分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型2020年高考英语专题一阅读理解记叙类专练含解析20191206216.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:400696
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:13
  • 大小:1.96MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020 年高 英语 专题 阅读 理解 记叙 类专练含 解析 20191206216
    资源描述:

    1、专题一 阅读理解记叙类专练(90分钟,94分)考点01:冠词 3颗星考点02:代词 3颗星考点03:介词和介词短语 2颗星考点04: 名词 3颗星 考点05:主谓一致 5颗星考点06:形容词和副词 5颗星考点08:非谓语动词 5颗星考点09:动词的时态和语态 5颗星考点10:定语从句 3颗星考点11 名词性从句 3颗星考点12 并列连词 4颗星考点13 状语从句 3颗星考点16:阅读理解记叙文专练 5颗星第I卷(选择题)(每题2分,共30分)一阅读理解A (考点16中难)I was at the funeral of my mother. She finally had lost her lo

    2、ng battle with cancer. I heard a door open and shut at the back of the church. Quick footsteps hurried along the floor. A young man looked around briefly and then sat next to me. He folded his hands and placed them on his lap. His eyes were filled with tears. He began to sniffle.“Im late,” he explai

    3、ned, though no explanation was necessary.After several eulogies (悼词), he asked, “Why do they keep calling Mary by the name of Margaret?”“Because, that was her name, Margaret. Never Mary, no one called her Mary.” I whispered.I wondered why this person couldnt have sat on the other side of the church.

    4、 Who was this stranger anyway?“Isnt this the Lutheran Church?”“No, the Lutheran Church is across the street.”“Oh.”“I believe youre at the wrong funeral, Sir.”The seriousness of the occasion mixed with the realization of the mans mistake burst inside me and came out as laughter. I cupped my hands ove

    5、r my face, hoping it would not be noticed. Sharp looks from others only made the situation seem funnier. He was laughing too, as he glanced around, deciding it was too late to leave.“I do believe well be the talk of the town,” he smiled.His name was Rick and, since he had missed his aunts funeral, h

    6、e asked me out for a cup of coffee. That afternoon began a lifelong journey for me with this man who attended the wrong funeral, but was in the right place. A year after our meeting, we were married at a country church. This time we both arrived at the same church, right on time.1.How did the author

    7、s mother pass away?考点16易A.She took her own life.B.She died in an accident.C.She died of old age.D.She died of a cancer.2.What does the underlined word “sniffle” in Paragraph 1 probably mean?考点16易A.Sob.B.Sneeze.C.Complain.D.Yell.3.Whose funeral was the man supposed to attend?考点16易A.His mothers.B.His

    8、teachers.C.His aunts.D.His wifes.4.What is the main idea of the passage?考点16中难A.How much the author missed her mother.B.Why the man went to the wrong funeral.C.How the author came across her husband.D.Where the authors wedding was held.B (考点16中难)After giving a talk at a high school, I was asked to p

    9、ay a visit to a special student. An illness had kept the boy home, but he had expressed an interest in meeting me, and it would mean a great deal to him. I agreed.During the nine-mile drive to his home, I found out something about Matthew. He had muscular dystrophy(肌肉萎缩症). When he was born, the doct

    10、or told his parents that he would not live to see five, and then they were told he would not make it to ten. Now he was thirteen. He wanted to meet me because I was a gold-medal power lifter, and I knew about overcoming obstacles (障碍) and going for my dreams.I spent over an hour talking to Matthew.

