2020-2021学年高中新教材外研版英语选修第三册练习:第六单元测评 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中新教材外研版英语选修第三册练习:第六单元测评 WORD版含答案 2020 2021 学年 高中 新教材 外研版 英语 选修 第三 练习 第六 单元 测评 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、第六单元测评(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:What are you doing?W:Im cooking a Chinese dish.M:Really?Wow,fish.I like it.1.Where are the speakers?A.In the police office.B.On the street.C.In the womans
2、 kitchen.答案CM:What time are you setting off?W:Im catching the 10:15 train tomorrow morning.M:I will meet my cousin at the airport at 8:00.Then Ill take you to the railway station and see you off.2.How will the woman leave?A.By train.B.By bus.C.By air.答案AW:What type of work are you looking for?M:I us
3、ed to be a typist.And I would appreciate the possibility of working in any firm connected with electrical engineering.W:Very well.Ill do my best.Will you leave me your resume?M:Certainly.Here you are.3.What kind of job is the man looking for?A.An engineer.B.A job related to typing.C.A job related to
4、 electrical engineering.答案CW:Is that you Ben?M:Yes,Im sorry to call you at work.But I have no choice.W:Thats okay.Is there a problem at home?M:There is a problem.4.Whats the woman doing now?A.Staying at home.B.Working in the office.C.Driving on the road.答案BM:What are you doing,Sandy?W:Im buying tick
5、ets to go home online.M:Great.Nowadays,lots of things can be done on the Internet.Life has changed so much because of high technology.5.What are the two speakers talking about?A.The transport.B.Entertainment.C.High technology.答案C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳
6、选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。M:Sorry.Sorry,excuse me.Im just . just coming to sit over here.Hows it going?So,what have I missed?W:Nothing.He just started around five minutes ago.M:Did he say anything about the mid-term?W:What?M:About the mid-term tests
7、.Did he say anything about when he was going to hand them back?W:Hes almost finished marking them,he said.We will get them next Tuesday.M:OK.Got it.Thank you.6.What has happened to the man?A.He has missed the bus.B.He has missed what the teacher said.C.He has missed the coming exam.答案B7.When will th
8、e speakers get the result of the mid-term tests?A.Next Tuesday.B.Next Friday.C.Next Monday.答案A听第7段材料,回答第8、9题。W:Welcome to the department,Yuki.Let me show you around and tell you about your new colleagues.Ill introduce you to them all later.M:Great.Thanks.So,who are those people over there?W:Thats th
9、e order management team.Luciana deals with the new orders.Shes the one standing beside the table with short,dark hair.M:In the purple dress?W:Yeah,thats right.Youll probably work closely with her while you are learning about our ordering process.And she is skilled in this field.M:Got it,thanks.8.Wha
10、t will the man do next?A.He will take some notes down.B.He will walk around the company.C.He will be introduced to his new colleagues.答案C9.What is Luciana responsible for?A.Writing programs.B.Dealing with new orders.C.Operating a company.答案B听第8段材料,回答第10至12题。M:Lucy,whos that over there?The guy whos o
11、n the phone?W:Oh,you mean the one by the window?In the green shirt?Ah,thats Ian.Hes the marketing director.And thats Maria beside him.Shes responsible for the internal IT systems.M:OK,Ill try to remember all of this.I should probably be taking notes!W:Dont worry about it.For now its just good to put
12、 some faces to names.M:OK,great,and who do I talk to about setting up my mobile phone with email access?Is that also Maria?W:No,you need to talk to Sebastian who works in communications.He can help you.Thats him over there,next to the printer.M:Thanks.Ill introduce myself to him later.10.Where does
13、the conversation probably take place?A.In the street.B.In the school.C.In the company.答案C11.Who should the man turn to if he wants to set up his mobile phone?A.Maria.B.Sebastian.C.Ian.答案B12.What can we learn about the woman?A.She is familiar with the company.B.She is a newcomer to the company.C.She
14、is well known to all in the company.答案A听第9段材料,回答第13至16题。W:Have you ever called a friend of yours at three oclock in the morning just to chat?And the choices are:Never,once or twice,or quite often.M:No way!Ive spoken to Helen till the early hours on many occasions.Last year when she had all those pro
