2020-2021学年新教材人教版英语选择性必修第一册作业:UNIT 1 PEOPLE OF ACHIEVEMENT WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材人教版英语选择性必修第一册作业:UNIT 1PEOPLE OF ACHIEVEMENT WORD版含解析 2020 2
- 资源描述:
-
1、UNIT 1PEOPLE OF ACHIEVEMENT第一部分阅读(共两节, 满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分, 满分37.5分)阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AOPENINGS AND PREVIEWSAnimals Out of PaperYolo! Productions and the Great Griffon present the play by Rajiv Joseph, in which an origami(折纸术) artist invites a teenage talent and his teacher into h
2、er studio. Merri Milwe directs. In previews. Opens Feb. 12.(West Park Presbyterian Church, 165 W. 86th St. 2128684444.)The AudienceHelen Mirren stars in the play by Peter Morgan, about Queen Elizabeth of the UK and her private meetings with twelve Prime Ministers in the course of sixty years. Stephe
3、n Daldry directs. Also starring Dylan Baker and Judith Ivey. Previews begin Feb. 14.(Schoenfeld, 236 W. 45th St. 2122396200.) HamiltonLinManuel Miranda wrote this musical about Alexander Hamilton, in which the birth of America is presented as an immigrant story. Thomas Kail directs. In previews. Ope
4、ns Feb. 17.(Public, 425 Lafayette St. 2129677555.)On the Twentieth CenturyKristin Chenoweth and Peter Gallagher star in the musical comedy by Betty Comden and Adolph Green, about a Broadway producer who tries to win a movie stars love during a crosscountry train journey. Scott Ellis directs, for Rou
5、ndabout Theatre Company. Previews begin Feb. 12.(American Airlines Theatre, 227 W. 42nd St. 2127191300.)1What is the play by Rajiv Joseph probably about?AA type of art.BA teenagers studio. CA great teacher.DA group of animals. 2Who is the director of The Audience? AHelen Mirren.BPeter Morgan. CDylan
6、 Baker.DStephen Daldry. 3Which play will you go to if you are interested in American history?AAnimals Out of Paper. BThe Audience. CHamilton. DOn the Twentieth Century. 【语篇解读】这是一篇应用文。这篇文章对一些话剧的开幕和新剧首映进行了介绍。1A细节理解题。根据话剧Animals Out of Paper中的 “Productions and the Great Griffon present the play by Raji
7、v Joseph, in which an origami artist invites a teenage talent and his teacher into her studio.”可知, Rajiv Joseph创作的话剧是关于一种折纸艺术。2D细节理解题。根据话剧The Audience中的 “Stephen Daldry directs.”可知, 本剧是Stephen Daldry导演的。3C细节理解题。根据话剧Hamilton中的 “LinManuel Miranda wrote this musical about Alexander Hamilton, in which t
8、he birth of America is presented as an immigrant story.”可知, 话剧Hamilton的主题是美国的诞生, 由此可知, 如果你对美国历史感兴趣, 你可以看这部话剧。BWould you BET on the future of this man? He is 53 years old. Most of his adult life has been a losing struggle against debt and misfortune. A war injury has made his left hand stop functioni
9、ng, and he has often been in prison. Driven by heavenknowswhat motives, he determines to write a book.The book turns out to be one that has appealed to the world for more than 350 years. That former prisoner was Cervantes, and the book was Don Quixote(堂吉诃德). And the story poses an interesting questi
10、on: why do some people discover new vitality and creativity to the end of their days, while others go to seed long before? Weve all known people who run_out_of_steam before they reach lifes halfway mark. Im not talking about those who fail to get to the top. We cant all get there. Im talking about p
11、eople who have stopped learning on growing because they have adopted the fixed attitudes and opinions that all too often come with passing years. Most of us, in fact, progressively narrow the variety of our lives. We succeed in our field of specialization and then become trapped in it. Nothing surpr
