2019版高考英语培优增分一轮人教经典版特训:必修1 1-1UNIT 1 FRIENDSHIPA WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版高考英语培优增分一轮人教经典版特训:必修1 1-1UNIT 1FRIENDSHIPA WORD版含解析 2019 高考 英语
- 资源描述:
-
1、.完形填空 For the past two years I have been travelling and living abroad. _1_ has become more of a feeling than a place. I feel at home _2_ I am with my family in London, but I _3_ feel at home in Italy with friends I 4, or in Spain with my partner. Home is no longer a picture of a _5_ with a front doo
2、r and some windows. It is more _6_ than that.This is one of the reasons that _7_ the New Year has become very important for me. New Years Eve has become my time to reconnect with the _8_ that make me feel at home. Every year we try to reunite, no matter where the world has _9_ us, and remember a tim
3、e when we knew each other so _10_ that we felt like a family. It is a moment to reconnect and get to _11_ each other again. Last year, we _12_ to a cottage (村舍) in Ireland _13_ we had no Internet and no neighbours.In the middle of the 14, away from our big and constantly changing lives, we were able
4、 to become like a little _15_ again.This year, we went to Barcelona. It was a very big change. We were _16_ by culture and joy. There were bars and parties. It was 17, but one thing stayed much the sameI felt at home and we felt like a family 18.Two hours into 2017, I realized that I was _19_ enough
5、 to be with people who didnt mind and just wanted to _20_ the first day of the New Year with me even if it was on a sofa watching TV!篇章导读:本文是一篇夹叙夹议文。作者每年除夕都要和朋友们重聚,庆祝新年。和朋友们在一起,让作者体会到家的感觉。1A.Mind BLife CHome DAdvice答案:C由该句中的“a place”可知,C项(home “家”)正确。由语境可知,过去的两年里,作者一直在旅行,生活在国外。家在更大程度上是一种感觉,不仅仅只是一个地方
6、。2A.since Buntil Cbefore Dwhen答案:Dwhen “当时候”。当作者在伦敦和家人在一起时,感觉很自在。故D项正确。3A.also Beither Cnever Dever答案:A由but转折可知,作者和家人在一起很自在,但是,和朋友在一起也很自在。因此,A项(also “也”)正确。4A.meet Blove Chelp Dtouch答案:A作者在伦敦,结识了一些朋友。meet “结识,认识”。故A项正确。5A.temple Btower Chouse Dcastle答案:C家不再是一个有门有窗户的房子。house “房子”。故C项正确。6A.interesting
7、 Bwealthy Cdifficult Dcomplicated答案:D由语境可知,家不再只是有门有窗户的房子。它更复杂。complicated “复杂的”。故D项正确。7A.celebrating Bdecorating Ccongratulating Dmaking答案:A由语境可知,庆祝新年对于作者来说非常重要。celebrate “庆祝”。因此A项正确。8A.classmates Bfriends Crelatives Dworkers答案:B由第一段中的“I _3_ feel at home in Italy with friends I _4_, or in Spain with
8、 my partner”可知,新年前夕是作者和朋友们重新联系的时间。friend “朋友”。因此B项正确。9A.invited Bbrought Ctaken Dattracted答案:C句意:每年,我们都努力聚在一起,不管我们被带到了世界的何处。take “带走”。故C项正确。10A.seriously Beasily Cclosely Dwell答案:D由该空后面的“we felt like a family”可知,我们彼此非常了解,感觉就像一家人。well “很,相当,非常”,因此D项正确。11A.notice Bhear Cknow Dfind答案:C新年前夕,大家重聚,了解彼此。kn
9、ow “了解,认识”。故C项正确。12A.travelled Bled Cbelonged Dsubmitted答案:A去年,我们旅行到了爱尔兰的一个村舍。travel “旅行”。故A项正确。13A.how Bwhy Cwhere Dwhich答案:C去年,我们旅行到了爱尔兰的一个村舍,在那儿,没有网络,没有邻居。分析句子结构可知,“_13_ we had no Internet and no neighbours”是定语从句,修饰a cottage,引导词在从句中作地点状语,应用关系副词where。故C项正确。14A.city Bcountryside Ccapital Driver答案:B
10、由上一句中的“a cottage (村舍) in Ireland”可知,作者他们住在乡村。countryside “乡村”。故B项正确。15A.organization Bteam Cgroup Dfamily答案:D由第二段第三句中的“that we felt like a family”可知,作者感觉和朋友在一起,就像一家人。family “家庭”。故D项正确。16A.refused Bsurrounded Cburied Dconnected答案:B今年,作者和朋友们去了Barcelona。不同的文化和快乐围绕着他们。surround “包围,围绕”。故B项正确。17A.differen
11、t Bgrateful Cnormal Dlost答案:A由上文中的“It was a very big change.”和下文中的“one thing stayed much the same”可知,这次经历和以前的不同。different “不同的”。故A项正确。18A.already Byet Cjust Dagain答案:D由上一段最后一句中的“we were able to become like a little _15_ again”可知,作者和朋友在一起,再次有了“家”的感觉。again “又,再”。故D项正确。19A.wrong Blucky Cclever Dcool答案:
12、B2017年刚刚过去两个小时,作者感觉自己非常幸运,可以和那些朋友们度过新年第一天。lucky “幸运的”。故B项正确。20A.spend Bpass Cadmire Dapproach答案:A作者的朋友们想和作者度过新年的第一天。spend “度过”。故A项正确。.阅读理解A2017全国卷I first met Paul Newman in 1968, when George Roy Hill, the director of Butch Cassidy and the Sundance Kid, introduced us in New York City. When the studio
13、 didnt want me for the filmit wanted somebody as well known as Paulhe stood up for me. I dont know how many people would have done that; they would have listened to their agents or the studio powers.The friendship that grew out of the experience of making that film and The Sting four years later had
14、 its root in the fact that although there was an age difference, we both came from a tradition of theater and live TV. We were respectful of craft (技艺) and focused on digging into the characters we were going to play. Both of us had the qualities and virtues that are typical of American actors: humo
15、rous, aggressive, and making fun of each otherbut always with an underlying affection. Those were also at the core (核心) of our relationship off the screen.We shared the belief that if youre fortunate enough to have success, you should put something backhe with his Newmans Own food and his Hole in th
16、e Wall camps for kids who are seriously ill, and me with Sundance and the institute and the festival. Paul and I didnt see each other all that regularly, but sharing that brought us together. We supported each other financially and by showing up at events.I last saw him a few months ago. Hed been in
17、 and out of the hospital. He and I both knew what the deal was, and we didnt talk about it. Ours was a relationship that didnt need a lot of words.篇章导读:本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者和一位名演员保罗纽曼之间的友谊。1Why was the studio unwilling to give the role to the author at first?APaul Newman wanted it.BThe studio powers di
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-399180.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
