分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2019高考英语(人教)一轮预热自练题必修1U3及答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:394563
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:37.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019 高考 英语 人教 一轮 预热 必修 U3 答案
    资源描述:

    1、2019高考英语(人教)一轮预热自练题必修1U3及答案*阅读理解。The American Family Immigration History Center is an exciting new interactive area at the Ellis Island Immigration Museum where more than 100 million Americans may search for their familys beginnings in the New World. Now, for the first time, the passengers records o

    2、f the ships that landed some 22 million immigrants, crewmembers and other passengers at the Port of New York and Ellis Island from 1892 to 1924 have been computerized, making it easier than ever to discover your own family history.Five years in the making, the center was developed and funded by the

    3、Statue of the LibertyEllis Island Foundation, Inc., which was responsible for the restoration and preservation of the Statue of the Liberty and Ellis Island, and the creation of the Immigration Museum.For visitors to the Museum, the excitement begins at a welcomingkioskwhere you can enter ancestors

    4、names and see if their arrival records are included in the database and are available in the History Center in the Museums West Wing. Once inside the Center itself, in the very place where your ancestors (grandgrandparents) may have ended their long journey, you and your family can log on the one of

    5、 41 computers, type in name, and, within seconds, set in motion your own special journey of discovery.Imagine the excitement youll share with your family as you use the latest technology to sort through a vast computerized archive (档案馆) with millions of records, and see your familys own personal sto

    6、ry in America come to life before your eyes.Millions of hours were spent creating this vast database and, if you find your ancestors names, youll discover answers to questions youve always wondered about. What ship did my family members take? When did they arrive? How old were they? Were they marrie

    7、d? Then, take these valuable records and create your own Family History Scrapbook, preserving forever the story of the past while keeping the legacy of your family alive.1.Why is it easier for visitors to find their family histories in the History Center?A. More clerks are employed there.B. All of i

    8、ts documents are computerized.C. Facilities of the museum are restored.D. Workers are more creative than before.2.Who sponsors the restoration of the American Family Immigration History Center?A. Families whose family histories are kept here.B. National Park Service in the United States.C. Local gov

    9、ernment and visitors to the Museum.D. The Statue of LibertyEllis Island Foundation, Inc.3.The word “kiosk” in the passage is most probably_.A. a museum assistantB.an advertisementC. a selfservice deviceD. a receptionist4.In which part of a newspaper would this passage most probably be found?A. Scien

    10、ce.B. Entertainment.C. Life.D. Travel.【文章大意】本文主要介绍了美国家庭移民历史中心,数以亿计的美国人可以在这里找到他们的家庭。1.B 【解析】细节理解题。根据第一段中的“have been computerized, making it easier than ever to discover your own family history.”可知,参观者容易找到家庭历史是因为所有的档案都是电脑化的。3.C 【解析】词义猜测题。根据画线词后的“where you can enter ancestors names and see if their arr

    11、ival records are included in the database and are available in the History Center in the Museums West Wing.”可知,画线词指的是一种供参观者查看数据库中家庭历史信息的自助服务设备。4.D 【解析】推理判断题。本文主要介绍了美国家庭移民历史中心,数以亿计的美国人可以在这里找到他们的家庭,是关于移民话题的,因此最有可能出现在报纸的旅行版面中。*单句语法填空1This made Hannah very sad, and even more determined _ (do) something.

    12、答案:to dobe determined to do sth. “下定决心做某事”。2The World Health _ (organize) says half of them will die if they are not treated.答案:Organizationorganization “组织”,the World Health Organization “世界卫生组织”。3But that is not _ many people have in mind when thinking of driverless cars.答案:whathave sth. in mind “

    13、心里记着某事”,设空处是引导表语从句的连接词,在从句中作宾语,故填what。4Not having persuaded Helen _ (change) her mind, her parents had no choice but to allow her to go to China to travel alone.答案:to changepersuade sb. to do sth. “劝说某人做某事”。5The governments attitude _ the development of the flying car is favorable.答案:to/toward(s)att

    14、itude to/toward(s) . “对的态度”。6I graduated from university twenty years ago and _ (teach) in a middle school ever since.答案:have taughtever since “自从以来”,与现在完成时连用。7She got me back to the UK even earlier than originally _ (schedule)答案:scheduledthan originally scheduled “比起早先的安排”,此处than是连词,其后是比较状语从句,从句主语为

    15、it,谓语为was,省略主语和谓语后只剩scheduled。8One _ (advantage) of living in the town is short of safe places for the children to play.答案:disadvantage由is short of . 可知,此处在谈论“生活在小镇的缺点”,因此填disadvantage “劣势;缺点”。9That young man is honest, cooperative, always there when you need his help. In short, hes _ (rely)答案:relia

    16、ble此处形容词reliable “可靠的;可信赖的”,在句中作表语。10They studied the question _ (care) before they made the decision.答案:carefully此处副词carefully修饰动词studied。*完形填空。阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可能填入空白处的最佳选项。After living near Madrid for a year as an au pair (以帮做家务事等换取食宿的人) three years ago, it was nice to _1_ this week

    17、end. I felt like I was at home and thought how _2_ one can be to feel like this in a place that isnt _3_ your home. I now refer to this town as one of my homes from home and have learnt how home is where your _4_ is.A lot of people get homesick and it is a very _5_ feeling when away from _6_ ones an