    11、Never once did he complain or ask, “Why me?” He spoke about winning and succeeding and going for his dreams. Obviously, he knew what he was talking about. He didnt mention that his classmates had made fun of him because he was different. He just talked about his hopes for the future, and how one day

    12、 he wanted to lift weight with me.When we finished talking, I went to my briefcase and pulled out the first gold medal I won and put it around his neck. I told him he was more of a winner and knew more about success and overcoming obstacles than I ever would. He looked at it for a moment, then took

    13、it off and handed it back to me. He said, “You are a champion. You earned that medal. Someday when I get to the Olympics and win my own medal, I will show it to you.”Last summer I received a letter from Matthews parents telling me that Matthew had passed away. They wanted me to have a letter he had

    14、written to me a few days before:Dear Rick,My mom said I should send you a thank-you letter for the picture you sent me. I also want to let you know that the doctors tell me that I dont have long to live anymore. But I still smile as much as I can.I told you someday I was going to the Olympics and wi

    15、n a gold medal. But I know now I will never get to do that. But I know Im a champion, and God knows that too. When I get to Heaven, God will give me my medal and when you get there, I will show it to you. Thank you for loving me.Your friend,Mathew1.The boy wanted to meet the author because _.考点16易A.

    16、he was interested in what the author was doingB.he wanted to get a gold medal himselfC.he admired the author very muchD.he wanted the author to know him too2.The underlined part in the third paragraph probably means “_”.考点16易A.Why do you come to see me?B.Why do I have to stay at home?C.Why does the

    17、disease fall on me?D.Why not give a gold medal to me?3.We can infer from the passage that _.考点16中难A.Matthew was a determined boy and considered himself as normalB.Rick used to have the same disease and later became a power lifterC.Matthew was to become a champion before he diedD.After meeting Matthe

    18、w, Rick regarded him as normal4.The boy refused the authors medal because _.考点16易A.he wanted the picture insteadB.he would not be pitied by othersC.he did not know he would die soonD.he himself could earn one in the future5.The author wrote the passage with the purpose of _.考点16中难A.describing his un

    19、usual friendship with a disabled childB.showing his admiration towards the disabled childC.telling an experience of meeting a disabled childD.expressing his pity to all the disabled childrenC (考点16易)It was the early 1950s, and I was a member of the A class at Armidale High School in northern New Sou

    20、th Wales. In second and third years we all did General Maths, and our teacher was Mrs. LindsayClare Lindsay. Her arrival at our classroom was always quick,*Good morning, everyone! Small but energetic, she would drop her things on the teachers table, and move immediately to the blackboard, continuing

    21、 the material of the last lesson as though we had all just left the room for five minutes. Our books would be out, and we would watch her closely. Ive thought a lot about Clare Lindsay over the years. What was her special magic? Therere two reasons and I think theyre necessary for all excellent teac

    22、hers. She loved her subject, and she loved us,in a patient and objective way. She had no favorites that I can remember, and she called us all by our first names pleasantly. She had a way of teaching that I loved. “Now we could go down this path, couldnt we? We could argue this, and then this, but th

    23、at doesnt work because of this. No Can Do (NCD)!”She would put a big cross, and write “NCD” against what she had put down. “Right! Why not go down this new path?” And she would show us that this new way worked. It was fun, and her love for maths caught on. We all did well for her, the poor students

    24、as well as the skilled. Ive never found maths difficult, and 1 put that skill down to her. In fourth and fifth years, we were divided into the science and arts streams, and Mrs. Lindsay taught us all no longer. But as the leaving Certificate exams were coming.one of my friends became nervous about h

    25、ow much maths he didnt know. With great courage, he went to see Mrs. Lindsay, and asked if she would help him prepare for his General Maths paper. “Of course!” she said, and did just that, after school,in her own time He passed what a good teacher!1. What was Clare Lindsays special magic? 考点16易A.She

    26、 always talked with her students.B.She knew how to control her students.C.She had much knowledge of maths.D.She loved her job and her students.2.What does the author mean by saying “I put that skill down to her” in Paragraph 4? 考点16易A.He forgot the maths skill Mrs. Lindsay taught.B.He found that the

    27、 maths skill was difficult to learn.C.He thanked Mrs. Lindsay for teaching him the maths skill.D.He hoped Mrs. Lindsay would teach him more maths skills.3.Which of the following can best describe Clare Lindsay? 考点16易A.Enthusiastic and warm-hearted.B.Brave and patient.C.Energetic and strict.D.Generou

