2020-2021学年外研版英语必修3课时分层作业:MODULE 2 LANGUAGE POINTS (Ⅰ) (INTRODUCTION .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语必修3课时分层作业:MODULE LANGUAGE POINTS INTRODUCTION 2020 2021 学年 外研
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(三)语言知识练习固基础.单句语法填空1We should take some measures to solve (solve) these problems.2Be sure to finish (finish) the work on time and you should be sure of yourself.3With so many people looking (look) at him,he felt very nervous.4When and where the meeting is to be held is up to our headmaster.5I
2、like getting up early in summer.The morning air is so good to breathe (breath)6Sales director is a position where communication ability is just as important as sales skills.7Great efforts must be made to improve (improve) the living conditions here.8If you dont understand something,you may research,
3、study,and talk to other people until you figure it out9Although most of us live a happy life,but there are still some people living in poverty (poor)10In order to give her a good education,her parents sent her to a famous school to be educated(educate).完成句子1有些人浪费粮食,而有些人经常挨饿。Some people waste food wh
4、ile others often go hungry2无论谁最后离开房间,都必须确保所有的窗户都关上了。Whoever leaves the room last must make sure that all the windows are shut3这间教室30英尺长20英尺宽。The classroom measures 30 feet long and 20 feet wide4这个长句对我来说很难记。The long sentence is difficult for me to remember5生活只给我们时间和空间,如何去填充它由我们决定。Life just gives us t
5、ime and space,its up to us to fill it高考题型练习提能力.阅读理解In most developed countries the government provides free education for children because it realizes that educated citizens are useful to the country in their later life.Most countries also have private (私立的) education.This means that parents can pay
6、 to send their children to certain schools.People who agree with this system say that it gives parents a larger choice of schools.Other people think that private schools give the children who go to them an unfair advantage over other children.At the age of three,many children go to nursery school.Tw
7、o or three years later,they enter a primary school.At the age of 11 they go to a secondary school.Then they may have a chance of continuing their studies at a university or college.Universities and colleges are places where some young people go to continue their education after leaving school.Most u
8、niversity students study one main subject,though they may also study a number of others.Teaching is usually by lectures,or by discussions between a lecturer and students.Most students stay at university for three or four years.At the end of that,they take an examination.If they pass,they receive the
9、ir Bachelors degree,usually a BA,which is short for Bachelor of Arts,or a BS for Bachelor of Science.Some students study for several more years in order to get a higher degree,such as a MA or a PhD.Most university courses dont train students to do a certain job.Colleges,on the other hand,usually tea
10、ch skills which enable students to follow a career (职业),such as clothing design,or business studies.【语篇解读】文章主要介绍了发达国家教育方面的信息。1The passage mainly tells us Asomething about the private schools in developed countriesBhow developed countries pay attention to educationCsome general information about educ
11、ation indeveloped countriesDwhy education is importantC主旨大意题。文章主要介绍了发达国家教育方面的信息。选C。2Why do most developed countries provide free education to children?ABecause the children dont have money to go to school.BBecause the government want their citizens to be useful to the country.CBecause education does
12、nt cost the country too much money.DBecause there are not enough private schools.B句意理解题。根据第一段的“In most developed countries.educated citizens are useful to the country in their later life.”可知选B。3In the first paragraph the underlined word “citizens” refer to Athe citiesBmembers of a countryCthe childr
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402879.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
山东省枣庄市第三中学2022-2023学年高二英语上学期12月月考试题(PDF版带答案).pdf
