2020-2021学年高中英语 Unit 2 English around the world Section Ⅰ Warming UpPre-readingReading & Comprehen习题(含解析)新人教版必修1.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit English around the world Section Warming UpPre-readingReading Comprehen习
- 资源描述:
-
1、Unit 2 English around the worldSection Warming Up,Pre-reading,Reading & Comprehending课后篇巩固提升一、用方框中所给短语的适当形式填空because ofcome upat presentmake use ofsuch asbe based onplay a part inthe number of1.Each of us should making the earth a better place to live on.答案:play a part in2.Today people traveling abr
2、oad is increasing.答案:the number of3.He didnt attend the meeting his cold.答案:because of4.The teachers in this school, Mr.White and Mrs.Black,are very kind to the students.答案:such as5.I hope the plan which is being carried out in our city will bring us a good result.答案:at present6.The film about a cou
3、ples life a true story.答案:is/was based on7.When the thief saw a policeman to him,he ran away quickly.答案:coming up8.We should train them to reference books.答案:make use of二、用适当的介词或副词填空1. the end of the show,the audience stood up and cheered.答案:At2.People go to the cinema because they want to see somet
4、hing different everyday life.答案:from3.As languages develop,the meaning of the words can change time.答案:over4.Come to the fire,and you will feel much warmer.答案:up5.They must have finished the work now.答案:by三、单句填空1.His famous novel is based a true story.答案:on/upon2.My brother cant go to work because h
5、is foot being hurt.答案:of3.Please dont worry.Your son is all right present.答案:at4.Tom is more my neighbour.He is a close friend of mine as well.答案:than5.They decided to make voyage to the United States.答案:a6.I dont know why the old lady comes to school (frequent).答案:frequently四、完成句子1.因为这场大雨,我们不能去上班。W
6、e cant go to work .答案:because of the heavy rain2.你认为哪一个队将赢得这场足球赛?Which team will win the football match?答案:do you think3.他提出了一个很好的计划。He a good plan.答案:came up with4.你将怎样利用最后一个月的时间?How the last month?答案:will you make use of5.目前,他正在写一本关于他的故乡的书。 ,he is writing a book about his hometown.答案:At present6.这
7、部电影是以我们的城市为基础的。This film our city.答案:is based on五、阅读理解AThere are some differences between American English and British English.Some differences are quite interesting.When my friend Lily from London used the word “larder”,I didnt know what it meant.Realizing I didnt follow her,she used another word.I
8、 finally knew she wanted to find something to keep some food.The next word came up when we were planning a lunch date.She jotted down the date and time in her diary,while I marked my calendar.If she called me on the phone,she would ring me up.But if the line was busy,she would say the line was engag
9、ed.Most times,I can know what Lily means.Last week,she regretted sending her boys to watch an early morning tennis game without their fleeces.I thought that she meant without their jackets or something like those.Other times,we have to ask each other.She recently told me a funny tale about a woman w
10、ho was pissed.I wondered what had made the lady angry.It turns out that “pissed” means “drunk”.Here is one more example.My British friend Jane was filling out a ticket at the grocery store recently.She asked the young man if he had a rubber.When she noticed he didnt follow her,she quickly asked for
11、an eraser,which,in England,is often called a rubber.In order to communicate well with the British,we Americans should learn some words that the British use differently.And I think people who learn English as a second language should also realize that there are differences between American English an
12、d British English.1.When Lily used the word “larder”,she was probably looking for a .A.cupB.ladderC.cupboardD.cooker答案:C解析:考查推理判断。根据第二段中的“I finally knew she wanted to find something to keep some food”可知,Lily在寻找一个可以储存食物的东西,cupboard“橱柜”,符合题意。2.What does the underlined phrase “jotted down” in Paragraph
13、 2 mean?A.Wrote down.B.Left behind.C.Looked for.D.Settled down.答案:A解析:考查词义猜测。根据画线词后面的“in her diary”以及“while I marked my calendar”可知,Lily把日期和时间记在了日记本上。write down“记下,写下”。3.Last week,Lily regretted sending her boys to watch a tennis game mainly because .A.she thought the game was boringB.she wanted to
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-408266.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
