2019高考英语最后冲刺增分小题狂练19 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019高考英语最后冲刺增分小题狂练19 WORD版含解析 2019 高考 英语 最后 冲刺 增分小题狂练 19 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、小题狂练.完形填空2018全国卷Two weeks earlier, my son, Ben, had got in touch. Hed moved to England with his mum when he was three and it had been 13 years since Id _1_ seen him. So imagine my _2_ when he emailed me saying he wanted to come to visit me.I was _3_! I arrived early at Byron Bay where we were suppos
2、ed to _4_. The bay was _5_ in sunshine, and there was a group of kayakers around 150m off the shore. Getting a little _6_, I realized one kayak (皮划艇) was in _7_. “Somethings not _8_!” I took off my Tshirt and _9_ into the water. I saw there were two instructors on board and a man lying across the mi
3、ddle. He was _10_ violently. Linking arms with one of the instructors, I helped _11_ the young man out of water. He was unconscious and as I looked at his face, something _12_ to me. Those brown eyes were very _13_ “Whats his name?”I asked the instructor. “Ben,” he replied, and immediately I _14_. T
4、hat stranger was my son!The instructors called for an ambulance. _15_, after a brief stay in hospital, Ben was well enough to be allowed to _16_ and later the family met up for dinner. We chatted about everything and then Ben _17_ to me. “I just want to say thank you,” he said. “You _18_ my life!”I
5、still cant believe what a _19_ it was. Im just so glad I was there _20_ to help my son.体裁:记叙文题材:父子亲情主题:水中救人【文章大意】本文是记叙文。文章讲述了一位父亲碰巧营救了自己的儿子的故事。【高频词回顾】instructor n. 教练;导师violently adv.强烈地;激烈地unconscious adj. 失去知觉的;昏迷的;不省人事的ambulance n. 救护车1A.also BoftenCeven Dlast答案与解析:D自从作者“上次”(last)见到他的儿子已经过去13年了。2
6、A.delight BreliefCanger Dworry答案与解析:A父子多年没联系,也没见面。得知儿子要来看望他,作者自然是“高兴”(delight)极了。3A.scared BshockedCthrilled Dashamed答案与解析:C根据语境可知,多年没有见面的儿子要来看望自己,作者自然是感到“激动的”(thrilled)。4A.talk BstayCmeet Dsettle答案与解析:C作者迫不及待地想见到自己的儿子,所以他早早地到达与儿子“会面”(meet)的地方。5A.bathed BcleanCdeep Dformed答案与解析:A海湾“沐浴”(bathed)在阳光下。6
7、A.faster BcloserCheavier Dwiser答案与解析:B根据常识,“更靠近”(closer)点才能发现皮划艇出了问题。7A.trouble BadvanceCquestion Dbattle答案与解析:A从下文作者救人的描述可知,走近一点,作者发现一只皮划艇遇到了“麻烦”(trouble)。8A.real BrightCfair Dfit答案与解析:B根据下文的描述可知选B。本句跟前一句说的是一回事。somethings not right意为“某事不对劲”。9A.stared BsankCdived Dfell答案与解析:C从下文内容可知,作者要去水中救人,自然要“跳入”
8、(dived)水中。10A.arguing BfightingCshouting Dshaking答案与解析:D他在水中猛烈地摇摆(shaking),以求别人把他拉上去。11A.lead BpersuadeCcarry Dkeep答案与解析:C这时,作者帮忙把那个年轻人从水里“抬”(carry)了出来。12A.happened BoccurredCapplied Dappealed答案与解析:B他昏迷了,当作者看着他的脸时,突然想到了一些事情。something occurs to sb.是固定搭配,意为“某人突然想起某事”。13A.sharp BpleasantCattractive Dfa
9、miliar答案与解析:D从下文可知,作者救出来的是自己的儿子,父亲对自己的儿子的一些情况应该是“熟悉的”(familiar)。14A.agreed BhesitatedCdoubted Dknew答案与解析:D当教练说出这个年轻人的名字时,作者马上就“知道”(knew)了一切,原来那个被救的年轻人就是他的儿子。15A.Fortunately BFranklyCSadly DSuddenly答案与解析:A康复得很快,当然是一件幸运的事,故此处表示“幸运地”(Fortunately)。16A.return BrelaxCspeak Dleave答案与解析:D经过短暂的住院治疗后,Ben已经可以“
10、离开”(leave)医院了。17A.joked BreturnedClistened Dpointed答案与解析:BBen转过(turned)头来对作者说感谢的话。18A.created BhonoredCsaved Dguided答案与解析:C从上文的描述可知,作者“救”(saved)了Ben的命。19A.coincidence BchangeCpity Dpain答案与解析:A作者下水救人,救出来的竟然是自己的儿子,真是“巧合”(coincidence)。20A.on board Bin timeCfor sure Don purpose答案与解析:B作者真的很高兴能“及时”(in tim
11、e)帮助自己的儿子。.七选五2019江西三名校高三联考Are you happy with your appearance? _21_ “Almost all the girls with singlefold eyelids(单眼皮) in our class have had double eyelid operations,” Zeng, a Senior 2 student from Chengdu, told Xinhua. Zeng had the same surgery done this summer. _22_From popular photoediting apps t
12、o plastic surgery(整形手术), it seems that large eyes, pale skin and a skinny body are the only standard for beauty these days. But can following this standard really make us feel good about ourselves?_23_ According to Huxiu News, over six in ten girls choose not to take part in certain daily activities
13、, such as attending school, because they feel bad about their looks. As much as 31 percent of teenagers avoid speaking up in class because they worry that others will notice their looks.Many teenagers are upset about their appearance because they believe in unrealistic standards of beauty, experts s
14、ay. _24_ Seeing all these things can make anyone believe that theyre too dark, too fat, too short, or too tall.However, trying to live up to strict standards can make us feel anxious. What troubles us is not just our “imperfect” looks, but the fact that we criticize ourselves too much._25_ Plussize
15、models are being featured in some fashion shows. All of us should be just as confident as they are.ABeauty comes in all shapes and sizes.BSome teenagers might feel negative about their appearance.CBody image anxiety is common among teenagers.DGuys care just as much as girls do about their body image
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