    28、s and careful.D (考点16易)Do you remember the name of your kindergarten teacher? I do. Her name was Mrs. White. I dont remember much about what we learned in her class, but my mother once told me that we used to write a lot. And I would bring back what I wrote and she would look at it and find there we

    29、re so many mistakes, but no red corrections, and always a star. Sometimes even a Good! This worried my mother, so one day when she went to meet Mrs. White for one of those Parent-Teacher meetings, she asked her why she never red-penciled my mistakes in the right spellings of words or pointed out gra

    30、mmatical errors. The children are just beginning to get excited about using words, or forming sentences. I dont want to damage that enthusiasm with red ink. Spelling and grammar can wait. The wonder of words wont. Mrs. White said. Later I knew that if Mrs. White had used her red pen often I probably

    31、 wouldnt be telling you about this now. I look back now and think she must have been a rather extraordinary teacher to exercise such red-pen-restraint (限制). I used to misspell beautiful a lot, and never could quite remember that the e went before the a. It annoyed my teacher in high school. If I was

    32、 going to employ the word with such lavishness (华丽丰富的语言) she figured the least I could do was spell it right. Eventually the es and as settled into their right hold as much as you mean sometimes. And thanks to Mrs. White, I had no worry about writing what I meant even if I couldnt quite spell it out

    33、. Because life isnt Pretty.Its Beautiful.1.The underlined word This in the second paragraph refers to the fact that .考点16易A.I always made mistakes in my spellingB. Mrs. White often made wrong correctionsC. Mrs. Whites attitude towards my mistakes was specialD. mother wanted to know how to improve my

    34、 spellings2.From what Mrs. White said we can infer that .考点16易A. grammar and spelling should be paid more attention toB. children dont have the patience in spelling wordsC. childrens interest of learning words is very importantD. red corrections are used to draw childrens attention3.The writer may p

    35、robably think his/her high school teacher .考点16易A. taught in the same way as Mrs. White had doneB. was not satisfied with his/her mistakes made in spellingC. should tell him/her how to improve words spellingD. paid much attention to teach students to use proper words第II卷(非选择题)(每题1.5分,共60分)(1)(考点中难)T

    36、he Moons near side, the one we all see, has been the target of many robotic and human missions. However, its far side, also _考点08 (call)the dark side because it faces away from the Earth and little _考点09(know)about it, has never been explored. That changed on Jan.2, 2019,when Chinese spacecraft Chan

    37、ge 4 made a soft landing on _考点02,11 is often referred to as the dark side.The landing is _考点01example of Chinas growing desire _考点08(compete)with the American, Russian and European space programs. China also wants to _考点08(strength)its position as a regional and international power.One of the great

    38、 _考点04(difficulty)in exploring the far side of the Moon is that it blocks all radio signals, _考点08(make)it impossible to communicate with the Earth. To overcome this difficulty, in 2017, the Chinese National Space Administration launched a satellite to orbit the Moon and relay the signals. Once a _考

    39、点06 (rely)communication path was in place, Change 4 could send back information.Change 4 will make astronomical observations and examine the structure and mineral composition of the ground above and below the surface, _考点10researchers believe will provide insights into the solar systems early days a

    40、nd perhaps even the origin of the first stars.9018849(2)(考点易) Self-confident people are admired_考点02 others and inspire confidence in others. They know that no matter what difficulties they meet, they have the ability _考点08 (solve) them. Self-confident people tend to see their lives in a positive li

    41、ght even when things arent going so well, and they are typically _考点06 (satisfy) with their lives. Wouldnt _考点02 be amazing to have this kind of self-confidence? Self-confidence can be learned, practiced and mastered一just like any _考点06 skill. You can begin by changing your body language. Just the s

    42、imple act of _考点08 (pull) your shoulders back gives others the _考点04 (impress) that you are a confident person. Next, look at the person you are talking to一maintaining eye contact _考点05 (show) confidence. Lastly, speak slowly. Research has proved that those who take their time to speak slowly and _考

