2019译林牛津高考英语一轮导学案:M8U4.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 牛津 高考 英语 一轮 导学案 M8U4
- 资源描述:
-
1、2019译林牛津高考英语一轮导学案:M8U4一、阅读理解。One cold day last November, my wife and I came home from work to a sick young daughter and we decided to stay at home for the night. Problem was, we had two tickets to see Miranda July, the performance artist, being interviewed at the Herbst Theatre. We decided to sell t
2、hem online for 50. One hour before the event, a guy named Peter called me and said he wanted to buy the tickets. Since the time was limited, I told Peter to pay me the next day. Peter seemed touched and we said a fond goodbye.However, a month later, Peter still didnt pay me back. A few more weeks pa
3、ssed. Another month. Thered been one e-mail promising to mail the check, then silence.Maybe he was having a hard time, I thought. But truth was, Peter seemed to be having a pretty normal time. According to the pictures and messages on his Facebook, he had been playing golf, dancing happily with his
4、friends, and traveling on a boat. But he just refused to answer my calls, or reply to my e-mails or messages. So I tried reaching him with my wifes phone one night. And he didnt pick up when I called,but texted right back, playfully wondering who might be calling him.“You should go to his office,”my
5、 wife said, “He would have to give you the money if all his coworkers were watching.”But I didnt want to become a debt collector. My efforts to reach Peter over these months had been light and I wanted to keep it that way. My initial exchange with Peter had been just two regular people agreeing to h
6、andle things humanly. There was a rare niceness in that, and I still wanted to keep that balloon in the air, however disappointing it was starting to look. I wanted to believe we could still trust each other.1.For what reason did the author and his wife decide to sell the ticket?A. They thought it w
7、as too cold that night.B. They needed to look after their daughter.C. They wanted to save some money.D. They were going to be interviewed.2.On the night the author sold his tickets to Peter, he_.A. knew he might not get the 50.B. felt a little hesitant.C. thought he could trust Peter.D. was moved by
8、 Peters kindness.3.Why didnt Peter pay the author back?A. Because he didnt remember it.B. Because he was too busy to pay.C. Because he didnt want to pay.D. Because he was having a tough time.4.What can we infer about the author?A. He would never trust strangers.B. He might call the police for help.C
9、. He would go to Peters office to talk to him.D. He still hoped Peter would pay him back.【文章大意】本文是一篇记叙文,讲述了作者在网上把两张票卖给Peter,而Peter却迟迟不给钱,作者仍然希望Peter要讲诚信。1.B 【解析】细节理解题。根据第一段中的“my wife and I came home from work to a sick young daughter and we decided to stay at home for the night.”可知,作者和妻子决定卖掉票是为了在家照顾
10、生病的女儿。2.C 【解析】推理判断题。根据最后一段中的“I wanted to believe we could still trust each other.”可知,卖给Peter票的时候,作者觉得应该相信他。4.D 【解析】推理判断题。根据最后一段中的“There was a rare niceness in that, and I still wanted to keep that balloon in the air, however disappointing it was starting to look. I wanted to believe we could still t
11、rust each other.”可知,作者仍然希望Peter把那两票钱还给作者。二、词汇练习。1. send a _ to the conference (代表)Our school was_ by my maths teacher.2. We couldnt _the theatre through that door. The sign said, No _.(进入)3. in _of the safety of their products (防御,保卫;辩护)The army would sacrifice everything to _ the country.4. In Univ
12、ersity, Joe studied _. (金融;金融的;给提供经费)His education was _by a merchant.a_ burden5. _ to the sun, you will get sunburned. (暴露)_of the body to the strong sunlight can be harmful.6. He _ staying at home to going out at the weekends.He has a _ for music.(宁愿;偏爱)7. some measures _ his freedom (限制)make no _
13、on the kinds of films we show8. 忽略;俯视 v9. 赞助v10. 抵制,拒绝买v b_11. 策划v12. 赞助商n13. 看起来像v14. 伙伴,搭档n15. 激烈的a16. 快速移动;急剧增长v17. 孵化v18. 不太贵的,谦虚的a19. 积累v20. 认真考虑_ _ to21. 炫耀,夸张_ _22. fantasy23. contradictory24. conquer25. anecdote三、完形填看看。When I was young,I thought that kindness was a beneficial thing.I _1_ tha
14、t I could just give what I thought others _2_ and I would get a one way ticket to Happyville (快乐小镇). This thought process was _3_ changed when I suffered from clinical depression. _4_ became obvious that what I needed,as everyone did,was just the _5_ to love oneself. Apart from that,I had to learn h
15、ow to make deeper and more meaningful connections _6_ people.My struggle with mental health was something that _7_ into a campaign to let every single person know that they _8_ and couldnt be replaced.At high school,it could be _9_ to convey this idea,but I _10_ pursued my passions (激情). The _11_ of
16、 my effort were the habits and traditions I had created to help _12_:Every Friday,I went to school with homework treats and _13_ them to those who seemed to need a pickmeup.I tried to _14_ as many names as I possibly could.I had started a club which gave students a _15_ place to express themselves a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
