2020-2021学年外研版英语必修4课时作业:MODULE 4 GREAT SCIENTISTS 单元整合提升 WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语必修4课时作业:MODULE 4GREAT SCIENTISTS 单元整合提升 WORD版含解析 2020 2021
- 资源描述:
-
1、单元整合提升.单词拼写1The data is limited in terms of both quality and quantity (数量)2She was offered the leading (主要的) role in the new TV series.3The ordeal has affected both her mental and physical (身体的) health.4Sugar is converted (转换) into alcohol through the process of fermentation(发酵)5I know from personal
2、 (个人的) experience that you cant trust Ralph.6She has one of the most brilliant (才华横溢的) minds in the country.7Scientists have made a major breakthrough (突破) in the treatment of cancer.8There being no wind,the smoke rose straight (笔直) in the desert.9The matter has escaped (逃离)my memory.10Please help m
3、e to figure (计算) out my income tax.单句语法填空1The 2024 Olympic Games are_expected (expect) to attract several billion TV viewers around the globe.解析:句意:2024年的奥运会预计将会吸引全球几十亿的电视观众。“据预测”的表达方法:sth.is expected to doIt is expected that sth.。当Olympic Games作主语时,谓语动词用复数。2Ill never forget such a beautiful place b
4、ecause I spent my childhood there with my grandparents.解析:句意:我永远不会忘记那个美丽的地方,因为在那里,我和我的祖父母一起度过我的童年。空格后的部分是一个完整的句子,表示“难忘这么一个美丽的地方”的原因。because引导原因状语从句。3As far as I know,they rarely, if ever,use imported materials.解析:if ever如果曾经有过的话。4The key to_winning (win) the game is to be devoted to practising.解析:th
5、e key to doing sth.的关键。5As a result of the snowstorm, the electricity supply was cut off.解析:as a result of 由于。句意:由于暴风雪,电供应被切断。6A large quantity of advanced equipment was brought in from abroad.解析:bring in 引进。句意:大量先进设备被从国外引进。7The two countries were at war with each other at that time.解析:at war with 与
6、交战。句意:那时两个国家正在交战。8Did he break the window by accident or on purpose?解析:by accident 偶然; on purpose 故意。句意:他是偶然还是故意打破窗户的?9He became attached (attach) to his family members.解析:become attached to 对依恋。10My parents object to going (go) camping on such a cloudy day.解析:object to doing sth.反对做某事。.完成句子1She ear
7、ned/made her living (谋生) by singing in a nightclub last year.2The scientists are carrying out an experiment in chemistry (进行一项化学实验)3Professor White has written some stories,but he is better known for (因而出名) his plays.4In the 1960s,he was diagnosed with (被诊断出) motor neurone disease(运动神经元疾病)5As is kno
8、wn to all (众所周知),the moon travels round the earth.阅读理解Experts estimate that one out of five fish sold in the UK may be caught without official permission.They say the illegal fishing market is worth $23.5 billion a year.It not only threatens food security but also hurts the environment.The officials
9、 have launched a nationwide fishing program supported by Pew Charitable Trusts (皮尤慈善信托基金) financially.They are using the latest observational technology called Project Eyes on the Seas to fight against illegal fishing, with Tony Long in charge of the program.Generally speaking,in the Operations Cent
10、er,large threedimensional images of a globe can be seen on a video.It looks different from what you might expect because this globe only shows the boats that are coming into the system from a live automated information system or AIS.The screen shows there are 120,000 fishing boats that have AIS.They
11、 are required to have the technology.But those who are fishing illegally often turn it off, which makes it difficult for port inspection team to follow the tracks of fishing boats.Thanks to Project Eyes on the Seas,officials easily combine satellite information with secret government records on ever
12、y ships past activities.It can also predict where the fish are going to be and bring that environmental source into this data, which permits investigators to understand exactly where the fishing boats are operating.Then it sends the information it gathers to the port officials to make them decide wh
13、ether they should take action against a ship.The island of Palau has one of the richest fishing areas in the world.Last year,it announced a plan to ban commercial fishing in a 630,000 square kilometer area.However,illegal fishing came to a head at one point.In the evening,you could see on the horizo
14、n just dotted lights of the illegal fishermen.With the help of Project Eyes on the Seas, Palau is now taking effective measures to deal with the unsupervised fishing and has made a breakthrough.Experts claim that Project Eyes on the Seas is gaining more popularity worldwide.据专家估计,在英国,售卖的鱼中有五分之一源于非法捕
15、捞。非法捕捞市场不但威胁食品安全而且损害环境。为此,官员们开始使用“海洋之眼工程”这种新的监测技术来打击非法捕捞。1Why do the officials start a nationwide fishing program?ATo develop the fishing market.BTo reduce the harmful effect of fishing.CTo end fishing that is not allowed.DTo introduce the new technology.答案:C解析:细节理解题。从文章第一段可知,英国的非法捕捞市场不但威胁食品安全而且损害环境
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402933.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2018-2019学年高中语文必修二(人教版)课件:第一单元 3囚绿记 .ppt