12、ises us. We lose our sense of wonder. But, if we are willing to learn, the opportunities are everywhere.The things we learn in maturity seldom involve information and skills. We learn to bear with the things we cant change. We learn to avoid selfpity. We learn that however much we try to please, som
13、e people are never going to love us an idea that troubles at first but is eventually relaxing.With high motivation and enthusiasm, we can keep on learning. Then we will know how important it is to have meaning in our life. However, we can achieve meaning only if we have made a commitment to somethin
14、g larger than our own little egos(自我), whether to loved ones, to fellow humans, to work, or to some moral concept. Many of us equate(视等同于) “commitment” with such “caring” occupations as teaching and nursing. But doing any ordinary job as well as one can is in itself an admirable commitment. People w
15、ho work toward such excellence whether they are driving a truck, or running a store make the world better just by being the kind of people they are. Theyve learned lifes most valuable lesson. 4The passage starts with the story of Cervantes to show that _. Aloss of freedom stimulates ones creativityB
16、age is not a barrier to achieving ones goalCmisery inspires a man to fight against his fateDdisability cannot stop a mans pursuit of success5What does the underlined part in Paragraph 3 probably mean?AEnd ones struggle for liberty.BWaste ones energy taking risks.CMiss the opportunity to succeed.DLos
17、e the interest to continue learning.6What could be inferred from Paragraph 4?AThose who dare to try often get themselves trapped.BThose who tend to think back can hardly go ahead.COpportunity favors those with a curious mind.DOpportunity waits those with a cautious mind.7What is the authors purpose
18、in writing the passage?ATo provide guidance on leading a meaningful adult life.BTo stress the need of shouldering responsibilities at work.CTo state the importance of generating motivation for learning.DTo suggest a way of pursuing excellence in our lifelong career.【语篇解读】本文属于议论文。本文讲述要成功, 就需要不断学习, 这样
19、的生活才更有意义。4B推理判断题。第一段讲述塞万提斯一生不幸, 负债累累, 因为战争左手残疾, 同时还身陷囹圄, 在53岁的时候决定写书, 最终写出成名作堂吉诃德, 根据后文可知, 所有的困境都没有阻挡他的成功, 年龄也是如此。5D词义猜测题。根据第三段中的 “Im talking about people who have stopped learning on growing because they have adopted the fixed attitudes and opinions that all too often come with passing years.”可知, 作
20、者谈论的不是那些没有到达巅峰的人, 而是谈论那些不再学习成长的人, 故选D。6C推理判断题。根据第四段 “We lose our sense of wonder. But, if we are willing to learn, the opportunities are everywhere.”可知, 机会总是留给那些有好奇心的人。7A目的意图题。本文讲述要成功, 就需要不断的学习, 这样的生活才更有意义, 故本文作者的目的是指导我们过一个有意义的成年人的生活。CMany people believe Henry Ford invented the automobile (汽车) . But
21、 Henry Ford did not start to build his first car until 1896.That was eleven years after two Germans developed the worlds first automobile. Many people believe Henry Ford invented the production line that moved a cars parts to the worker, instead of making the worker move to the parts. That is not tr
22、ue, either. Many factory owners used methods of this kind before Ford. What Henry Ford did was to use other peoples ideas and make them better. And he made the whole factory a moving production line. In the early days of the automobile, almost every car maker raced his cars. It was the best way of g
23、aining public notice. Henry Ford decided to build a racing car. Fords most famous race was his first one. It was also the last race in which he drove the car himself.The race was in 1901, at a field near Detroit. All of the most famous cars had entered, but only two were left: the Wintons and Fords.
