2019年英语新同步外研必修二精练:MODULE 5 课时跟踪练(一) INTRODUCTION .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019年英语新同步外研必修二精练:MODULE 课时跟踪练一 INTRODUCTION 2019 英语 同步 必修 精练 MODULE 课时 跟踪
- 资源描述:
-
1、课时跟踪练(一) Introduction & ReadingPre-reading.阅读理解AStreet Sense is a newspaper in Washington, DC. about homeless people and issues (问题) that affect them. Homeless or formerly homeless Washingtonians write many of the articles. The newspapers business model is based on homeless vendors who sell the news
2、paper. You can hear them call out “Street Sense for sale!” near subway entrances, lunch places and other areas around the city.The Street Sense newspaper is housed in an office in a Christian church in Washington. Every other Wednesday about fourteen thousand copies are printed. The newspaper expres
3、ses the thoughts and experiences of people who call the streets home. Four staff members work at Street Sense. Two of them are paid. The staff members write the first two pages of the paper. Interns students working as part of their studies and volunteers help. Homeless writers provide the rest of t
4、he material. This includes poems, stories and essays.Mary Otto is the editor (编辑) of Street Sense. She came to the paper from the Washington Post newspaper. Mary Otto says severe mental disorders prevent many homeless people from seeking shelter. Such problems can also block them from having close r
5、elationships with other people.Street Sense provides training to the homeless people who want to become part of the sales team. After the training, each student is given ten free copies of Street Sense. Once those are sold, trainees become real sales people. They buy papers for thirtyfive cents each
6、 and sell them for a dollar.She says the newspaper plays a part in homeless peoples live which other media can not. “The mainstream media do not usually cover poverty or homelessness too much, unless someone dies or theres a big rally or something.”语篇解读:本文为说明文。文章主要介绍了报纸Street Sense以及它在帮助无家可归的人方面所起的作
7、用。1What can we know about Street Sense?AIt covers the issues of homeless people.BIt raises money for homeless people.CIt is mainly read by homeless people.DIt is written and edited on the street.解析:选A细节理解题。根据第一段第一句可知,Street Sense是专门关注无家可归者的问题的报纸。2The underlined word “vendors” in the first paragraph
8、refers to people who _.Asleep on the streetBhelp homeless people on the streetCsell something along the streetDwrite articles for the newspaper解析:选C词义猜测题。根据画线词后的定语从句“who sell the newspaper”可知,vendors指的是小商贩,因此C项正确。3Mary Otto probably believes Street Sense _.Acan do what other media cantBis not useful
9、 to homeless peopleCcan take the place of other mediaDshould pay more attention to homeless people解析:选A推理判断题。根据最后一段可知,Mary Otto认为Street Sense在帮助无家可归的人方面所起的作用是其他媒体不能替代的。4What do homeless people do for Street Sense?AThey help train vendors.BThey edit the newspaper for free.CThey help find writers for
10、the newspaper.DThey provide some material for the newspaper.解析:选D细节理解题。根据文章第二段倒数第二句可知,无家可归者为报纸提供一些素材。BWith the increasing development of technology, we now have the ability to get much information from foreign media sources (媒体资源). Because we can learn much about events happening in other countries
11、from the media, such as magazines and newspapers, many people may think that reading magazines and newspapers is the best way to learn about a foreign country. However, I believe that only reading magazines and newspapers as a way of learning about a foreign country has several limitations (限制)We ca
12、nnot deny that magazines and newspapers actually present some valuable information about foreign countries. However, the information that they present is often onesided, so that readers can only learn about one opinion on an event happening in a foreign country. Also, the words and pictures in magaz
13、ines and newspapers may not be true. If a government wants to hide some facts, it may force the media to tell lies to its readers, and thus the information that readers receive may not be true.I think that the best way to learn about a foreign country is to travel or live there for a while. By trave
14、ling or living in a country, you can see things that do not appear in magazines and newspapers, and learn about the local political situation, state of the economy, and the culture. You can get more information about a country by talking directly with local people about the overall situation, and ca
15、n truly understand the local culture by living with them for a while. But if you are at home reading a newspaper or magazine, you simply get information provided by others passively (被动地) instead of collecting information directly.So, I believe that the best way to learn about a foreign country is n
16、ot by reading magazines and newspapers but by placing yourself in that foreign country.语篇解读:本文是议论文。作者认为,读报纸和看杂志并不是了解一个国家最好的方式,去那个国家旅游或者在那里住一段时间才是最好的方式。5What does the text mainly discuss?AHow people get information in no time.BWhere people can get information they need.CWhy its important to learn abo
17、ut a foreign country.DWhat the best way to learn about a foreign country is.解析:选D主旨大意题。由第一段中的“I believe that only reading magazines and newspapers as a way of learning about a foreign country has several limitations.”和第三段中的“I think that the best way to learn about a foreign country is to travel or l
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404283.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
