2020-2021学年外研版英语必修4课时作业:MODULE 2 TRAFFIC JAM 单元素能自测 WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语必修4课时作业:MODULE 2TRAFFIC JAM 单元素能自测 WORD版含解析 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、单元素能自测.完形填空I still remember the summer when I was with my aunt at the age of seven.One day, she asked me to go to Miss Bees store with a _1_.How could I find anything on the _2_ shelves around me?I walked up to the counter, _3_ up the list, and told the lady behind it I needed those.“So? Go to get t
2、hem.” She _4_ to a sign on the door.“Theres no one here except you and me and Im not your servant._5_ yourself a basket and start filling.”The store was a _6_.I searched shelf after shelf and when I finally _7_ it, I was exhausted and it was already sundown.I visited Miss Bees, _8_ with my list, twi
3、ce a week that summer.Sometimes she shortcharged me.Other times she overcharged _9_ sold me an old newspaper instead of one that was current.Going to the store was more like going into a _10_.Every time I told her that she had overcharged, she just looked at me _11_ her glasses and fixed the price.T
4、he moment I remembered the location of an item, Miss Bee rearranged the shelves and made me _12_ for it all over again.By summers end the shopping trip that had _13_ taken me an hour was done in 15 minutes.On my last trip to the store, Miss Bee asked: “What did you _14_ this summer?” “That youre mea
5、n!”I pressed my lips together.To my _15_, Miss Bee laughed.“I know what you think of me.But I am _16_ to teach every child some life lessons.When you grow up youll be glad our paths _17_!” Glad I met Miss Bee? I thought it a stupid _18_ until one day my daughter came to me with homework troubles.“If
6、 I do it for you, how will you ever learn to do it yourself?” I said.Suddenly, I was back at Miss Bees store and realized that she had really taught me _19_.Now it is my turn to share some _20_ lessons as Miss Bee did years ago.本文讲述了作者七岁的时候,他的姑姑总是让他独自去商店购买东西,以此来锻炼他。1A.basket Bpurse Cpaperbag Dlist答案
7、:D解析:第3空后的 the list 为本空提示。2A.broken Bfastened Cpacked Dlocked答案:C解析:根据下文可知该空为 packed。3A.holding Bshowing Cthrowing Dbringing答案:A解析:我走到柜台前举起手中的购物清单。hold up举起。4A.looked Bled Cpointed Ddirected答案:C解析:她指着门上的一个牌子。point to 指着。5A.Get BPrepare CPurchase DEnjoy答案:A解析:自己取一个篮子去选商品。6A.circus Bpuzzle Cpalace Dsh
8、elter答案:B解析:这家商店像一个迷宫。7A.carried Bmade Ccollected Dchose答案:B解析:我一个架子又一个架子地搜寻,当我最终成功时,我筋疲力尽,并且那时太阳已下山。8A.supported Bconvinced Cattached Darmed答案:D解析:armed with.拿着。9A.so Bor Cfor Dbut答案:B解析:她多收钱或者卖给我一张旧报纸。or 或者。10A.battle Bbargain Cmatch Ddiscussion答案:A解析:去那家商店更像参加战斗。battle 战斗。11A.in Bacross Cbeyond D
9、over答案:D解析:她从眼镜上方看着我。12A.pay Bhunt Chead Dwait答案:B解析:她重新摆放货架让我再次到处寻找。hunt for 寻找。13A.at one time Bin time Cin no time Don time答案:A解析:at one time 过去,曾经。到夏天结束时去商店一小时的购物已在十五分钟内完成。14A.buy Bfind Close Dlearn答案:D解析:今年夏天你学到了什么?15A.amusement Bdisappointment Camazement Dexcitement答案:C解析:使我吃惊的是,Miss Bee 大笑起来。
10、16A.anxious Bwilling Cserious Dcurious答案:B解析:我知道你对我的看法。但我愿意教给孩子们一些生活教训。be willing to 愿意。17A.separated Bshaped Ccrossed Dreturned答案:C解析:当长大后,你会很高兴我们的道路有过交集。18A.feeling Breply Cmistake Didea答案:D解析:我认为这是一个愚蠢的想法。19A.something Bnothing Canything Deverything答案:A解析:突然,我好像回到 Miss Bee 的商店并意识到她的确教了我一些重要的东西。20
11、A.service Bfamily Clife Dwork答案:C解析:根据16空后 some life lessons 提示可知。.阅读理解Windbreaks(防风林) are barriers formed by trees and other plants.Farmers plant these barriers around their fields, which help prevent the loss of soil and stop the wind from blowing soil away.They also keep the wind from damaging or
12、 destroying crops.Besides, extra trees and plants can be cut down and used or sold for wood.Windbreaks can be highly valuable for protecting grain crops.For example, in parts of West Africa grain harvests were as much as twenty percent higher in fields protected by windbreaks compared to fields with
13、out them.But here is something interesting about windbreaks.They seem to work best when they allow some wind to pass through the barrier of trees or plants around a field.If not, then the movement of air close to the ground will lift the soil.Then the soil will be blown away.For this reason, a windb
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402924.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
