ended up buying something _3_. As I walked out of the store to get my car, I was _4_ angry at everything that was going on around me which was a very _5_ feeling a
11、t that time. Feeling _6_, my belief in God was beginning to fade. Suddenly, a woman driving right by my side rolled down her _7_. “Excuse me, excuse me.” she said loudly. _8_ she was going to ask for my parking spot, I _9_ pointed to my car. “No, excuse me,” she said again. At this point, I felt I h
12、ad no _10_ but to see what this _11_ lady wanted. As I got closer, I realized that she was _12_ something in her bag. Surprisingly, I was _13_ with a sense of relief while others would be nervous in this situation. Finally, she _14_ me a booklet, which read “What Hope for Dead Loved Ones?”“Maybe you
13、 need this,” she said calmly _15_ a warm smile on her face. However, _16_ I could thank her, she was gone. I felt a sense of _17_ as I opened the first page. It _18_ how people pass on, but their spirit _19_ with us. This was the first time since my grandma had died that I had felt her with me and I
14、 began to feel hope again. It was a unique _20_. And, Ill remember it for the rest of my life.【文章大意】本文是一篇记叙文,讲述了“我”因为祖母去世而非常伤心,甚至绝望,这时一位陌生人给了“我”一个小册子,帮助“我”走出了阴霾。1A.come back Bpassed away Cbroken down Dfallen over答案与解析:B从最后一段的“my grandma had died”可知,“我”的祖母去世了,“我”非常伤心。pass away“去世”; come back“回来”; bre
15、ak down“出故障”;fall over“不运转”。2A.what Bwhy Chow Dwhen答案与解析:A到了便利店,“我”忘记了自己想买什么。空处引导宾语从句且从句中缺少宾语,故用what。3A.by chance Bin hand Cat random Don purpose答案与解析:C因为忘记要买什么,所以“我”就随便买了一些。by chance“偶然”;in hand“在掌握中”;at random“随意”;on purpose“故意”。4A.still Beven Cyet Dalso答案与解析:B因为当时心情非常不好,所以甚至(even)对周围的一切都非常看不惯。5A.
16、common Bunbearable Ccurious Dawkward答案与解析:A考虑到“我”当时所处的情况,这样的坏心情是非常普遍的。common“普遍的”;unbearable“难耐的”;curious“好奇的”;awkward“笨拙的,令人尴尬的”。6A.breathless Bhopeless Caimless Dhelpless答案与解析:B结合最后一段中的“I began to feel hope again”可知,此处指“我”对于上帝的信念开始减退,因为此时感觉绝望。breathless“上气不接下气的”;hopeless“没有希望的”;aimless“没有目标的”;help
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-394265.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