    43、点06 ( clear) feel more self-confident. The added bonus is that people will actually be able to understand _考点11 you are saying.(3)There was once a boy who had a temper( 脾气). His father gave him a bag of nail(钉子), and told him that every time he lost his temper, he_ hammer(锤击,锤打) a nail into the back

    44、 of the fence. The first day the boy_考点09 (drive) 37 nails into the fence. Over the next few weeks as he learned to control his anger, the number of nails hammered_考点06 ( gradual) decreased. He discovered_考点11 was easier to hold his temper than to drive nails into the fence. Finally the day came_考点1

    45、0 he didnt lose his temper. He told his father and his father suggested that the boy now_(pull) out one nail for each day so that he was able to hold his anger. Then father took him_考点03 the hand and let him see the holes into the fence ,saying ,“The fence will never be the same again, when you say

    46、things in anger, they leave a scar (伤疤) like the_考点02 on the fence._考点01 wound is still there. Friends are very rare, they make you smile and encourage you_考点08 (success). They lend an ear , and always want to open heats to us.”(4)(考点易)Sam was a greedy and selfish man. He never hesitated to cheat ot

    47、hers to earn money. The selfish man 考点06 (actual) wanted to own everything in the world. One day, he lost a small bag 考点08 (contain) 50 gold coins. He searched 考点03 the bag day and night. He also sent his workers in search but none could find it.06 08 03 01 11 08 02 10 04After a couple of days,考点01

    48、ten- year- old girl told her father that she found a small bag with 考点11 gold coins. The family was rather poor but the honest man decided to give the bag to its owner. He gave it back to Sam and asked him to check 65 the bag had 50 gold coins. Sam, who was only happy to get the coins, decided to pl

    49、ay a trick. He shouted ,“There were 75 gold coins in this bag and you gave me only 50! Where are the other coins? You 考点09 (steal) them!” The poor man was 考点06 (shock) to hear this and they finally took the issue to court to get the right judgment.The judge heard both the sides. He examined the daug

    50、hter and the poor man about the number of coins they had found in the bag and they assured 考点02 was only 50! He asked Sam, “Are you sure you had 75 coins?” Sam nodded his head. Then the judge made his decision, “Since Sam lost a bag of 75 gold coins, the bag found by the girl 考点10 had only 50 coins

    51、doesnt belong to Sam. In addition, there were no claims against the 考点04 (lose) of 50 coins and I order the girl and his father to take those 50 coins as appreciation for their honesty!”参考答案一、阅读理解A、答案:1.D; 2.A; 3.C; 4.C B、答案:1.C; 2.C; 3.A; 4.B; 5.B C、答案:1.D; 2.C; 3.A解析:1.D提示:细节理解题。根据第三段中的“She loved

    52、her subjects and she loved us,in a patient and objective way. ”可知,选项D为最佳答案。2. C 提示:句意理解题。t文提到,不论是成绩好的学生还是成绩不好的学生,数学都学得很好,而这正回应了第三段的最后一句“ She had a way of teaching that I loved. ”可知,也就是说,所有这些数学技能都要归功于Mrs. Lindsay。 3. A提示:推理判断题。根据第三段和第四段可以看出这个老 师对数学充满了热情;由最后一段她对学生的热心帮助可以判断,这个老师很热心。由此可知A为最 佳选项。 D、答案:1.

    53、C; 2.C; 3.B解析:1.词义猜测题。由上文可知,即使作者在写作中出现了很多错误,怀特老师从不给予纠正,而是给颗星星或批阅Good,正是老师的这种态度引起了母亲的担心。2.推理判断题。由文章第三段怀特老师不想通过批改孩子们的作文而使他们丧失了对文字的热情可知,孩子们学习文字的兴趣是十分重要的。3.细节理解题。根据第四段倒数一、二句可知,作者的高中老师因为他/她总犯拼写错误而很恼火,甚至告诉作者在想使用丰富的词汇时至少要先把单词拼写准确。 二、语法填空 (1)答案:called; is known; what; an; to compete; strengthen; difficultie

