2019届高考英语(外研版)一轮复习练习:选修7 2 MODULE2知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019届高考英语外研版一轮复习练习:选修7 MODULE2知能演练轻松闯关 WORD版含解析 2019 高考 英语 外研版 一轮 复习 练习 选修 MODULE2 知能 演练 轻松 闯关 WORD
- 资源描述:
-
1、 阅读理解(2018成都高三测试)“Hungary?”I looked at my school headmaster in confusion.“I never mentioned wanting to go to Hungary.”And with that,my adventure started.My name is Jonathan Diamond and I just finished an amazing school exchange year in Hungary.Going on an exchange had always been my dream.When my hi
2、gh school offered an allyear program,I jumped at the opportunity.It would pay for almost everything and all I had to do was buy a plane ticket.I knew where I wanted to go:Spain,the country of dancers wearing flowing red dresses.So when I heard that I was going to Hungary,I was pretty shocked.But I d
3、ecided to make the best of it,since it was,after all,a onceinalifetime opportunity.Before I knew it,I was on the airplane,leaving for Budapest Ferenc Liszt International Airport,Hungary.I had difficult times when I almost gave up.Hungarian is the hardest language on the planet.Cultural differences o
4、ccasionally embarrassed both my peers and me.I had to give up eating carrots,my beautiful favorite,for Hungarians think carrots are rubbish in their country.The change in the landscape was amazing,looking nothing like skyscrapers,bullet trains,cars,and people in tiny houses that I had been accustome
5、d to.Gradually,I fell in love with the relaxing lifestyle,the warmhearted people,and getting home at 2:30 pm.at the latest from school.And I was sad to leave on my very last day.Having the host family who took me as one of their own members was the best thing Ive ever experienced.From my little sist
6、ers,I learned how to embrace life to its fullest.From my brothers I learned that its OK for a boy to run around the house.From my host parents I learned to stay positive,to smile and that when you pick the right people and take their hands,suddenly,you become friends.【解题导语】本文是一篇记叙文,讲述作者作为一个交换生在国外学习的
7、经历和感受。1How did Jonathan feel when he was told to go to Hungary?AExcited and satisfied.BConfused and shocked.CAmazed and embarrassed.DDelighted and interested.B解析:细节理解题。根据首段中的“I looked at my school headmaster in confusion.”可知,作者听到这个消息很迷惑,再结合第三段中的“So when I heard that I was going to Hungary,I was pret
8、ty shocked.”可知,选项B正确。2Why did Jonathan still decide to go to Hungary instead of Spain?AHe didnt like Spain.BHe wanted to learn Hungarian.CIt was a rare chance.DGoing to Hungary was much cheaper.C解析:细节理解题。根据第三段中的“But I decided to make the best of it,since it was,after all,a onceinalifetime opportunit
9、y.”可知,作者决定充分利用这次机会,因为毕竟这是一次千载难逢的机会,所以选项C正确。a rare chance“一次罕见的机会”。3What can we learn about Jonathan during his stay in Hungary?AHe fell in love with eating carrots.BHe couldnt wait to leave.CHe was surprised by the landscape.DHe quickly got used to the life there.C解析:推理判断题。根据第四段中的“The change in the
10、landscape was amazing”可知选项C正确。4According to Jonathan,the host family_Achanged him completelyBtaught him how to dance wellCtreated him as equally as a studentDshowed him the good things of lifeD解析:推理判断题。根据最后一段内容可知,作者从寄宿家庭那里学到了很多人生哲学,他们向作者展现了生活中美好的事情,故选项D正确。 七选五(2018衡水中学高三联考)How to Be More Creative Ev
11、ery DayCreativity isnt something you either have or dont have. In fact, it is something like playing the saxophone. 1._ So read on to know how.Be more curious.Its important to seek out new viewpoints every day. 2._ To involve this in your daily life, make sure to keep an open mind when youre present
12、ed with an idea, and be curious as to what else is around the corner.Give yourself space.Letting every piece of information into your brain drags you from being creative. Try to apply a level of space into your everyday life. 3._ It helps to lead your thinking patterns away from potential distractio
13、ns(使人分心的事物), leaving much room to have creative ideas.Try something new.Frequent thinking patterns, in effect, cause you to be more likely to think the same things or make the same decisions over and over unless you get out of your comfort zone. 4._ Though not always easy, it does open up a whole ne
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-405549.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2020新课标高考语文二轮复习课件:专题二 第3节 筛选句段定区间抓住角度巧概括 .ppt
