2020届高考艺考英语复习作业:必修三UNIT 5 CANADA—“THE TRUE NORTH” WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020届高考艺考英语复习作业:必修三UNIT 5CANADA“THE TRUE NORTH” WORD版含解析 2020 高考 英语 复习 作业 必修 UNIT CANADA THE NORTH
- 资源描述:
-
1、基础巩固单句语法填空1After the typhoon,people found some tall trees,measuring(measure)more than 10 meters,lying on the ground.2I live nearby.My house is within walking distance(distant)of the university.3Not impressed(impress)with the quality of your goods,I will certainly not advise others to buy them.4The m
2、oment he caught sight of the police,the thief ran away as fast as he could.5He was listening attentively in class,his eyes fixed (fix)on the blackboard.6They walked as far as the foot of the mountain and enjoyed the scenery there.7Surrounded(surround)by the sea on three sides,modern Qingdao is consi
3、dered one of the most livable cities in China.8I prefer to_borrow (borrow)money from my friends rather than refuse(refuse)to help you.9Luckily,with my teachers timely help,I managed to_finish(finish)my task ahead of time.10He didnt realize the love we have for our families is important until he went
4、 through real hardship.能力提升 .阅读理解Martin Frobisher,born in Yorkshire,went to London as a boy to be educated by a relative.He showed no talent for book learning,so his relative sent him to sea.Before reaching manhood,Frobisher had been on two voyages to the Guinea Coast.On the second he was captured a
5、nd handed over to the Portuguese garrisoning(驻守)Sao Jorge da Mina(now Elmina,Ghana),who allowed him to return to England.By the 1570s,England had largely abandoned hope of finding a Northeast Passage to Asia,and thoughts turned to the Northwest.Frobisher worked together with Michael Lok,a man of som
6、e wealth and learning.Frobishers first voyage,in 1576,took him to Frobisher Bay in Baffin Island.English investors(投资者),including Queen Elizabeth,poured money into Loks Company of Cathay.Frobisher sailed again in 1577,this time to ship home what he mistakenly thought was gold bearing minerals.Lok st
7、ill felt hopeful and sent Frobisher back in 1578.This time the mariner discovered the Hudson Strait.He allowed the strait for nearly 200 miles,believing it to be a more promising Northwest Passage than Frobisher Bay.He brought home more dirt and rocks,but English confidence had gone;Lok went to a de
8、btors prison and Frobisher sought other employment.Frobisher accompanied Sir Francis Drake to the West Indies in 15851586.When Philip s Spanish Armada(无敌舰队)entered the English Channel in 1588,Frobishers part in the fighting was successful and he received knighthood(爵士爵位)He died of a wound received n
9、ear Brest,where he had been sent to relieve the siege(解除包围)He lived just long enough to be taken back to Plymouth.语篇导读本文记叙了英国著名探险家Martin Frobisher,他发现了加拿大的哈得孙海峡。1The underlined word“abandoned”in Paragraph 2 can best be replaced by_.Akept aliveBgiven upCseen Dshared解析:B词义猜测题。根据本句的thoughts turned to t
10、he Northwest可知,当时英国人基本放弃了东北通道的探寻,把目光投向了西北通道,故选B项。2From Paragraph 3 we learn that Frobisher at first_.Abrought gold to EnglandBdiscovered a Northeast PassageCreceived strong supportDhad been put into prison解析:C细节理解题。根据第三段第一句的including Queen Elizabeth和poured money可知,Frobisher当时得到了很大的支持,故选C项。3According
11、 to the passage,Frobisher died in_.AFrobisher Bay Bthe West IndiesCBrest DPlymouth解析:D细节理解题。根据文章最后一句He lived just long enough to be taken back to Plymouth 可知,Frobisher是被送回普利茅斯以后去世的,故选D。4Which of the following shows the right order of the events relating to Frobisher?aHe arrived in Baffin Island.bHe
12、voyaged to the Guinea Coast.cHe went to the West Indies.dHe discovered the Hudson Strait.Ab,a,d,c Bb,c,d,aCa,d,c,b Da,b,c,d解析:A事件排序题。根据第一段第三句、第二段最后一句、第三段第三、四句和最后一段第一句可知A项正确。.完形填空I always hear of brave people on social media.If bravery is as simple as showing _1_during a time of fear,I _2_a time when
13、 I had a scary experience.My family had just arrived at our Christmas holiday house when the _3_came to drop off the keys and_4_us to watch out for wild rodents running around his house.My parents_5_and said they would _6_the situation if they appeared.The thought of_7_something like a mouse_8_enter
14、ed my mind.Besides,my father always came to my _9_if I needed him.While my parents_10_our bags,I decided to watch a movie in my room.Everyone else was_11_so I had to take care of my brother.Halfway through the movie,I really needed to take a bathroom _12_so I stepped out of my room,leaving him alone
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-403765.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
河北省石家庄市2023届高中毕业年级教学质量检测(三) 地理.pdf
