2019届高考英语(外研版)一轮复习练习:选修7 4 MODULE4知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019届高考英语外研版一轮复习练习:选修7 MODULE4知能演练轻松闯关 WORD版含解析 2019 高考 英语 外研版 一轮 复习 练习 选修 MODULE4 知能 演练 轻松 闯关 WORD
- 资源描述:
-
1、 阅读理解(2018郑州一中高三入学测试)Enjoying a musical performance no longer requires a costly ticket or a trip to a theater.These days,musicians are performing in private homes,at haircutting shops,at airports.even on ferry boats.Musicians like house concerts.At music clubs,they often have to perform over loud co
2、nversation or deal with people who have had too much alcohol.People at house concerts are more focused on listening to the music.Just a few hours before the Bombadils started singing at the OHair Salon,Lindsay was cutting hair and Tamera was doing facials.Then,they moved chairs and microphones to cr
3、eate a small performance space.The Bombadils made music in the front part of the hair salon,near the hairdryers and makeup tables.“This is our first show at a hair salon,” Sarah Frank of the Bombadils told concertgoers at last weeks performance.Frank said she and band members,Luke Fraser and Kaitlyn
4、 Raitz had a great time “interacting” with the audience.Concerts in peoples homes,or small businesses such as OHairs,are becoming more popular,musicians say.“There is a more relaxed atmosphere,”said Domenic Cicala,a musician who opened up his OHair Salon to concerts.“People really get to know the ar
5、tists.”At house concerts,people get time before and after concerts to meet the performers.Often,the hosts or guests will provide food and drink.“People really like listening to music in the living room of a friend,”said Matt Hart,with Aubrey Zoli making up the Local Strangers,a folkrock group based
6、in Seattle.At many such concerts,the musicians do not need microphones.Yet,every word of their songs can be heard.【解题导语】本文主要介绍了现代音乐会在举办场地的选择上更加多样化,私人居所、理发店、机场等都成为音乐家表演的场所,并且备受青睐。1Why do musicians like house concerts?ABecause private homes are easier to get to.BBecause people pay more attention to th
7、eir music.CBecause they can do other things while performing.DBecause they dont have to bring their microphones.B解析:推理判断题。根据第二段最后一句可知,音乐家喜欢家庭音乐会是因为听众会更专注于倾听音乐。故选B。2What impressed Sarah Frank most at her last weeks performance?AThe small performance space.BHer first show at a hair salon.CTheir intera
8、ction with the audience.DThe more relaxed atmosphere.C解析:细节理解题。根据第四段最后一句可知,上周的表演给Sarah Frank留下最深刻印象的是与听众的互动,故选C。3How many music groups are mentioned in the text?AOne.BTwo.CThree. DFour.B解析:细节理解题。通读全文可知,本文提到了两个乐队,一个是the Bombadils,另一个是西雅图的民谣摇滚乐队the Local Strangers,故选B。4What may be the best title for t
9、he text?AMusicians Struggle to Make a LivingBPeople Really Get to Know the ArtistsCMusicians Find New Places to PerformDConcertgoers Wont Go to Music ClubsC解析:标题归纳题。根据文章第一段,并结合对文章的整体理解可推知,本文主要讲述了现代音乐会在举办场地的选择上更加多样化,音乐家发现了私人居所、发廊等新的场所来表演,故选C。 七选五(2018贵州普通高等学校适应性考试)Many arguments teenagers have with t
10、heir parents are about one thing: independence. As you get older, youll want to do more stuff on your own, without your mom and dad tagging along with you. The arguments generally start when your parents think you arent ready for extra responsibility while you think you are. Arguing with your parent
11、s isnt the best solution at all, but the best solution is gaining trust from your parents. 1._Understand that its not your parents who do not want you to have independence. They want the best for you and think youre not ready or youll hurt yourself if you have the freedom to do whatever you want. Sh
12、ow your parents you can be sensible. 2._ If you cant get home by 9:30, theyll never let you out after 10:00.Agree with them some “friends time” and some “family time” so that they know you wont be spending your whole weekend out with your friends. 3._ They wont imagine you getting into trouble if th
13、ey know how they are.4._ They wont feel much worried letting you go off on your own if they know what youre up to. Call in and tell your parents that youre OK from time to time. The less they worry about you, the more independence youll gain.5._ If they find out, all that trust will be destroyed and
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-405550.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
