2019年人教高考英语一轮练习题:选修7U1含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 年人教 高考 英语 一轮 练习题 选修 U1 答案
- 资源描述:
-
1、2019年人教高考英语一轮练习题:选修7U1含答案一、阅读理解。Susan Brownell Anthony was a lady ahead of her time. She fought for womens rights long before they became a popular issue.Susan was born on February 15, 1820, in Adams,Massachusetts. At that time, women had few rights. They could not own property. Money earned by a ma
2、rried woman belonged to her husband. Major decisions regarding children were made by the fathers. Women could not vote.At the age of 15, Susan became a schoolteacher. She taught for 15 years. Then she began organizing womens groups to promote causes that were important to women. She helped gain bett
3、er educational rights for women. She helped give married women possession of their earnings.After the Civil War, Susan became very involved in the womens suffrage movement. After years of lecturing, writing, and appealing by Susan and other women, some parts of the United States changed their laws t
4、o give women the right to vote. The first state was Wyoming in 1869. Other areas and states gradually followed Wyomings decision. It was not until 1920 that the US. Constitution was changed to give all women voting rights.Susan Brownell Anthony died in 1906 at the age of 86. She was elected to the H
5、all of Fame for Great Americans in 1950. She was the first American woman to have a likeness(肖像) of her face on a coin. It was the 1979 Susan Brownell Anthony dollar.【解题导语】本文主要介绍了美国历史上著名的女权运动领袖Susan Brownell Anthony。她努力为妇女争取了财产权、投票权等权利。1What was the situation of American women like when Susan was bo
6、rn?AThey had low social status.BThey could vote after getting married.CThey managed money for their husbands.DThey were responsible for decisionmaking.A解析:细节理解题。根据第二段中的“At that time, women had few rights.Women could not vote”可知,在那时,女性没有什么权利,地位是低下的,故A项正确。B、C和D项均与此表述不符。2What is the third paragraph mai
7、nly about?ASusans teaching experiences.BSusans educational background.CSusans efforts to abolish slavery.DSusans fighting for womens causes.D解析:段落大意题。通读第三段尤其是“Then she began organizing womens groups to promote causes that were important to women.”可知,本段主要讲述Susan Brownell Anthony为争取女权而斗争的情况,故D项正确。3Wha
8、t does the underlined word “decision” in the fourth paragraph refer to?APromoting the social movement.BChanging the US. Constitution.CGiving women voting rights.DUniting other areas and states.C解析:词义猜测题。根据第四段第二句中的“some parts of the United States changed their laws to give women the right to vote”可知,
9、在Susan Brownell Anthony的努力下,美国一些地区修改了法律,给了妇女投票权;结合该段第三、四句可以判断,画线词指代“给妇女投票权”这一决定,故C项正确。4What may be the best title for the text?AThe First American Woman to Invent CoinsBThe Problem of Womens Rights in the US.CThe Most Popular Women OrganizationsDA Pioneer in Fighting for Womens RightsD解析:标题归纳题。通读全文可
10、知,本文主要介绍了美国历史上著名的女权运动领袖Susan Brownell Anthony。她为妇女争取了财产权、投票权等权利。据此可知D项最适合作文章标题。二、单句语法填空1.(2019齐齐哈尔模拟)I have passed the English test, though my mark is only C._ (congratulate). And I believe you can do it better next time.答案:Congratulations2.His adventurous experiences in Africa have been adapted _ t
11、he screen.答案:for3.Professor Wang, as well as his two students, _ (interview) by the reporter from CCTV1 at the meeting room at present.答案:is being interviewed4.(2019浙江卷6月)To return to the problem of water pollution, Id like you to look at a study _(conduct) in Australia in 2019.答案:conducted5.In our
12、hotel, all rooms have access _ the Internet.答案:to6.I was late for the meeting so I started running, and when I got there I was totally out of _(breathe).答案:breath7.At the exciting news, he was too excited _(say) a word.答案:to say8.He is buried in writing his novel; _ other words, he cant spare us eve
13、n a minute to take a trip.答案:in9.My grandfather often goes to the countryside, because he thinks a stay there will be _(benefit) to his health.答案:beneficial10.(2019石家庄高中毕业班模拟)I hope that these arrangements meet with your _ (approve).答案:approval三、完形填空I was a shy kid.Nothing seemed harder than talking
14、 to people.I didnt even like to answer the phone for fear that Id have to talk to somebody I didnt know._1_ ,at school I had to spend all day in the company of others.My _2_ was studying.It was something I could do _3_ and by myself.I spent a lot of time studying and was _4_ with good grades.Eventua
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