24、 The Winton was famous for its speed. Most people thought the race was over before it began.The Winton took an early lead. But halfway through the race, it began to lose power. Ford started to gain. And near the end of the race, he took the lead. Ford won the race and defeated the Winton. His name a
25、ppeared in newspapers and he became wellknown all over the United States. Within weeks of the race, Henry Ford formed a new automobile company. In 1903, a doctor in Detroit bought the first car from the company.That_sale was the beginning of Henry Fords dream. Ford said, “I will build a motor car fo
26、r the great mass of people. It will be large enough for the family, but small enough for one person to operate and care for. It will be built of the best materials. It will be built by the best men to be employed. And it will be built with the simplest plans that modern engineering can produce. It w
27、ill be so low in price that no man making good money will be unable to own one.” The Model T was a car of that kind. It only cost $850.It was a simple machine that drivers could depend on. Doctors bought the Model T. So did farmers. Even criminals. They considered it the fastest and surest form of t
28、ransportation. Americans loved the Model T. They wrote stories and songs about it. Thousands of Model T were built in the first few years.8What do we know about Henry Ford from Paragraph 1?AHe made good use of ideas from others.BHe produced the first car in the world.CHe knew how to improve auto par
29、ts.DHe invented the production line.9Why did Henry Ford take part in the 1901 car race?ATo show off his driving skills.BTo draw public attention.CTo learn about new technology.DTo raise money for his new company.10“That sale” in Paragraph 4 refers to _.Athe selling of Ford cars at reduced pricesBthe
30、 sale of Model T to the mass of peopleCthe selling of a car to a Detroit doctorDthe sales target for the Ford Company11What was Henry Fords dream according to the text? AProducing cars for average customers.BBuilding racing cars of simple design.CDesigning more car models.DStarting more companies.【语
31、篇解读】本文是记叙文。讲述了亨利福特充分利用别人的想法, 生产出了自己的汽车, 形成了自己的生产流水线。通过赛车比赛使公众关注到自己的汽车, 然后他建立了汽车公司, 为普通顾客生产汽车。8A细节理解题。根据短文第一段倒数第二句话 “What Henry Ford did was to use other peoples ideas and make them better.”可知, 福特所做的就是利用别人的想法, 然后更好地利用。9B推理判断题。根据短文第二段中的 “It was the best way of gaining public notice.”及全段可知, 开始时, 每个汽车制造
32、者都开赛车, 并且这是引人注意的最好方法。因此亨利福特也制造自己的赛车, 进行比赛, 目的是引人注意。10C词义猜测题。由上一句“In 1903, a doctor in Detroit bought the first car from the company.”可知, That sale指代的是医生买车这件事。11A推理判断题。由短文倒数第二段中的 “It will be so low in price that no man making good money will be unable to own one.”及最后一段中的 “The Model T was a car of tha
33、t kind. It only cost $850.It was a simple machine that drivers could depend on. Doctors bought the Model T. So did farmers.”可知,福特造的车价格低, 能挣钱的人都能买得起他的车, 医生, 农民甚至罪犯都买他的车。由此可知他的梦想就是为普通老百姓造车。DOne summer day as I was heading to the teaching building I heard someone call my name. I turned around and saw P
34、hilip, a counselor (顾问) at our admissions office (招生办公室), standing with another young man. Philip introduced me to him, Stephen, and reminded me that Stephen would be taking one of my classes. Stephen looked at me. With a somewhat painful expression, he asked if my class was going to be hard and if
35、he would be able to pass. I introduced all the things that he would be expected to learn. As we talked, I saw Stephens eyes getting big with fear.I told him to do all of his assignments, and to hand them in on time. Rather than being overwhelmed (压倒) by all of the work, I told him the most successfu
36、l students made a master calendar of all the assignments so they could plan their workload. As the fall semester went on, I learned more of Stephens story. It had taken him longer to finish the assignments than most young people. Family members, including his mother, kept reminding him that he was a
37、 failure. But he kept at it and didnt take them to heart. He told me that before coming to our college, no one believed he could manage it.Stephen didnt become an A student. Still, he managed to pass most of his courses by being in class every day, turning in all of his assignments on time and break
38、ing down his studying into bitesized parts. By passing course after course, he began to gain a measure of selfesteem.On his graduation day, he walked up to me, and said, “Thank you.”12According to Stephens questions to the author, we know that Stephen _. Awasnt very confident about himselfBdidnt wan
39、t to attend the authors classChad never been an A studentDcouldnt pass the authors exam13According to the passage, the author _. Awouldnt have met Stephen without the introduction of PhilipBtold Stephen how to deal with his studiesChelped Stephen get an A in his classDdidnt believe that Stephen coul
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-403357.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
