2020年高中英语Module5ATripAlongtheThreeGorgesSectionⅢIntegratingSkills.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 年高 英语 Module5ATripAlongtheThreeGorgesSection IntegratingSkills
- 资源描述:
-
1、 Section Integrating Skills & Cultural Corner课时作业.单句语法填空1The children went home from the grammar school, their lessons finished (finish) for the day.2(2019山师附中期末)I havent seen him for ten years, but I recognized him on the spot at first sight.3In view of your present bad mood, youd better put off th
2、e work till next week.4Whats your feeling now?I am terribly sorry.If only I had come(come) here yesterday!5The troop is moving forward to the mountainous(mountain) area.6The students are forbidden,unless they have special excuses,to stay (stay) out after 11 pm.7He is shortsighted so its impossible f
3、or him to see the small bird in the distance.8You will be better accepted if you can speak more naturally(nature) in public.9Whats your favorite sport?Skiing.I get a kick out of it.10More and more people choose to shop in a supermarket as it offers a great variety (vary) of goods.单句改错1(天津卷)Please no
4、te that food and fruit are forbade in the library.forbadeforbidden2On my view,playing computer games is a waste of time.OnIn3Standing on the top of the building, you can have good view of the rapidly changing city.good前加a4He found his new car spotting with mud.spottingspotted5Only if you dont tell a
5、nyone else I tell you about it.I前加will.阅读理解AMillions of people all over the world spend their holidays travelling.They travel to visit other countries, modern cities and ancient towns.They travel to enjoy these special places, or just to relax.It is always interesting to discover new things and diff
6、erent ways of life, such as by meeting different people, trying different food, and listening to different music.People who live in the country like to go to big cities.They like to spend their time visiting museums and art galleries, looking at shop windows and dining at restaurants.People who live
7、 in the city usually like a quiet holiday by the sea or in the mountains, with nothing to do but walk and bathe in the sun.Most travellers take a camera with them and take pictures of everything that interests them.Then, perhaps years later, they can look at the photos and be reminded of the happy t
8、ime they once had.People often travel by train, by boat or by car.All means of travelling have their advantages and disadvantages and people choose one according to their plans and the places they are going to.If we travel a lot, we will see and discover a lot of things that we could never see or ex
9、perience at home, though we may read about them in books and newspapers.The best way to study geography is to travel, and the best way to get to know and understand people is to meet them in their own homes.【解题导语】本文主要介绍了人们旅游的目的、方式和好处。1What is interesting to do when people travel?ATo find the advanta
10、ges and the disadvantages of travelling.BTo listen to different music and take pictures.CTo discover new things and different ways of life.DTo go to big cities and meet different people.解析:选C细节理解题。根据第一段第四句“It is always interesting to discover new things and different ways of life.”可知C项正确。2How do peo
11、ple usually spend a quiet holiday by the sea or in the mountains?AThey spend their time visiting museums and art galleries.BThey do nothing but walk and bathe in the sun.CThey do nothing but sleep outdoors.DThey go to look at shop windows and eat at restaurants.解析:选B细节理解题。根据第二段最后一句“.with nothing to
12、do but walk and bathe in the sun”可知B项正确。3Why do many travellers take pictures of everything they like?ABecause they like taking all kinds of pictures.BBecause they all take a camera with them while travelling.CBecause the pictures are beautiful to look at.DBecause the pictures can remind them of the
13、 happy time.解析:选D细节理解题。根据第三段最后一句“.they can look at the photos and be reminded of the happy time they once had”可知D项正确。4What can we infer from the last paragraph?AWed better go to the countryside for a holiday.BTaking photos in a trip is unnecessary.CIts good for us to travel more if possible.DCities
14、are the best choice of all the travellers.解析:选C推理判断题。根据文章最后一段可知,通过旅游我们能够体验在家中体验不到的事物。BMosquitoes have an extraordinary ability to target humans far away and fly straight to their unprotected skin.Regrettably, mosquitoes can do more than cause an itchy(发痒的)wound.Some mosquitoes spread several serious
15、 diseases,including Dengue,yellow fever and malaria(疟疾)Over one million people worldwide die from these diseases each year.New research now shows how mosquitoes choose who to bite.Mosquitoes need blood to survive.They are attracted to human skin and breath.They smell the carbon dioxide gas, which al
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-400120.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