15、blems at college,it was me talking to her every night for a week.W:OK,OK,I was just teasing you.I think we can put you down for “often”,dont you think?Question two.Do your friends call you when they want to cheer up,some good advice or someone to listen to them?M:What a terrible question!Those last
16、two options are pretty much the same,wouldnt you say?W:Just give me an answer.I think youre getting nervousyoure giving all the wrong answers!M:Very funny!OK,Id say people come to me more often when theyve got a problem as they know Ill give them good advice.W:So?M:I will listen to them but also giv
17、e advice so its really the second answer.13.What did the man often do last year?A.Stayed up late at night.B.Went out for fun at three oclock.C.Chatted to his friends in the early morning.答案C14.Why does the mans friends chat with him?A.To kill time.B.To discuss questions.C.To ask advice from him.答案C1
18、5.What can we learn about the man?A.A good listener.B.An expert.C.A poet.答案A16.What does the man think about Question two?A.It is a funny question.B.It is a terrible question.C.It is a difficult question.答案B听第10段材料,回答第17至20题。M:I love working in the music business.Its so interesting and every day is
19、different.The first thing I do every day is check my e-mail messages.Many fans write e-mails to me and I like reading what they write to me.I write a couple of replies to my fans and then I surf around on some music websites to see what the music journalists say about me.Then I leave the house and g
20、o to a small French cafe for breakfast.London is a very busy city and I enjoy relaxing with my cup of coffee and I watch the world go by while I read my newspaper and a couple of music magazines.I usually only eat a pastry with my coffee.I never feel hungry in the morning.At about eleven oclock,my c
21、ar arrives and takes me to the studio which is about ten miles outside the city.I meet the other members of the band and we drink a cup of coffee together and talk about the ideas we have for the day in the studio.We never start working in the studio until about midday.Usually,we begin with the prob
22、lems of the previous day.At about three in the afternoon,we stop for lunch but sometimes we continue recording if we have some good ideas.17.What will the speaker do at the beginning of a day?A.Check the e-mail.B.Open the window.C.Have a walk outside.答案A18.How does the speaker feel in the morning?A.
23、Hungry.B.Relaxed.C.Interested.答案B19.What does the speaker talk about in the studio?A.The problems of the previous day.B.The difficulty they will meet.C.The interesting things they met.答案A20.What can we learn from the passage?A.The speaker often feels tired of his life.B.The speaker drives to the stu
24、dio by himself.C.The speaker is enjoyable,busy but relaxed.答案C第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AWhen people make travel decisions regarding destinations,recreation usually sits at the top of the most considered factors.But in recent years,with a rising aware
25、ness of health,travellers are beginning to upgrade their expectations.We have selected several places around China that have a perfect combination of recreation and health,in case that is what you have in mind for your next holiday.Beijing Olympic ParkLocated at the north end of the Beijing central
26、axis line,Beijing Olympic Park witnessed the glory of the 2008 Beijing Olympics.Apart from visiting the renowned Birds Nest and Water Cube,you can try some leisure and sports activities.Wanlong Ski Resort,North Chinas Hebei provinceWanlong Ski Resort in Shijiazhuang city is nicknamed “heaven for ski
27、 lovers”.The 2022 Winter Olympics will be held here,which will boost ski development and tourism activities in Hebei province.If you happen to be a skiing fan,try the professional trails here!Qingdao Olympic Sailing Centre,East Chinas Shandong provinceThe Olympic sailing centre has become a new land
28、mark in Qingdao,a coastal city in East Chinas Shandong province.It was a host venue of the sailing games for the 29th Olympics in 2008 and the 13th Paralymic Games.You could visit the match venue and enjoy a cruise around Qingdao.Shapotou,Northwest Chinas Ningxia Hui autonomous regionShapotou scenic