    54、s; making; reliable; which (2)答案:by; to solve; satisfied; it; other; pulling; impression; shows; clearly; what解析:1.by考查介词。自信的人能受到别人的钦佩仰慕。设空处前是被动语态的are admired,所以空格处应该用by表示被动。2.to solve考査不定式。无论遇到什么困难他们都有能力去解决.the ability lo do sth.做某事的能力。故填to solve。3.satisfied考査固定搭配。他们通常对生活感到很满意:be satisfied with.对感到

    55、满意.故填satisfied.4.it考查代词。空格处在句中充当形式主语,不定式短语to have.是真正的主语,在句中充当形式主语用代词it,故填it。5.other考査固定搭配。此处表示“就像任何其他的技能一样”。any other任何其他的,符合语境,故填other。6.pulling考査非谓语动词。空格处前是介词of,所以空格处应该用v.-ing形式作宾语。故填pulling。7.impression考査词性转换。这个简单的动作就会给人们一个你是个很自信的人的印象。根据语境和空格处前的定冠词the可知此处用其名词形式,故填impression。8.shows考査时态及主谓一致。与别人保

    56、持眼神交流体现出你的自信。空格处是谓语动词,其主语是v.-ing形式,谓语动同要用第三人称单数形式,时态是一般现在时,故填shows。9.clearly考査词性转换。并列连词and连接两个并列的副词slowly和 clearly,修饰动词 speak.故填 clearly。10.what考査宾语从句。空格处引导的是宾语从句,充每understand 的宾语,引导词在从句中充当宾语,应该用what引导,故填what。 (3)答案:must; drove; gradually; it; when; (should) pull; by; ones; The; to succeed解析:男孩父亲告诉他

    57、发脾气时就在篱笆背面钉一颗钉子,而后建议他拔出一颗钉子可以控制脾气,但钉子拔出后留下的是洞,这也像一把刀扎入别人身上,再拔出留下的是永久的伤痕。1. 根据上下文,这里应该填意为“必须”的情态动词。2. 此处应该是谓语动词的过去式。3. 这里需要副词修饰动词“decreased”,意为“逐渐减少”。4. it在这里作形式主语,指代后面的不定式短语。5. 引导定语从句,修饰主语“the day”,因谓语动词太短,仅“ came” 一个词,故将从句后置。全句意思是:他不发脾气的那一天终于到来了。6. suggest(建议)后的宾语从句谓语动词常用虚拟语气,即 should +动词原形,should可

    58、省略。7. take sb. by the hand是固定搭配,凡表示“拉、拖、握、揪、牵”等意思的英语动词都是这个搭配,即take/seize/pull/lead. . . sb.by the sleeve/hair/arm/nose/ear.。8. 指代上文的“scar”,这里用复数指代篱笆上被钉子钉过的洞痕。9.“wound”在这里是特指前面提到的疤痕“scar”,故应该加定冠词。10.鼓励某人做某事:encourage sb. to do sth.。 (4)答案: actually; containing; for; a; whether/if; have stolen; shocke

    59、d; it; that/which; loss解析: 本文是一篇启示类的文章,Sam是一个自私贪婪的人,有一天他丢了一袋50金币的钱,几天后有个穷人家捡到了要归还他,但他坚持自己袋子里有75个金币。最后法官判定这个钱袋不是Sam的,穷女孩可以拿走这袋钱。1. actually 考查副词。修饰动词wanted,用副词actually。2. containing考查非谓语动词。containing 做后置定语。3. for考查介词。search for 为固定搭配。4. a考查冠词。此处缺不定冠词修饰名词。5. whether/if考查连接词。宾语从句,用连接词if/whether表示“是否”。6. have stolen考查时态。根据前句There were 75 gold coins in this bag and you gave me only 50!,可知,偷这个动作发生在之前,应用现在完成时。7. shocked考查过去分词。过去分词表示状态,故用shocked。8. it考查代词。it用来指钱财。9. that/which考查连接词。that/which用来引导定语从句。10. loss考查名词。介词against后用lose的名词形式。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020年高考英语专题一阅读理解记叙类专练含解析20191206216.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-400696.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1