2020-2021学年人教版英语必修3课后作业:UNIT 4 WARMING UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语必修3课后作业:UNIT WARMING UP 2020 2021 学年 人教版 英语 必修 课后 作业 UNIT
- 资源描述:
-
1、阅读理解AAstronomy is the oldest science known to man. Thousands of years ago man looked at the stars and wondered about the heavens. But man was limited by what he could see with his eyes alone.The Greeks studied astronomy over 2,000 years ago. They could see the size, color, and brightness of stars. T
2、hey could see their places in the sky. They watched the stars move as the seasons changed. But the Greeks had no tools to help them study the starry heavens.Each new tool added to the files of astronomy: it helped man reach out into space. Until there were telescopes (望远镜), man knew little about the
3、 moon. They did not know that the planet called Saturn (土星) has rings around it. Their sight was so limited that they could not see all the planets. In the early 1700s, people thought there were only six planets.Before the spectroscope (分光镜), man did not know what kind of gases is in the sun or othe
4、r stars. Without the radio telescope (电望远镜), we did not know that radio noises come from far out in space.Today, astronomy is a growing science. We have learned more in the last fifty years than in the whole history of astronomy.1The passage mainly tells us _.Athe spectroscope helps man know what ki
5、nd of gases is in the sun and other starsBthere are nine planets in spaceCthere is much noise in spaceDscience cant grow fast without modern technology答案:D解析:主旨大意题。文章第一段为主题段,其他段都是围绕这一主题展开,最后一段再次点明主题。故答案选D。其他选项为细节。2Thousands of years ago, _.Aman watched the stars with their eyesBtelescopes helped man
6、 to study the starsCman knew nothing about the skyDman knew Saturn has rings around it答案:A解析:细节理解题。由第一段第三句话可知,几千年前人们主要通过肉眼来观察星球。3When the Greeks watched the stars, they knew all of the following EXCEPT _.Athe color of the starsBthe size of the starsCthe movement of the starsDwhat the stars were made
7、 up of答案:D解析:细节理解题。由第二段可知,只有D项的内容“星球是由什么组成的”没有提到。4Man now knows _.Athe moon has rings around itBthere are six planetsCSaturns rings can be seen by human eyesDradio noises come from far out in space答案:D解析:细节理解题。由第四段最后一句可推知,现在人们已经知道无线电噪声来自遥远的太空。BEdmund Halley was an English scientist who lived over 20
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-396120.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
牛津译林英语七年级上册第六单元 Integrated skills(共23张PPT).ppt
