2020-2021学年人教版高中英语必修3课时作业:UNIT 3 SECTION Ⅰ WARMING UPPRE—READING .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版高中英语必修3课时作业:UNIT SECTION WARMING UPPREREADING 2020 2021 学年 人教版
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(七)Section 高考题型练习提能力.阅读理解ALife can bring us down from time to time.At some point,you may find yourself in what you will consider as your darkest hour.As you try to find your way out of that bad situation,you should try to remind yourself that there will always be a reason to be grateful.If you
2、 look at your situation now and compare it with someone else who is in much deeper trouble than you,I am sure that youll find something to be thankful for.We all have our share of problems,but complaining about them so much only makes us blind to the fact that there are the miracles (奇迹) which happe
3、n around us each day.When all your needs are provided,then you should be content and happy.If you have a roof over your head,some proper clothes to wear,enough food on the table,a comfortable place to sleep,clean water to drink and you are free to make your own choices,then you should be happy and g
4、rateful.Many people all around the world,especially those who are at war or those in very poor countries,would give anything to be in your shoesEven if you lose all your money or possessions and your heart is broken for some reason,as long as you are still alive,then everything you have lost can be
5、regained.If you have a few good friends who will be there to support or help you,then you will be glad because true friends are hard to find.As long as you have someone to love and someone to love you back,then you are a very fortunate person.Remember to be patient and trust that things will get bet
6、ter.【语篇解读】本文为议论文。生活中难免会出现不顺利的时候,我们要心存感激,看到光明的前方。1What are we told to do when life brings us down?A. To remind ourselves to keep calm.BTo find a way out of the situation soon.CTo fight against the bad situation bravely.DTo know there is something to be grateful for.D细节理解题。由第一段“.you should try to remi
7、nd yourself that there will always be a reason to be grateful.”可知,作者说在情况不顺的时候,我们要明白我们仍有值得感恩的地方。2That we complain about the bad situation only results in Alosing others supportBignoring something goodChaving a far worse situationDtaking everything for grantedB推理判断题。由第二段“.but complaining about them so
8、 much only makes us blind to the fact that there are miracles.”可知,作者说过多的抱怨只会导致我们看不到身边的奇迹。3. By “would give anything to be in your shoes”,the author means many people Areally admire your shoesBare in a better situation than youCwould like to be in your situationDnever know the value of your shoesC句意理
9、解题。画线句之前都是对“你”的情况的描述,这些都好过许多人,尤其是那些身处战争或贫困中的人。他们会愿意付出一切与你交换。4According to the author,as long as you are still alive, A. you should be content and happyBwhat youve lost will be back soonCyou will certainly lead a life you likeDyou will have a chance to get what youve lost backD细节理解题。由最后一段“.as long as
10、 you are still alive,then everything you have lost can be regained.”可知,作者说只要你还活着,你失去的一切就可能被重新获得。BWhat do The Adventures of Tom Sawyer and The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County have in common? Stories about both of them were created by one man:Mark Twain.Twain was four years old when his fa
11、mily moved to Hannibal,Missouri,located on the west bank of the Mississippi.Twain grew up there and was fascinated with (对入迷)life along the river the steamboats,the giant lumber (木头)rafts,and the people who worked on them.The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County is one of Twains best loved sh
12、ort stories,and The Adventures of Tom Sawyer is one of his most famous novels.Both these works are celebrated by events held during National Tom Sawyer Days,which originated in the late 1950s and became national in the 1960s.Children enter their frogs in the jumping contest during National Tom Sawye
13、r Days.Theres also a fence painting contest to see who can paint the fastest.The idea for this contest comes from a scene in The Adventures of Tom Sawyer,in which Tom has been told to paint the fence in front of the house he lives in.Its a beautiful day,and he would rather be doing anything else.As
14、his friends walk by,he makes them believe that its fun to paint,and they join in the “fun”By the end of the day,the fence has three coats of paint!Although the story of Tom Sawyer is a fiction (虚构的事),its based on facts.If you go to Hannibal,youll see the white fence,which still stands at Twains boyh
15、ood home.【语篇解读】马克吐温是美国批判现实主义文学的奠基人,世界著名的短篇小说大师。汤姆索亚历险记是他的代表作之一。5. Which of the following statements about Mark Twain is TRUE?A. He was born in Hannibal.BHe enjoyed his life in Hannibal.CHe spent most of his childhood on the Mississippi.DHe often went rafting (坐船漂流)on the Mississippi with his parents
16、.B细节理解题。从第一段第四句“Twain grew up there and was fascinated with (对入迷) life along the river.”可知B项正确。6Tom Sawyer Days were created Aabout forty years agoBin memory of a great writerCshortly after Twains deathDto improve kids interest in readingB推理判断题。第二段说全国汤姆索亚日期间会举办不同的活动,旨在颂扬这两部作品,由此推理是为纪念这两部作品的作者马克吐温的。7
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-396717.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
