2019高考英语一轮基础自练题Unit4Globalwarming含解析新人教版选修6.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 一轮 基础 Unit4Globalwarming 解析 新人 选修
- 资源描述:
-
1、Global warming李仕才一、阅读理解。The news of Harper Lees second novel broke on the Internet. Go Set a Watchman would be published in July. Lee became a recluse(隐士) after the publication of her first book,To Kill a Mockingbird, in 1960. Although the author has been out of the public eye for more than 50 years
2、, the wave that followed the announcement showed her novels beloved place in the American literary works.In 1991, the Book of the Month Club and the Library of Congress conducted a survey that made readers identify books that had made a difference in their lives.Lees book followed only The Bible. Al
3、ongside the works of Shakespeare and Twain, To Kill a Mockingbird remains one of the most widely taught books nationwide, reaching an estimated 70% of American public schools. What makes it such a perfect read for young people?English class is a place where young Americans come to know themselves. I
4、n the folds of dusty books, students can make contact with humanity beyond the superficial(肤浅的)conversations of the school hallways. Literature promises relief,a place to figure out ones problems and get to know oneself better.To Kill a Mockingbird particularly distinguishes itself in this regard.It
5、 speaks in a childs voice without treating its readership as children. People have called it an “impossible” achievement, a childrens book penned in the prose (散文) of a welleducated adultits unlikely that a child like Scout could exist in the real world.But thats exactly what makes it such a charmin
6、g read for young people. It alludes to(暗指)the consciousness of a welleducated adult going through difficult realities, but shows it through the light and playful voice of a curious little girl.【解题导语】本文主要介绍了哈珀李的小说深受美国读者的欢迎。1In which year might Go Set a Watchman come out?A2015.B1960.C1910. D1991.A解析:细
7、节理解题。根据第一段的“Lee became a recluse(隐士). more than 50 years”可知,哈珀李的第二部小说在她1960年出版的第一部小说的50多年之后出版,故A项正确。2Which book leaves the deepest impression on American readers?AGo Set a Watchman.BTo Kill a Mockingbird.CThe Bible.DShakespeares works.C解析:细节理解题。根据第二段的第二句可知,令美国读者印象最深的是圣经。3Which of the following state
8、ments is right about To Kill a Mockingbird?AIts author may be a playful child.BIts a story about a welleducated adult.CYoung people can see themselves from it.DIts impossible for children like Scout to exist.D解析:细节理解题。根据第四段的“its unlikely that a child like Scout could exist in the real world”可知,Scout
9、在现实世界中是不存在的。4What is the best title for the text?AThe Great Writer: Harper LeeBThe Great Young People NovelCVoices from ChildrenDDifferences Harper Lee MadeB解析:标题归纳题。根据第二段的最后一句和第四段的第四句可知,这篇文章主要介绍年轻人喜欢的小说哈珀李的小说。二、语法填空。One day a young man was walking along the road when he heard a cry. It seemed _1_ (
10、come) from underneath a bridge. As he approached the bridge, the sound got louder and then he saw _2_ pitiful sight. There, _3_ (lie) in the muddy riverbed, was a little dog about two months old, _4_ front legs were tightly tied with ropes. It had wounds on its head and was covered with mud.The youn
11、g man wanted to help the dog, but as he approached, the dog started to bark. The young man did not give up. He sat down and started _5_ (gentle) talking to the dog. It took a long time but eventually the dog _6_ (stop) barking and the man was able to touch it. The young man carried the dog home, car
12、ed _7_ its wounds, and gave it food and water. Even with all of this, the dog was still _8_ (friend) every time the young man approached. But the young man did not give up. Weeks went by and the man continued _9_ (attend) to the dog. Then one day, as the young man approached, the dog wagged its tail
13、._10_ was consistent love and kindness that won a lifelong friendship of loyalty.1_ 2._ 3._ 4._ 5._ 6._ 7._ 8._ 9._ 10._ 篇章导读:本文是一篇记叙文。一个年轻人在大桥下拯救了一只受伤被弃的狗,尽管小狗一开始不太友好,但他仍十分耐心地照顾它,最终小狗接纳了他。这个故事告诉人们,只有始终如一的爱才能赢得终身忠诚的友谊。1to be coming考查非谓语动词。句意:哀叫声好像来自桥下面。seem to do sth. “似乎要做某事”。根据句意可知,声音是正在传过来,应用动词不定
14、式的进行时。故填to be coming。2a考查冠词。sight是第一次出现的单数可数名词,故填不定冠词a,表泛指。3lying考查非谓语动词。分析句子结构可知,这是一个there be句型。动词lie与其逻辑主语dog之间是主动关系,应用现在分词表伴随。故填lying。4whose考查定语从句的引导词。分析句子结构可知,关系词引导非限制性定语从句,修饰先行词dog,且从句主语front legs与先行词为所属关系,故填whose。5gently考查词性转换。应用副词修饰动词短语,故填所给词gentle的副词形式gently。6stopped考查动词的时态。根据上文提示词took可知,事情发
15、生在过去,故填动词的过去式stopped。7for考查介词。care for是固定搭配,意为“照顾”。故填介词for。8unfriendly考查词性转换。根据前后语境,尤其是关键词“even”和“still”可知,此处是表否定意义;be动词后接形容词,作表语。故填unfriendly,意为“不友好的”。9attending考查非谓语动词。continue doing sth.意为“继续做某事”,故填attending。10It考查强调句。“It is/was被强调部分that .”是强调句结构,故填it。三、完形填空。Sometime, you are stuck in traffic, an
16、xious about getting a job, or stressed about making a deadline at work. 1 as these situations are, they are also opportunities to 2 kindness and gratefulness. Responding gently and thankfully will not 3 make these situations go away, but it can help you be happier and 4. As someone who travels as pa
17、rt of my work, I find that when I practice looking for 5 to be kind and grateful, travel is a much more 6 experience. The mental and physical 7 of kindness and gratitude are impressive. Such simple practices not only make you feel good, 8 they can also help protect your immune system, reduce stress
18、and anxiety, strengthen self-control. That is, simple practice done regularly can 9 both your physiology and your outlook. It is more likely that you also view the future 10. However, being kind and grateful is not a(n) 11 for working toward important goals, or dealing with challenge. Practicing kin
19、dness and appreciation is a way to 12 the quality of your experience and relationships while you are doing these things. 13 what your brain may tell you, your ability to be kind and grateful is not 14 upon either your circumstances or how you feel. 15 simply, kindness and gratitude are available to
20、you whenever you choose to practice them. During your lifetime many things will happen. You will experience some of them as pleasant and comfortable and others as 16 and unwanted. You do not have control over the circumstances that life 17, but you do have a choice about how you 18 to them. Reacting
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-401741.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