29、 zone in Northwest Chinas Ningxia Hui autonomous region is a transition zone between grassland and deserts.Apart from its unique natural landscape,Shapotou offers sports programs like sand skiing and rafting across the Yellow River.Wulong Karst region in ChongqingWulong is about 130 kilometres from
30、downtown Chongqing.The 2,900-square-kilometre district boasts karsts,caves,forests,springs and primitive wilderness.UNESCO named Wulongs karsts as a World Natural Heritage in 2007.Sports options here include mountain climbing and hiking.【语篇解读】随着人们健康意识的提高,人们的旅游方式也在发生着变化,更加倾向于把旅游与体育运动结合在一起的旅游方式。本文主要向读
31、者推荐了几个把娱乐与健康结合在一起的旅游景点。21.What is the text mainly about?A.The popular destinations to go for a holiday.B.The explanation for the emergence of sports tourism.C.Introducing the features of some sports travelling destinations.D.Recommending some places with sports features to go for a holiday.答案D解析推理判断
32、题。由第一段最后一句话可知,本文主要是向读者推荐几个娱乐和健康相结合的旅游景点,故D项正确。22.If you want to experience the beautiful scenery and sand skiing,you can go to.A.ShapotouB.Wanlong Ski ResortC.Wulong Karst regionD.Qingdao Olympic Sailing Centre答案A解析细节理解题。由倒数第二段的“Apart from its unique natural landscape,Shapotou offers sports programs
33、 like sand skiing.”可知,A项正确。23.Whats the unique feature of Wulong Karst region in Chongqing?A.It has grassland and deserts.B.Tourists can enjoy sports activities there.C.It was named as a World Natural Heritage.D.People can do rafting in Wulong Karst region.答案C解析推理判断题。由最后一段的“UNESCO named Wulongs kars
34、ts as a World Natural Heritage in 2007.”可知,C项正确。BTo me,Shakespeare is a bit of a touchy subject in the theatre industry.I believe Shakespeares plays to be the most challenging in terms of language.When you have challenging language,then understanding the plot and topics discussed becomes a challenge
35、 as well.Its like a chain.If you dont understand it from the start,it makes things hard later on and people tend to give up on it.Regardless of all of this,I believe Shakespeares plays are important in the sense that they are where true theatre started.William Shakespeare is a name everyone knows re
36、gardless of whether you enjoy his work or not.Many high schools or colleges do at least one Shakespeares play every few years and I like that.I think its important to expose students to plays that are a bit more challenging than theyre used to.Of course,its not easy to understand these plays but the
37、n think about the people who act in those plays.When acting,you have to understand your character inside and out and not only that,but you need to completely know everything going on around you as well.So to understand the script is one thing,but then to take it to that next level in terms of acting
38、 in a Shakespeares play is a whole other thing.How about memorizing the lines?Thats one of the hardest things actors have said they had to get through.It is such heightened language that its almost like learning a foreign language.Shakespeares play is tough and thats what I think I love about it the
39、 most.The challenge is understanding.Once you have that then you have room to play with it.Therefore,if people walked into a Shakespeares play with more of an open mind,their experience would be so much better.There is an immense amount of exploration and discovery in his plays and the experience ca
40、n be really satisfying.Its hard stuff,but its fascinating and we should be embracing it.【语篇解读】本文讲的是尽管莎士比亚剧本中的语言因很难理解而极具挑战性,但学生们欣赏莎士比亚的戏剧仍是非常重要的,同时作者也谈到了欣赏莎士比亚戏剧的方法。24.Whats the main idea of the passage?A.The characteristics of Shakespeares plays.B.How to perform Shakespeares plays successfully.C.The
41、 importance and way of enjoying Shakespeares plays.D.How to understand the tough language of Shakespeares plays.答案C解析主旨大意题。本文讲的是学生们欣赏莎士比亚戏剧重要性以及方法,第一段开篇引出话题,第一段中“Regardless of all of this,I believe Shakespeares plays are important in the sense that they are where true theatre started”点明主题,第二段作者用“I t
42、hink its important to expose students to plays that are a bit more challenging than theyre used to”这句进一步谈自己的观点并以演员排练莎士比亚戏剧为例对自己观点进行佐证,最后作者谈如何欣赏莎剧。故选C项。25.Whats the biggest challenge in understanding Shakespeares plays?A.The plot and topics.B.The challenging language.C.Understanding the characters.D.
