2020版英语高考新攻略总复习课标译林版精练:MODULE7 UNIT2 FIT FOR LIFE题型组合训练十一(A) WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版英语高考新攻略总复习课标译林版精练:MODULE7 UNIT2 FIT FOR LIFE题型组合训练十一A WORD版含答案 2
- 资源描述:
-
1、题型组合训练十一(A)阅读理解阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。A(2018安徽合肥二模)Theaters of the PastThe Greek TheaterTheaters developed in many parts of Greece. Ancient Greek theaters were built in natural open air sites on conveniently shaped hills. This allowed a great mass of people to enjoy a show at a time. Due t
2、o this, actors placed emphasis on exaggerated(夸张的) action and speech. And, colorful symbolic masks and costumes were used.The Medieval TheaterThe Medieval Theater started in churches. Thats why medieval plays were about Bible stories. At first, it became a custom for priests (牧师) to act out brief sc
3、enes during Christmas and Easter. These acts attracted large crowds. Finally the church refused to allow priests to participate in any such events again, so ordinary people began these performances outside. Performances were set in the town square, with several stage settings around it.The Elizabeth
4、an TheaterThe Englands theater developed rapidly in the years following the defeat of the Spanish Navy. The dominant feature of the Elizabethan Theater was the stage. It has three parts: The fore stage for outside scenes;the inner stage for scenes inside a building; an upper stage or balcony for var
5、ious purposes. The reason for this design is that there were no scene changes, or breaks during the play. Very little scenery was used, so the actors had to create a scene through their voices and dialogues. This led to a more poetic script, and poets became the main source of script writing.The Res
6、toration TheaterSome of the plays told sad stories, but the majority of the plays were really funny. Many specialized machines were used to create the scene. The stage was a very clever ideaon the sides of the stage large back shutters(百叶窗) were painted with the scene.1.Why were ancient Greek theate
7、rs built on hills?A.To hold a large audience.B.To build a big and strong stage.C.To have a better sound effect.D.To emphasize exaggerated performances.2.In which theater could actors voices and speeches help create scenes?A.The Greek Theater.B.The Medieval Theater.C.The Elizabethan Theater.D.The Res
8、toration Theater.3.What is special about the Restoration Theater?A.Colorful masks were used.B.The stage was smartly designed.C.Most of its plays were sorrowful.D.Ordinary people were the performers.答案语篇解读本文介绍了四个古代的剧院。1.A细节理解题。根据The Greek Theater中Ancient Greek theaters were built in natural open air
9、sites on conveniently shaped hills. This allowed a great mass of people to enjoy a show at a time.可知,古希腊剧院建在山上,是为了一次性容纳大量的人们来观看。由此可知答案为A项。2.C细节理解题。根据the Elizabethan Theater中Very little scenery was used, so the actors had to create a scene through their voices and dialogues.可知,在the Elizabethan Theate
10、r, 演员的声音和台词能帮助创造场景。故选C。3.B推理判断题。根据The Restoration Theater中The stage was a very clever idea, in which on the sides of the stage large back shutters(百叶窗) were painted with the scene.(舞台设计是一个很聪明的想法,因为在舞台的侧面大型的百叶窗被涂成了舞台的情景。)可知,the Restoration Theater舞台设计巧妙。故选B。BSemi-retired advertising agency owner Step
11、hen Thomas, 58, has been investing on and off for the past 30 years. He made money in the dotcom boom but got his fingers burnt when the bubble burst in March 2000. When he got access to his pension he decided to start investing again, this time with the help of his son Sam.Now the two meet up most
12、afternoons at Stephens home in Sandbach, Cheshire to talk about investments. The day starts at 7 am when Sam looks at company announcements online. These regulatory announcements can include a firms accounts, general updates or news of mergers(合并) or acquisitions(收购). Sam flags up companies that he
13、thinks look interesting to his dad who then does some more research.Each has an ISA (Individual Savings Account) with AJ Bell, which they use to buy individual stocks and shares. It is a risky way to invest but the two like doing their own research on companies and Stephen makes an effort to go to i
14、nvestor presentations(报告) and try to meet the CEO and directors of the firms they invest in and to speak to other investors in the companies.They have invested in oil companies and pet care businesses, to name just a few. But while the investments of the two men are similar, they do have different a
15、pproaches. While Sam likes to hold shares for the long term as he is saving money for his future retirement, Stephen likes to buy with any profits he makes.Sam says, “We do not argue because we have separate ISAs. It means finally we make our own decisions about which shares to invest in. The only t
16、ime we might have a disagreement is when we both want to use the login for the news service at the same time.”4.What happened to Stephen in 2000?A.He had to retire from the agency.B.He gave away all his pensions.C.He got injured in an accident.D.He suffered a loss in his investment.5.What do the und
17、erlined words “flags up”in Paragraph 2 mean? A.Marks.B.Abandons.C.Takes over.D.Sets up.6.How does Stephen usually conduct his own research?A.By meeting clients and other investors.B.By predicting the trend of the market.C.By analyzing some research data.D.By doing ongoing interviews online.7.In what
18、 aspect do Sam and his father share in investment?A.The way to deal with the return.B.The percentage of the shares they hold.C.The enthusiasm for the investment.D.The approach to stock market research.答案语篇解读本文介绍萨姆和他的父亲的投资策略,他们在投资方面的共同之处就是对投资的热情。4.D推理判断题。根据第一段中He made money in the dotcom boom but got
19、 his fingers burnt when the bubble burst in March 2000.(他在互联网繁荣时期赚了钱,但是当2000年3月互联网泡沫破灭时他吃尽了苦头)可知这个时候他亏了钱,在2000年他的投资蒙受了损失。故选D项。5.A词义猜测题。根据第二段中These regulatory announcements can include a firms accounts, general updates or news of mergers(合并) or acquisitions(收购).这些监管公告可以包括公司的账目、一般的更新或合并或收购的消息。再根据第二段最后
20、一句Sam flags up companies that he thinks look interesting to his dad who then does some more research. 萨姆把那些他认为对他父亲很有趣的公司标记出来,然后再做一些研究。由此可知,画线部分的意思是“做标记”,故选A项。6.A细节理解题。根据第三段中.Stephen makes an effort to go to investor presentations(报告) and try to meet the CEO and directors of the firms they invest in
21、and to speak to other investors in the companies.可知Stephen通过会见客户和其他投资者来进行自己的研究。故选A项。7.C推理判断题。根据最后一段中We do not argue because we have separate ISAs. It means finally we make our own decisions about which shares to invest in.(我们互不争论,因为我们有着自己的ISA,这就意味着最后我们就投资哪个股票自己做决定)可知,萨姆和他的父亲在投资方面的共同之处就是对投资的热情。故选C项。C
22、In todays society, language plays a key role in defining gender (性别) by vocabulary, and also their non-verbal vocabulary. Each one of these different types of ways of communicating is obviously different between men and women.Many different studies show that men tend to talk much more than women. It
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-398861.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021秋八年级语文上册 第四单元 17昆明的雨习题课件 新人教版.pptx
