2019英语新一线同步北师大必修四精练:UNIT 10课时跟踪练(三) LESSON 2 .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019英语新一线同步北师大必修四精练:UNIT 10课时跟踪练三 LESSON 2019 英语 一线 同步 北师大 必修 精练 UNIT 10 课时 跟踪
- 资源描述:
-
1、Unit 10课时跟踪练(三) Lesson 2 & Lesson 3 Pre-reading.阅读理解ASaga travel writing competitionThe Telegraph, an online news service, has teamed up with Saga, which provides products and service only for the over 50s, to launch a new competition to find the best travel writer.Three lucky winners of our new com
2、petition will win a master class with two top Telegraph travel writers before traveling the world with Saga on one of three expensive holidays.To enter, all you need to do is tell us all that is strange and wonderful about the world of travel a favorite memory, a humorous story, or a sight worth wri
3、ting about.What we are looking forIn this competition, you can describe what you see and give it life with your imagination. You can do that in anything from 150 to 500 words, but more importantly, they should be your words, and fresh ones. And we do expect you to be honest about your experiences.Yo
4、ull be an editor as well as writer, so make sure those eyes are equally fresh when you check and recheck what youve written. We will allow the occasional mistakes. But we wont put up with mistakes every few lines.Terms and conditionsParticipants must be aged 50 years or older.The judging process is
5、divided into two stages: entries will be hosted on the website for one month. The top 20 articles will then be selected by public vote. The top three winners will be chosen by the judges.The closing date for entries is December 15.1The winner of the competition will _.Abe selected by the publicBbe k
6、nown on December 15Ctake three expensive holidaysDlearn from excellent travel writers解析:选D细节理解题。由第二段可知,获胜者可以听Telegraph优秀的旅行作家的大师课。2Which of the following is more likely to enter the competition?AA 450word travel note adaptation.BA 600word article about a favorite memory.CA description of a personal
7、travel experience.DAn interesting story with mistakes every few lines.解析:选C细节理解题。由What we are looking for部分的介绍可知,参赛者的作品要求原创,词数在150到500词之间,且不能有太多错误。3What type of writing is the text?AA lesson plan.BAn announcement.CA travel guide. DAn official report.解析:选B推理判断题。本文主要介绍了一个写作比赛,鼓励人们去参加。属于一则通告或通知。BMy son
8、 Daniels love for surfing began at the age of 13. After school he wore his wet suit, walked out beyond the surf line and waited to be challenged by his threeto sixfoot companions. Daniels love of the ride was tested one fateful afternoon.“Your sons been in an accident,” the lifeguard (救生员) reported
9、over the phone to my husband Mike. “When he surfaced to the top of the water, the point of the board was heading toward his eye.” Mike rushed him to the emergency room. He received 26 stitches (缝针) from the corner of his eye to the bridge of his nose.I was on an airplane flying home from a speaking
10、arrangement while Daniels eye was being stitched. Mike drove directly to the airport after they left the doctors office. He greeted me at the gate and told me Daniel was waiting in the car. “Daniel?” I questioned. I remember thinking the waves must have been awful that day. “Hes been in an accident,
11、 but hes going to be fine.” A travelling working mothers worst nightmare had come true.I sobbed telling Daniel how awful I felt about not being there when the lifeguard called. “Its okay, Mom,” he comforted me. “You dont know how to surf anyway.” “What?” I asked, confused by his reason. “Ill be fine
12、. The doctor says I can go back in the water in eight days.” Was he out of his mind? For the next seven days he kept pressing me to let him go back on the board. One day after I repeated “No” to him for the 100th time, he said, “Mom, you taught us never to give up what we love.” I gave in.I was test
13、ed in my own backyard on an important principle that I teach audiences in distant cities: Passionate (热情的) people hug what they love and never give up.语篇解读:本文为记叙文。作者的儿子在冲浪的时候伤到了眼睛,但是他不放弃对冲浪的热爱,伤好之后仍坚持去冲浪。4While surfing that afternoon, Daniel _.Awas in trouble beyond the safe surf lineBwas given seve
14、ral tests by the lifeguardCwas challenged by several of his friendsDwas hurt in the eye by his surfing board解析:选D细节理解题。由第二段“When he surfaced to the top of the water, the point of the board was heading toward his eye.”可知,他在冲浪的时候,伤到了眼睛。5What made the author feel confused?ADaniels strong desire to surf
15、 again.BDaniels going mad after the accident.CDaniels dream about his surfing career.DDaniels confidence in recovering soon.解析:选A细节理解题。由倒数第二段“What? I asked, confused by his reason. Ill be fine. The doctor says I can go back in the water in eight days.”可知,作者对于儿子伤还没有好就有去冲浪的想法感到困惑。6We can infer that th
16、e author was _.Aa stewardess Ba surf trainerCa housewife Da motivational speaker解析:选D推理判断题。由第三段“I was on an airplane flying home from a speaking arrangement”和最后一段“. an important principle that I teach audiences in distant cities”可知,作者是一个演讲者。7What lesson did the author learn from her son?AEnthusiasti
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-399958.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