    18、d home comforts. _7_, I have learnt that you can feel at home when you are _8_ in that place with people who _9_ you.Through simply embracing every moment, _10_ friends and enjoying a new _11_, you can feel settled in a short amount of time. I did exactly this when moving to Spain for the first time

    19、, as positive thoughts tend to bring positive experiences. Luckily enough, I was _12_ with a host family that were very _13_, which helped to ease the process of feeling happy and settled. I now love visiting when I can to see how the children grow up and feel very blessed by being able to _14_ this

    20、.Yet again, I am living in Spain on my year abroad, but this time with students and not a(n) _15_, in a different region. Nonetheless, the process of _16_ had been easier, as I feel _17_ the Spanish culture already. Of course when moving away from home you have to _18_ many things that are different

    21、 in comparison to what you call home. However, this is the _19_ of travelling, exploring and _20_ yourself and a new place. A new place that one day you might be able to call your home too.1A.leave BplanCmove Dvisit2A.proud BluckyCpopular Dreal3A.finally BpossiblyCcompletely Dnecessarily4A.belief Bd

    22、reamCheart Djob5A.normal BuniqueCstrong Duneasy6A.similar BunusualCloved Drespected7A.However BThereforeCInstead DOtherwise8A.free BpowerfulCavailable Dcomfortable9A.care for Blook forCask for Dwait for10A.missing BmakingCchoosing Daiding11A.idea BcultureChome Dchance12A.chatting BplayingCliving Dde

    23、aling13A.wise BhonestCsuccessful Dfriendly14A.change BexperienceCsupport Dimprove15A.teacher BroommateCfamily Dorganization16A.going on Bturning aroundCstepping forward Dsettling in17A.accustomed to Bexcited atCsatisfied with Dinterested in18A.give up Bstart withCadapt to Dcarry out19A.role BsecretC

    24、delight Dsymbol20A.helping BdiscoveringCenjoying Dcontrolling【解题导语】本文是夹叙夹议文。作者在异国他乡找到了自己的“家”。1D根据最后一段开头的Yet again, I am living in Spain on my year abroad, but this time with students可知,作者重“访(visit)”西班牙。2B根据上文的I felt like I was at home和下文的feel like this可知,在异国他乡能找到家的感觉确实“幸运(lucky)”。3D如果在某个地方“不一定(not n

    25、ecessarily)”就是家能找到家的感觉,那真是幸运。4C根据上文的nice,felt like,feel like可知,作者认识到家就是“心灵(heart)”的归属地。5A根据上文的A lot of people get homesick及常识可知,思乡是一种“正常的(normal)”情感。6C根据上文的homesick可知,一个人远离自己“所爱的(loved)”人和家中的舒适,当然会泛起乡愁。7A下文提到的在异乡也能找到家的感觉与上文意义上发生了转折,故选However。8D9A根据上文的you can feel at home可知,此处意思是,如果在一个地方能与“关爱(care fo

    26、r)”自己的人在一起、觉得比较“舒服(comfortable)”,那自然能找到家的感觉。10B11B根据这两个空所在句中的embracing every moment, enjoying和you can feel settled in a short amount of time可知,如果能珍惜每个瞬间、“交(making)”些朋友、享受新的“文化(culture)”,那很快就能融入当地的生活。12C根据下文的host family可知,“我”与寄宿家庭“生活(living)”在一起。13D根据下文的helped to ease the process of feeling happy and

    27、 settled可知,寄宿家庭的成员都很“友好(friendly)”。14B根据上文的see how the children grow up可知,能“亲历(experience)”这一过程,作者感到很幸福。15C上文的host family是提示。16D17A因为是第二次来西班牙,所以作者这次“安定(settling in)”下来要比上次更容易些,因为他已经“熟悉(accustomed to)”了当地的文化。18C根据本空所在句中的moving away from home和different in comparison to what you call home可知,背井离乡自然需要“适应

    28、(adapt to)”异地不同于家乡的很多方面。19C20B根据However可知,前后表示转折。作者认为虽然需要适应很多新事物,但是这恰巧就是旅游、探索、“发现(discovering)”自我的“乐趣(delight)”所在。*单句改错1If you stand here, youll get better view of the river._答案:get后加aget a better view of .“更好地看到”,view “风景”,为可数名词。2Our teacher insisted that the key words worth paying attention to bei

    29、ng underlined before class._答案:beingbe动词insist表“坚决要求”时,其后宾语从句中谓语动词应使用“(should)动词原形”的结构。3The old man was still in good health. He preferred to work in the garden rather than sat idly._答案:satsitprefer to do A rather than do B “宁愿做A而不愿做B”,rather than后要接动词原形。4In my views, there is no need to care too much about your clothes._答案:viewsviewin ones view “依某人看”,是固定短语。5Although Mr Li was ill, he still went to work on time as usually._答案:usuallyusualas usual “像往常一样”,是固定搭配。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019高考英语(人教)一轮预热自练题必修1U3及答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-394563.html
    相关资源 更多
  • 内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc
  • 内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx
  • 内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx
  • 内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc
  • 内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc
  • 六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc
  • 六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1