43、How to understand from the start.答案B解析细节理解题。根据第一段第二句可知,作者相信从语言方面讲,莎士比亚戏剧是最具有挑战性的。故选B项。26.What does the underlined word mean in paragraph 2?A.Outstanding and lively.B.Strange and mechanical.C.Complicated and difficult.D.High-leveled and interesting.答案C解析词义猜测题。根据画线词所在句子中“that its almost like learning
44、a foreign language”可知,莎士比亚的语言就像是外语,且后句中进一步说“Shakespeares play is tough”。故可推知,heightened应该是复杂困难的意思。故选C项。27.What does the writer suggest you do when enjoying Shakespeares plays?A.Act them out.B.Remember the lines in them.C.Learn Shakespeares language.D.Enjoy them with an open mind.答案D解析细节理解题。根据最后一段第一句
45、可知,如果人们以一种开放的心态进入莎剧,那么他们的体验就好很多。故选D项。CIn the 19th century,an Arab physician known as Zuhr Ibn conducted some animal research to assess the surgical procedures that could be applicable in humans.Since then,animal testing has been considered to be the most efficient way to develop new drugs.New medica
46、l treatments and drugs are tested in animals first to determine their effectiveness or safety levels before they are finally tested on humans.However,it remains controversial whether it is morally right or wrong to use animals for medical or commercial experiments.Use of animals for medical purposes
47、 is seen to be necessary by many scientists.Researchers usually begin their trials using rats.If the tests are successful,further tests are done on monkeys before using human beings.For testing,such tiered(分层的) rounds are important because it reduces the level of error and any negative side effects.
48、Some argue that animal testing has contributed to many life-saving cures and treatments and there is no adequate alternative to testing on a living,whole-body system.Moreover,there are regulations for animal testing that limit the misuse of animals during research,which serves as evidence that anima
49、ls are well taken care of and treated well instead of being intentionally harmed.However,some other experts and animal welfare groups have opposed such practice,terming it as inhumane(不人道的) and claiming it should be banned.According to Humane Society International,animals used in experiments are com
50、monly subjected to force feeding,radiation exposure,operations to deliberately cause damage and frightening situations to create depression and anxiety.They also hold the view that animals are very different from human beings and therefore make poor test subjects.Drugs that pass animal tests are not
51、 necessarily safe.Animal tests on the arthritis(关节炎) drug Vioxx showed that it would have a protective effect on the hearts of mice,yet the drug went on to cause more than 27,000 heart attacks before being pulled from the market.Its safe to say that using animals for tests will continue to be debate
52、d in many years to come.Despite the benefits of animal testing,some of the animal welfare organisations concerns need to be addressed with adequate regulations to ensure that animals are treated humanely.【语篇解读】这是一篇议论文。文章指出动物用于医学或商业实验在道德上是对还是错仍然存在争议,一方面如今其他的检测方法可能无法替代对动物的需求,许多科学家认为把动物用于医疗目的是必要的;而另一方面
53、,一些专家和动物福利组织反对这种做法,他们认为这种做法不人道,应该被禁止。可以肯定地说,在未来的许多年里,使用动物进行试验的争论将继续存在。28.Why is animal testing considered necessary?A.Because rats are more similar to humans than monkeys.B.Because other testing alternatives may not replace the need for animals.C.Because animal testing can spare humans any side effe
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-407106.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
