2020-2021学年高中英语 Unit 1 Knowing meknowing you Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection课后习题(含解析)外研版必修第三册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Knowing meknowing you Section Developing ideas Presenting Reflection课后
- 资源描述:
-
1、Unit1Knowingme,knowingyouSectionCDevelopingideas&Presentingideas&Reflection课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.The former is my sister;the (后者) is my cousin.答案latter2.I dont like skating;(此外),the ice is too thin.答案moreover3.You dont need to (证明)yourself to me.答案justify4.I found the information on the (网络).答案web5.I th
2、ink you can (编)a story around this incident.答案weave6.They built a (篱笆)to stop children from falling in.答案fence7.They became (独立) in 1975.答案independent.短语填空even if,protect .from,to an extent,tell a lie,in advance,consist of,apply to,ask . for advice1. you wont tell me,Ill know anyway.答案Even if2.Every
3、thing has been fixed.答案in advance3.I dont like her,because she often.答案tells a lie4.You should the children catching a cold.答案protect;from5.All electronic computers five units although they are of different kinds.答案consist of6.,that is the reason for the meeting.答案To an extent7.Many students Languag
4、e Doctor about improving their English.答案ask;for advice8.They will the money building up a little library.答案apply;to.翻译句子1.温室保护蔬菜免受冻害。(protect. from)答案The greenhouse protects vegetables from cold.2.即便查理通过了高级水平考试,他以后找工作也成问题。(even if)答案Charlies going to have problems finding a job even if he gets his
5、A levels.3.美味可口的汤包括西红柿、豌豆和肉。(consist of)答案The delicious soup consists of tomatoes,peas and meat.4.教授平易近人,所有的年轻教师都喜欢向他请教。(ask for advice)答案The professor is easy to approach,and all the young teachers like to ask for advice from him.5.预订票要便宜一些。(in advance)答案Its cheaper if you book the tickets in advan
6、ce.素养提升.阅读理解Laptop computers are popular all over the world.People use them on trains and airplanes,in airports and hotels.These laptops connect people to their workplace.In the United States today,laptops also connect students to their classrooms.Westlake College in Virginia will start a laptop com
7、puter program that allows students to do schoolwork anywhere they want.Within five years,each of the 1,500 students at the college will receive a laptop.The laptops are part of a $10 million computer program at Westlake,a 110-year-old college.The students with laptops will also have access to the In
8、ternet.In addition,they will be able to use e-mail to “speak” with their teachers,their classmates,and their families.However,the most important part of the laptop program is that students will be able to use computers without going to computer labs.They can work with it at home,in a fast-food resta
9、urant or under the treesanywhere at all!Because of the many changes in computer technology,laptop use in higher education,such as colleges and universities,is workable.As laptops become more powerful,they become more similar to desktop computers.In addition,the portable computers can connect student
10、s to not only the Internet,but also libraries and other resources.State higher-education officials are studying how laptops can help students.State officials are also testing laptop programs at other universities,too.At Westlake College,more than 60 percent of the staff use computers.The laptops wil
11、l allow all teachers to use computers in their lessons.As one Westlake teacher said,“Here we are in the middle of Virginia and were giving students a window on the world.They can see everything and do everything.”【语篇解读】本文为记叙文。计划在五年之内为学校的每一位学生配备一台电脑,让学生随时随地能够做作业,也能通过邮件和老师同学交流,更能了解更多的关于外部世界的信息。1.The m
12、ain purpose of the laptop program is to give each student a laptop to .A.work at homeB.access the InternetC.use for their schoolworkD.connect them to libraries答案C解析细节理解题。根据第二段中的“alaptopcomputerprogramthatallowsstudentstodoschoolworkanywheretheywant”可知,这个笔记本电脑项目允许学生在任何地点做学校作业。分析选项可知,C项符合题意。2.Why is t
13、he word “speak” in the second paragraph in quotation marks(引号)?A.They use the computer language.B.Laptops have speakers.C.They dont really talk.D.None of the above reasons is correct.答案C解析推理判断题。根据第二段中“Inaddition,theywillbeabletousee-mailtospeakwiththeirteachers,theirclassmates,andtheirfamilies”可知,本句
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-408200.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
